skip to Main Content

OVER ALLARD

20 Jaar in het vak!

Ik ben Allard Doorn. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur: je kunt wel zeggen dat ik een behoorlijke ervaring heb opgebouwd…. En daardoor weet ik dat er met bestaande keukens vaak ontzettend veel mogelijk is. In heel veel gevallen loont het om een ‘oude’ keuken te renoveren. Ik heb een ruim assortiment keukendeurtjes in allerlei kleuren ter beschikking. Daarnaast werkbladen van verschillende moderne en mooie materialen en meerdere merken keukenapparatuur. Daarnaast beschik ik over heel veel accessoires zoals onder meer verlichting, kranen, afvalsystemen, lades en handgrepen.

Maak een afspraak

Ik werk in het noordelijk deel van Overijssel in de gemeentes  Zwolle, Dalfsen (met Nieuwleusen), Hattem, Raalte, Zwartewaterland (met Hasselt en Zwartsluis), Steenwijkerland, Kampen (met IJsselmuiden), Oldebroek, Elburg, De Noordoostpolder en Urk.

Uw wensen bespreken

Graag bespreek ik bij u thuis wat uw wensen zijn, om daardoor ook goed aan te kunnen sluiten op uw interieur wat betreft bijvoorbeeld kleuren en verhoudingen. Ik nodig u van harte uit, contact met mij op te nemen, om vrijblijvend plannen te bespreken en, eventueel, een offerte te maken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 038 – 333 26 73 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat klanten over Allard Doorn zeggen

Allard Doorn is zeer professioneel. Goede voorinformatie en advies. Komt afspraken na. Uitstekend werk afgeleverd.

De heer en mevrouw Haveman

Allard Doorn krijgt van ons een negen. Duidelijk afspraken die nagekomen worden, en goede kennis van zaken.

De heer en mevrouw Palland.

Allard Doorn krijgt van mij een tien. Een prettig contact, goede informatie, meedenken naar mogelijkheden. Prima werk geleverd.

Mevrouw Beers

Allard Doorn krijgt van ons een negen. Hij is accuraat en vakkundig.

De heer en mevrouw Kers

Allard Doorn krijgt van mij een tien voor een goede prijs, vakmanschap en een nieuwe keuken.

Mevrouw Mulder

Contactformulier van Allard Doorn

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top