skip to Main Content

OVER ALLARD

20 Jaar in het vak!

Ik ben Allard Doorn. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur: je kunt wel zeggen dat ik een behoorlijke ervaring heb opgebouwd…. En daardoor weet ik dat er met bestaande keukens vaak ontzettend veel mogelijk is. In heel veel gevallen loont het om een ‘oude’ keuken te renoveren. Ik heb een ruim assortiment keukendeurtjes in allerlei kleuren ter beschikking. Daarnaast werkbladen van verschillende moderne en mooie materialen en meerdere merken keukenapparatuur. Daarnaast beschik ik over heel veel accessoires zoals onder meer verlichting, kranen, afvalsystemen, lades en handgrepen.

Maak een afspraak

Ik werk in het noordelijk deel van Overijssel in de gemeentes  Zwolle, Dalfsen (met Nieuwleusen), Hattem, Raalte, Zwartewaterland (met Hasselt en Zwartsluis), Steenwijkerland, Kampen (met IJsselmuiden), Oldebroek, Elburg, De Noordoostpolder en Urk.

Uw wensen bespreken

Graag bespreek ik bij u thuis wat uw wensen zijn, om daardoor ook goed aan te kunnen sluiten op uw interieur wat betreft bijvoorbeeld kleuren en verhoudingen. Ik nodig u van harte uit, contact met mij op te nemen, om vrijblijvend plannen te bespreken en, eventueel, een offerte te maken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 038 – 333 26 73 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat klanten over Allard Doorn zeggen

Allard Doorn krijgt van mij een 10. De oplevering was precies zoals afgesproken qua kwaliteit en prijs.

Succes!

De heer Pienter

Onlangs hebben wij een inductiekookplaat, een afzuigkap met plasmafilter en nieuwe verlichting in onze keuken laten plaatsen door Allard Doorn. Hiervoor is hij twee maal bij ons langs geweest, beide keren was hij op de afgesproken tijd bij ons. Allard maakt heldere afspraken en denkt met ons mee. Wij hebben een tevreden goed gevoel, alles is professioneel geïnstalleerd tegen een goede prijs.

Karin van der Horst

Allard Doorn heeft onze keuken netjes omgebouwd van donker naar licht. We zijn tevreden over het resultaat. Hij werkt precies en probeert eventuele overlast zo veel mogelijk te beperken.

Mark

Keukenvernieuwer Allard Doorn krijgt van ons een 10. Goede service, goede afspraken en goede resultaten. Vriendelijke vakman.

Mevrouw Bos

Keukenvernieuwer Allard Doorn krijgt van ons een 9. Hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Oegema

Contactformulier van Allard Doorn

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top