skip to Main Content

KEUKENRENOVATIE ZWOLLE IJSSELMUIDEN DALFSEN

Allard Doorn: meer dan 20 jaar ervaring met keukenrenovatie.

Ik ben Allard Doorn. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur: je kunt wel zeggen dat ik een behoorlijke ervaring heb opgebouwd…. En daardoor weet ik dat er met bestaande keukens vaak ontzettend veel mogelijk is. In heel veel gevallen loont het om een ‘oude’ keuken te renoveren. Ik heb een ruim assortiment keukendeurtjes in allerlei kleuren ter beschikking. Daarnaast werkbladen van verschillende moderne en mooie materialen en meerdere merken keukenapparatuur. Daarnaast beschik ik over heel veel accessoires zoals onder meer verlichting, kranen, afvalsystemen, lades en handgrepen.

Maak een afspraak

Ik werk in het noordelijk deel van Overijssel in de gemeentes  Zwolle, Dalfsen (met Nieuwleusen), Hattem, Raalte, Zwartewaterland (met Hasselt en Zwartsluis), Steenwijkerland, Kampen (met IJsselmuiden), Oldebroek, Elburg, De Noordoostpolder en Urk.

Uw wensen bespreken

Graag bespreek ik bij u thuis wat uw wensen zijn, om daardoor ook goed aan te kunnen sluiten op uw interieur wat betreft bijvoorbeeld kleuren en verhoudingen. Ik nodig u van harte uit, contact met mij op te nemen, om vrijblijvend plannen te bespreken en, eventueel, een offerte te maken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 038 – 333 26 73 of ga naar mijn contactformulier.

De Vernieuwde Keuken Van Annelies Van Velse.
KLANTENREACTIES
Lees hier wat klanten over Allard Doorn zeggen

Allard Doorn krijgt van ons 10. Prima service en goede vakman! Hij luisterde goed naar onze wensen.

Ga zo door!

De heer en mevrouw Stegehuis

Allard Doorn krijgt van ons een 9. Goed contact en geeft aan wat en wanneer dingen verder geregeld moeten worden. En dat het aan gegeven kan worden bij de verzekering, waar ik niet aan gedacht zou hebben.

De heer en mevrouw Vlaardingerbroek

Allard Doorn krijgt van ons een 10. Hij heeft erg netjes werk geleverd.

De heer en mevrouw Faber

Allard Doorn krijgt van ons een 10. We hebben 2 x ervaring met Allard en 2 x dik tevreden!

De heer Bouwmeester en mevrouw L. Kleijn

Wij zijn erg tevreden over Allard Doorn! Top werk geleverd, hele goede communicatie en komt de afspraken goed na! Super! Een compleet nieuwe keuken waar we erg blij mee zijn.

Hanneke Toller

Contactformulier van Allard Doorn

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top