skip to Main Content

KEUKENRENOVATIE ALMERE

Ik heb meer dan 25 jaar specialist in het renoveren van keukens.

Ik ben Gertjan Hennuïn. Ik ben keukenvernieuwer in de provincie Flevoland. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en opknappen van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur: van koelkast tot afzuigkap. Alweer 25 jaar geleden maakte ik samen met mijn handige zwager – vanaf een zelf gemaakt ontwerp – een massief grenen keuken; ieder kastje en front met de hand gemaakt, compleet met koperen spoelbak en kraan. Een plaatje van een keuken… Ik ben in die richting doorgegaan. Het werken met mijn handen zit me als het ware in het bloed. Ik vind het daarnaast heel plezierig om bij alle facetten van mijn vak betrokken te zijn: van inventarisatie via idee en planning naar de uiteindelijke realisatie van de wensen van de klant.

De basis is 9 van de 10 keer nog goed

Ruim 40% van de huishoudens is in het bezit van een keuken van 10 jaar of ouder. Vaak is zo’n keuken enigzins gedateerd en voorzien van verouderde, stroomvretende apparatuur. Ik zie daarnaast steeds meer eenpersoonshuishoudens die speciale keukenwensen hebben. Voor al deze mensen hebben wij een maatoplossing: we passen elke keuken aan naar de actuele woonwensen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een compleet nieuwe keuken.
Ook mensen die net een ander huis gekocht hebben of gaan kopen en waarvan de keuken niet geheel hun smaak is zijn welkom bij De Keukenvernieuwers. Vaak kan met een beperkt budget de keuken naar hun smaak worden aangepast. De basis is 9 van de 10 keer nog in goede staat en wij gooien niets weg wat nog goed is. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Twee vliegen in een klap dus!

Vraag een vrijblijvend advies

Vraag gewoon eens vrijblijvend advies en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Voor ieder budget is er een passende oplossing. Daarnaast bied ik u optimale zekerheid, want: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 81 03 55 84 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Gertjan Hennuïn zeggen

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. Gertjan is een vakman, werkt netjes en denkt goed mee. Hij doet ook niet moeilijk over last minute "meerwerk". Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Schilder

Een 10 voor Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. In ons geval alles kleurig volgens afspraak. Er moet nog 1 nalevering komen, maar daar hebben wij het volste vertrouwen in.

De heer en mevrouw Vos

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. Goed advies en goed werk geleverd en het was een heel prettige man. Hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Verweij

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil. Ook wordt er meegedacht. Afwerking prima.

De heer en mevrouw Kuijper

Een 8 voor Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. Gertjan moet zijn afspraken beter nakomen: hij moet contact opnemen bij onverwachte situaties en terugbellen bij toezeggingen.

De heer en mevrouw Elbers

CONTACTFORMULIER VAN GERTJAN HENNUÏN

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top