skip to Main Content

OVER ALLARD

Al 19 jaar ervaring met keukenrenovatie

Ik ben Allard Doorn. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur: je kunt wel zeggen dat ik een behoorlijke ervaring heb opgebouwd…. En daardoor weet ik dat er met bestaande keukens vaak ontzettend veel mogelijk is. In heel veel gevallen loont het om een ‘oude’ keuken te renoveren. Ik heb een ruim assortiment keukendeurtjes in allerlei kleuren ter beschikking. Daarnaast werkbladen van verschillende moderne en mooie materialen en meerdere merken keukenapparatuur. Daarnaast beschik ik over heel veel accessoires zoals onder meer verlichting, kranen, afvalsystemen, lades en handgrepen.

Maak een afspraak

Ik werk in het noordelijk deel van Overijssel met plaatsen als bijvoorbeeld Zwolle, IJsselmuiden, Kampen, Genemuiden, Dalfsen, Hattem, Wezep, Nieuwleusen en Hasselt. Graag bespreek ik bij u thuis wat uw wensen zijn, om daardoor ook goed aan te kunnen sluiten op uw interieur wat betreft bijvoorbeeld kleuren en verhoudingen. Ik nodig u van harte uit, contact met mij op te nemen, om vrijblijvend plannen te bespreken en, eventueel, een offerte te maken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 038 – 333 26 73 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Allard Doorn zeggen

We zijn verrast hoe mooi onze keuken is geworden. Allard Doorn levert prima werk en denkt met je mee. We zijn dan ook zeer tevreden.

Familie Zwakenberg

Alles was volgens plan en afspraak afgeleverd .
Het is me een waar genoegen om met hun zaken te doen.
Allard Doorn was altijd stip en hij werkt netjes.

Familie Singapradja

Alles verloopt op een correcte en stipte manier volgens afspraak. Opdracht en levering van de afzuigkap, de datum en tijdstip van montage. Apparaat vakkundig geplaatst. Bleek dat de afvoer ook defect was. Direct een nieuwe afvoer aangebracht. Dat gaf nog een probleem in verband met aanwezig betonijzer in de vloer waar de buis door heen moest. Dit werd met het juiste materiaal vakkundig opgelost. Alles werkt nu perfect. Klasse Allard Doorn.

H. Sleurink

Allard Doorn krijgt van ons een negen. Steekwoorden: prima, snelle service, doortastend, gezellig. En er was sprake van een goede communicatie.

Familie Bijlsma

Keurig, netjes, rustig en vlot en volgens offerte is onze keuken gerenoveerd door Allard Doorn.

Familie Lenferink

Contactformulier van Allard Doorn

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top