Keukenrenovatie Enschede | Oldenzaal | Losser | Dinkelland

John van Dijk

John van Dijk is de naam. Ik ben uw Keukenvernieuwer in de regio Twente en ik kom met mijn ‘rijdende showroom’ bij u langs in de gemeentes Enschede, Oldenzaal, Losser en Dinkelland. Bij u voor de deur staat dan een supergemotiveerde keukenrenovatiespecialist. Koken is namelijk mijn grote passie; logisch dat ik me ook in uw keuken als een vis in het water voel! Het is fantastisch om mensen blij te maken met een vernieuwde keuken die volledig voldoet aan hun wensen.

We laten niets aan het toeval over op het gebied van kwaliteit.

Keukenrenovatie Twente

Ik heb een flinke ervaring in het renoveren en/of plaatsen van keukens. Maar voor dat ik aan de slag kan gaan, zal er eerst goed onderzocht moeten worden wat er zoal dient te gebeuren. Bij De Keukenvernieuwers gooien we liever niets weg dat nog goed is. Dus een creatief en oplossingsgericht advies ten aanzien van uw probleem/situatie is waarmee het allemaal begint. En zo’n probleem kan van alles zijn: van een lekkende kraan tot aan het vervangen van alle keukendeurtjes omdat de folie na een x-aantal jaren is begonnen te scheuren.

Kosten besparen

Het komt tegenwoordig regelmatig voor dat mensen een ander huis kopen en dat de keuken die er in staat nog wel te gebruiken is, maar gewoon niet voldoet aan de smaak van de nieuwe bewoners. Ik maak dit in de praktijk regelmatig mee en kan daarom een goed advies geven ten aanzien van vernieuwing, uitbreiding en/of aanpassing. Daarmee worden enorm veel kosten bespaard t.o.v. de aanschaf van een geheel nieuwe keuken. Mijn tip: kies voor het vernieuwen van uw keuken wel voor de beste kwaliteit. Want hiermee heeft u gegarandeerd weer voor tientallen jaren veel plezier van uw keuken. De Keukenvernieuwers bieden uitsluitend topkwaliteit van Nederlands fabricaat waarmee we niets aan het toeval overlaten.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 06 – 11 56 58 80 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    DEZE REGIO

    Keukenrenovatie Enschede, Keukenrenovatie Deurningen, Keukenrenovatie Oldenzaal, Keukenrenovatie Losser, Keukenrenovatie Glane, Keukenrenovatie Overdinkel, Keukenrenovatie De Lutte, Keukenrenovatie Beuningen, Keukenrenovatie Denekamp, Keukenrenovatie Weerselo, Keukenrenovatie Rossum, Keukenrenovatie Saasveld, Keukenrenovatie Ootmarsum, Keukenrenovatie Tilligte, Keukenrenovatie Lattrop-Breklenkamp, Keukenrenovatie Agelo, Keukenrenovatie Oud Ootmarsum, Keukenrenovatie Nutter.

    REFERENTIES