skip to Main Content

KEUKENRENOVATIE ZWOLLE IJSSELMUIDEN DALFSEN

Allard Doorn: meer dan 20 jaar ervaring met keukenrenovatie.

Ik ben Allard Doorn. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur: je kunt wel zeggen dat ik een behoorlijke ervaring heb opgebouwd…. En daardoor weet ik dat er met bestaande keukens vaak ontzettend veel mogelijk is. In heel veel gevallen loont het om een ‘oude’ keuken te renoveren. Ik heb een ruim assortiment keukendeurtjes in allerlei kleuren ter beschikking. Daarnaast werkbladen van verschillende moderne en mooie materialen en meerdere merken keukenapparatuur. Daarnaast beschik ik over heel veel accessoires zoals onder meer verlichting, kranen, afvalsystemen, lades en handgrepen.

Maak een afspraak

Ik werk in het noordelijk deel van Overijssel in de gemeentes  Zwolle, Dalfsen (met Nieuwleusen), Hattem, Raalte, Zwartewaterland (met Hasselt en Zwartsluis), Steenwijkerland, Kampen (met IJsselmuiden), Oldebroek, Elburg, De Noordoostpolder en Urk.

Uw wensen bespreken

Graag bespreek ik bij u thuis wat uw wensen zijn, om daardoor ook goed aan te kunnen sluiten op uw interieur wat betreft bijvoorbeeld kleuren en verhoudingen. Ik nodig u van harte uit, contact met mij op te nemen, om vrijblijvend plannen te bespreken en, eventueel, een offerte te maken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 038 – 333 26 73 of ga naar mijn contactformulier.

De Vernieuwde Keuken Van Annelies Van Velse.
KLANTENREACTIES
Lees hier wat klanten over Allard Doorn zeggen

Allard Doorn krijgt van ons een 10. Hij is vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar. Er was een goede communicatie.

De heer en mevrouw Sleurink

Allard Doorn krijgt van ons een 10 omdat, alles bekeken, een goed overleg vooraf, goed meet/maatwerk en vlotte afwerking ons prima is bevallen. Er was een duidelijke offerte.

De heer en mevrouw Kanis

Allard Doorn krijgt van ons een 10. Stipt, nauwgezet, kwaliteit. Prettig in de omgang, netjes afleveren en afspraken nakomen.

Probeer de tijd tussen uitbrengen offerte en uitvoeren werkzaamheden te bekorten.

De heer en mevrouw Pap

Allard Doorn krijgt van mij een acht. Vooral zo doorgaan!

De heer Hoven

Allard Doorn krijgt van ons een 10. Goed advies en grote tevredenheid over het geleverde werk. Goede communicatie.

De heer en mevrouw Bruijn

Contactformulier van Allard Doorn

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top