skip to Main Content

OVER GERTJAN

Meer dan 25 jaar ervaring

Ik ben Gertjan Hennuïn. Ik ben keukenvernieuwer in de provincie Flevoland. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en opknappen van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur: van koelkast tot afzuigkap. Alweer 25 jaar geleden maakte ik samen met mijn handige zwager – vanaf een zelf gemaakt ontwerp – een massief grenen keuken; ieder kastje en front met de hand gemaakt, compleet met koperen spoelbak en kraan. Een plaatje van een keuken… Ik ben in die richting doorgegaan. Het werken met mijn handen zit me als het ware in het bloed. Ik vind het daarnaast heel plezierig om bij alle facetten van mijn vak betrokken te zijn: van inventarisatie via idee en planning naar de uiteindelijke realisatie van de wensen van de klant.

De basis is 9 van de 10 keer nog goed

Ruim 40% van de huishoudens is in het bezit van een keuken van 10 jaar of ouder. Vaak is zo’n keuken enigzins gedateerd en voorzien van verouderde, stroomvretende apparatuur. Ik zie daarnaast steeds meer eenpersoonshuishoudens die speciale keukenwensen hebben. Voor al deze mensen hebben wij een maatoplossing: we passen elke keuken aan naar de actuele woonwensen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een compleet nieuwe keuken.
Ook mensen die net een ander huis gekocht hebben of gaan kopen en waarvan de keuken niet geheel hun smaak is zijn welkom bij De Keukenvernieuwers. Vaak kan met een beperkt budget de keuken naar hun smaak worden aangepast. De basis is 9 van de 10 keer nog in goede staat en wij gooien niets weg wat nog goed is. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Twee vliegen in een klap dus!

Vraag een vrijblijvend advies

Vraag gewoon eens vrijblijvend advies en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Voor ieder budget is er een passende oplossing. Daarnaast bied ik u optimale zekerheid, want: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 81 03 55 84 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Gertjan Hennuïn zeggen

De klant staat centraal. Er wordt gekeken naar wat de klant wil en naar de mogelijkheden om dat te realiseren. Onze leverancier, Gertjan Hennuïn uit Almere, heeft alle tijd genomen om met ons mee te denken. Hij denkt in mogelijkheden, is vakkundig en levert kwaliteit af. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat en kijken terug op een zeer plezierige samenwerking. Wij geven Gertjan een 9.

De heer en mevrouw Aubert

Ik zou Gertjan Hennuïn aanbevelen op basis van deze ervaring. Of dat voor alle keukenvernieuwers geldt kan ik niet beoordelen. Waarom? Een keukenrenovatie is geen standaard project hebben we ontdekt, vooral als je meer laat doen dan alleen kastdeurtjes. Dan heb je een vernieuwer nodig die meedenkt en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Gertjan is daarvoor geboren.

Familie Scheepers

Gertjan Hennuïn is een goede vakman. Het werk had een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ik geef Gertjan een 10.

Mevrouw Noordermeer

Gertjan Hennuïn is een vakman en een snelle werker. Hij komt afspraken na. Het resultaat is geweldig. Ik ben er zeer tevreden mee. Hij krijgt daarom een 10.

Mevrouw Houweling

Ik ben tevreden over Gertjan Hennuïn. Hij werkt netjes.

Familie Grafke

CONTACTFORMULIER VAN GERTJAN HENNUÏN

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top