skip to Main Content

KEUKENRENOVATIE ZWOLLE IJSSELMUIDEN DALFSEN

Allard Doorn: meer dan 20 jaar ervaring met keukenrenovatie.

Ik ben Allard Doorn. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur: je kunt wel zeggen dat ik een behoorlijke ervaring heb opgebouwd…. En daardoor weet ik dat er met bestaande keukens vaak ontzettend veel mogelijk is. In heel veel gevallen loont het om een ‘oude’ keuken te renoveren. Ik heb een ruim assortiment keukendeurtjes in allerlei kleuren ter beschikking. Daarnaast werkbladen van verschillende moderne en mooie materialen en meerdere merken keukenapparatuur. Daarnaast beschik ik over heel veel accessoires zoals onder meer verlichting, kranen, afvalsystemen, lades en handgrepen.

Maak een afspraak

Ik werk in het noordelijk deel van Overijssel in de gemeentes  Zwolle, Dalfsen (met Nieuwleusen), Hattem, Raalte, Zwartewaterland (met Hasselt en Zwartsluis), Steenwijkerland, Kampen (met IJsselmuiden), Oldebroek, Elburg, De Noordoostpolder en Urk.

Uw wensen bespreken

Graag bespreek ik bij u thuis wat uw wensen zijn, om daardoor ook goed aan te kunnen sluiten op uw interieur wat betreft bijvoorbeeld kleuren en verhoudingen. Ik nodig u van harte uit, contact met mij op te nemen, om vrijblijvend plannen te bespreken en, eventueel, een offerte te maken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 038 – 333 26 73 of ga naar mijn contactformulier.

De Vernieuwde Keuken Van Annelies Van Velse.
KLANTENREACTIES
Lees hier wat klanten over Allard Doorn zeggen

Allard Doorn krijgt van ons een 10. Duidelijke afspraken, netjes werk. Goede communicatie.

De heer en mevrouw Ende

Allard Doorn krijgt van ons een 10. Vakkundig, denkt mee. Vriendelijk. Snelle reactie bij vragen. Prijs/kwaliteitverhouding prima. Kortom: absolute aanrader!

De heer en mevrouw Daamen - Kramer

Allard Doorn krijgt van ons een 10. Allard luistert, denkt mee en lost op in situaties die niet standaard zijn. De offerte en afspraken zijn helder en duidelijk en worden nagekomen. Er wordt netjes en rustig gewerkt.

Mevrouw Groot Wesseldijk

Allard Doorn krijgt van ons een 10. Betrouwbaar, betaalbaar en vakkundig. Hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Striker

Allard Doorn krijgt van ons een 9 voor correctheid, goede adviezen en meedenken. Goede afwerking.

Mevrouw Meuleman

Contactformulier van Allard Doorn

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top