skip to Main Content

OVER ALLARD

Al 19 jaar ervaring met keukenrenovatie

Ik ben Allard Doorn. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur: je kunt wel zeggen dat ik een behoorlijke ervaring heb opgebouwd…. En daardoor weet ik dat er met bestaande keukens vaak ontzettend veel mogelijk is. In heel veel gevallen loont het om een ‘oude’ keuken te renoveren. Ik heb een ruim assortiment keukendeurtjes in allerlei kleuren ter beschikking. Daarnaast werkbladen van verschillende moderne en mooie materialen en meerdere merken keukenapparatuur. Daarnaast beschik ik over heel veel accessoires zoals onder meer verlichting, kranen, afvalsystemen, lades en handgrepen.

Maak een afspraak

Ik werk in het noordelijk deel van Overijssel met plaatsen als bijvoorbeeld Zwolle, IJsselmuiden, Kampen, Genemuiden, Dalfsen, Hattem, Wezep, Nieuwleusen en Hasselt. Graag bespreek ik bij u thuis wat uw wensen zijn, om daardoor ook goed aan te kunnen sluiten op uw interieur wat betreft bijvoorbeeld kleuren en verhoudingen. Ik nodig u van harte uit, contact met mij op te nemen, om vrijblijvend plannen te bespreken en, eventueel, een offerte te maken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 038 – 333 26 73 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Allard Doorn zeggen

Keukenvernieuwer Allard Doorn is zeer vakkundig en dat is te zien aan het resultaat!

Familie Rense

Goede service, vriendelijke vakman en een goede prijs. Allard Doorn is zeer deskundig.

Familie Albracht

Wij zijn zeer tevreden hoe Allard Doorn onze keuken heeft gerenoveerd. Hij denkt mee over wat er moet gebeuren. Alle lof

Famile Van der Kolk

Nieuwe keukens zijn zeer prijzig. Vaak zijn kasten nog in goede staat en kunnen de deuren vernieuwd worden. Ook ontbrekende apparatuur kan ingebouwd of bestaande vernieuwd worden. Kortom, zeer aanbevelenswaardig om in plaats van de hele zaak af te breken, aanpassingen te verrichten. Allard Doorn was zeer deskundig. Geen gebreek, ideaal.

Familie Van Vliet

De service was goed, het geleverde werk perfect. De uitvoering op tijd en de vernieuwer Allard Doorn heel vriendelijk. Wat wil je nog meer?

Mevrouw Van der Linde

Contactformulier van Allard Doorn

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top