skip to Main Content

OVER MARCEL

Ik kan bij u langskomen voor een afspraak!

Ik ben Marcel Uleman, ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Ik werk samen met de landelijke organisatie De Keukenvernieuwers. Ik ben gevestigd in Barneveld, maar mijn werkgebied is veel groter: van Apeldoorn, Lunteren, Hoenderloo, Beekbergen tot bijvoorbeeld Veenendaal en Otterlo. Ik kan bij u langskomen voor een afspraak!

Keukenrenovatie

Het is voor mij zo klaar als een klontje: veel mensen hebben een keuken waaraan ze op een of andere manier gehecht zijn. De indeling is goed, maar er hangen een paar deurtjes scheef of de lades schuiven niet meer helemaal zoals het hoort. Het werkblad kan versleten zijn of een beetje ouderwets. Dat maakt het werken in een keuken vaak minder prettig, maar om daarvoor een groot deel van de spaarrekening op te offeren, dat gaat de meeste mensen veel te ver. Door de moderne technieken van keukenrenovatie is dat ook helemaal niet nodig. Wij kunnen vaak zonder al te veel hak- en breekwerk een keuken in no time een volledig nieuw gezicht geven. En, niet onbelangrijk, voor een fractie van de prijs die een nieuwe keuken u zou kosten.

Afspraak

Bel me voor een gratis advies. Ik kan u uitleggen hoe aantrekkelijk het renoveren van uw keuken kan zijn!

Wilt u meer weten? Bel me op T 0342 – 49 22 33 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marcel Uleman zeggen

Een 9 voor Keukenvernieuwer Marcel Uleman. De heer Uleman heeft goed werk geleverd! Hij is behulpzaam en denkt mee! Daarnaast was er sprake van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer en mevrouw Noppers

Een 10 voor Keukenvernieuwer Marcel Uleman.

De heer Uleman heeft uitstekend werk geleverd. "Vakmanschap is Meesterschap". Ik zal hem zeker aanbevelen!

De heer en mevrouw Schipper

Keukenvernieuwer Marcel Uleman krijgt een negen van ons. Hij is concreet in het maken van afspraken. Hij werkt netjes. Een verbluffend resultaat met het overspuiten van kastdeuren.

De heer en mevrouw Verstoep.

We geven Keukenvernieuwer Marcel Uleman een 10 omdat hij vriendelijk is en goed werk heeft geleverd. We zijn erg tevreden!! Marcel is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Gulik

Keukenvernieuwer Marcel Uleman krijgt een 10 omdat hij ons heel goed voorgelicht heeft. Hij heeft gewerkt volgens afspraak. En het is geworden zoals we hadden gehoopt. Hij heeft keurig werk geleverd.

Als je zo netjes werkt, krijg je altijd nieuwe klanten!

De heer en mevrouw Budding

Contactformulier van Marcel Uleman

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top