skip to Main Content

OVER ALLARD

Al 19 jaar ervaring met keukenrenovatie

Ik ben Allard Doorn. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur: je kunt wel zeggen dat ik een behoorlijke ervaring heb opgebouwd…. En daardoor weet ik dat er met bestaande keukens vaak ontzettend veel mogelijk is. In heel veel gevallen loont het om een ‘oude’ keuken te renoveren. Ik heb een ruim assortiment keukendeurtjes in allerlei kleuren ter beschikking. Daarnaast werkbladen van verschillende moderne en mooie materialen en meerdere merken keukenapparatuur. Daarnaast beschik ik over heel veel accessoires zoals onder meer verlichting, kranen, afvalsystemen, lades en handgrepen.

Maak een afspraak

Ik werk in het noordelijk deel van Overijssel met plaatsen als bijvoorbeeld Zwolle, IJsselmuiden, Kampen, Genemuiden, Dalfsen, Hattem, Wezep, Nieuwleusen en Hasselt. Graag bespreek ik bij u thuis wat uw wensen zijn, om daardoor ook goed aan te kunnen sluiten op uw interieur wat betreft bijvoorbeeld kleuren en verhoudingen. Ik nodig u van harte uit, contact met mij op te nemen, om vrijblijvend plannen te bespreken en, eventueel, een offerte te maken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 038 – 333 26 73 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Allard Doorn zeggen

Keukenvernieuwer Allard Doorn krijgt van ons een 9. Prettig advies en afhandeling, Vlotte en correcte montage. Hij komt zijn afspraken na.

De heer en mevrouw Zandstra

Keukenvernieuwer Allard Doorn krijgt van ons een 10. Heel persoonlijk en klantvriendelijk. En bovendien een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer en mevrouw Vinne

Keukenvernieuwer Allard Doorn krijgt van ons een 10 vanwege de goede ervaring met Allard en de jongeman (Pim) die alle onderdelen netjes en compleet bij ons afleverde. Die tien komt ook door de prijs/kwaliteit verhouding, het tijdig leveren, het nakomen van afspraken en zeker ook de deskundigheid van de de heer Doorn.

De heer en mevrouw Hull

Ik ben zeer tevreden over hoe kundig en netjes Keukenvernieuwer Allard Doorn heeft gewerkt. Mijn keuken ziet er met de nieuwe deurtjes weer erg netjes uit. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Hij krijgt van mij een 10.

Mevrouw Pelt

Keukenvernieuwer Allard Doorn krijgt van mij een 10: vanwege de aanbeveling door mijn zoon, de manier om de keuken samen te bekijken, maar door de ogen van een kenner, door de uitleg bij waarom dingen wel of niet doen. Mijn keukenvernieuwer was heel duidelijk b.v. in werkwijze, afspraken maken en die volgen.

Mevrouw W.

Contactformulier van Allard Doorn

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top