Keukenrenovatie Almere | Lelystad | Dronten | Zeewolde | Biddinghuizen | Swifterbant

Gertjan Hennuïn

Ik ben Gertjan Hennuïn. Ik ben keukenvernieuwer in de provincie Flevoland. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en opknappen van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur: van koelkast tot afzuigkap. Bijna dertig jaar geleden maakte ik samen met mijn handige zwager – vanaf een zelf gemaakt ontwerp – een massief grenen keuken; ieder kastje en front met de hand gemaakt, compleet met koperen spoelbak en kraan. Een plaatje van een keuken… Ik ben in die richting doorgegaan. Het werken met mijn handen zit me als het ware in het bloed. Ik vind het daarnaast heel plezierig om bij alle facetten van mijn vak betrokken te zijn: van inventarisatie via idee en planning naar de uiteindelijke realisatie van de wensen van de klant.

Het werken met mijn handen zit me als het ware in het bloed.

De basis is negen van de tien keer goed

Ruim 40% van de huishoudens is in het bezit van een keuken van 10 jaar of ouder. Vaak is zo’n keuken enigzins gedateerd en voorzien van verouderde, stroomvretende apparatuur. Ik zie daarnaast steeds meer eenpersoonshuishoudens die speciale keukenwensen hebben. Voor al deze mensen hebben wij een maatoplossing: we passen elke keuken aan naar de actuele woonwensen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een compleet nieuwe keuken.
Ook mensen die net een ander huis gekocht hebben of gaan kopen en waarvan de keuken niet geheel hun smaak is zijn welkom bij De Keukenvernieuwers. Vaak kan met een beperkt budget de keuken naar hun smaak worden aangepast. De basis is 9 van de 10 keer nog in goede staat en wij gooien niets weg wat nog goed is. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Twee vliegen in een klap dus!

Maak een vrijblijvende afspraak

Vraag gewoon eens vrijblijvend advies en laat u verrassen door de mogelijkheden die ik kan bieden. Voor ieder budget is er een passende oplossing.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Almere, Keukenrenovatie Zeewolde, Keukenrenovatie Lelystad, Keukenrenovatie Dronten, Keukenrenovatie Swifterbant, Keukenrenovatie Biddinghuizen.

    REFERENTIES VAN GERTJAN HENNUÏN