skip to Main Content

OVER MARCEL

Ik kan bij u langskomen voor een afspraak!

Ik ben Marcel Uleman, ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Ik werk samen met de landelijke organisatie De Keukenvernieuwers. Ik ben gevestigd in Barneveld, maar mijn werkgebied is veel groter: van Apeldoorn, Lunteren, Hoenderloo, Beekbergen tot bijvoorbeeld Veenendaal en Otterlo. Ik kan bij u langskomen voor een afspraak!

Keukenrenovatie

Het is voor mij zo klaar als een klontje: veel mensen hebben een keuken waaraan ze op een of andere manier gehecht zijn. De indeling is goed, maar er hangen een paar deurtjes scheef of de lades schuiven niet meer helemaal zoals het hoort. Het werkblad kan versleten zijn of een beetje ouderwets. Dat maakt het werken in een keuken vaak minder prettig, maar om daarvoor een groot deel van de spaarrekening op te offeren, dat gaat de meeste mensen veel te ver. Door de moderne technieken van keukenrenovatie is dat ook helemaal niet nodig. Wij kunnen vaak zonder al te veel hak- en breekwerk een keuken in no time een volledig nieuw gezicht geven. En, niet onbelangrijk, voor een fractie van de prijs die een nieuwe keuken u zou kosten.

Afspraak

Bel me voor een gratis advies. Ik kan u uitleggen hoe aantrekkelijk het renoveren van uw keuken kan zijn!

Wilt u meer weten? Bel me op T 0342 – 49 22 33 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marcel Uleman zeggen

Keukenvernieuwer Marcel Uleman levert mooi, netjes werk. Hij komt zijn afspraken na. Hij krijgt van ons een 10.

De heer en mevrouw Hardeman - Bouw

Keukenvernieuwer Marcel Uleman is deskundig. We geven hem een acht.

De heer en mevrouw Metsemakers

Werkzaamheden accuraat, betrouwbaar en zeer vakbekwaam uitgevoerd door Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Voor elk probleem wordt wel een oplossing gevonden. Vandaar een 10. Hij is zeer deskundig.

Familie Steegman

Het werk wordt goed afgeleverd door Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Het is naar mijn zin. Hij luisterde goed naar mijn wensen.

Mevrouw Petersen

Marcel Uleman heeft prima vakwerk afgeleverd. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Familie Lammers

Contactformulier van Marcel Uleman

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top