Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Apeldoorn | Barneveld | Veenendaal | Ede | Scherpenzeel | Renswoude.

Marcel Uleman

Ik ben Marcel Uleman, ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie: het aanpassen en moderniseren van alle merken keukens en het vervangen van (keuken) inbouwapparatuur. Ik werk samen met de landelijke organisatie De Keukenvernieuwers. Ik ben gevestigd in Barneveld, maar mijn werkgebied is veel groter: van Apeldoorn, Lunteren, Hoenderloo, Beekbergen tot bijvoorbeeld Veenendaal en Otterlo. Ik kan bij u langskomen voor een afspraak!

Wees zuinig op uw spaarrekening met rust – keukenrenovatie maakt alles veel voordeliger!

Een volledig nieuw gezicht

Het is voor mij zo klaar als een klontje: veel mensen hebben een keuken waaraan ze op een of andere manier gehecht zijn. De indeling is goed, maar er hangen een paar deurtjes scheef of de lades schuiven niet meer helemaal zoals het hoort. Het werkblad kan versleten zijn of een beetje ouderwets. Dat maakt het werken in een keuken vaak minder prettig, maar om daarvoor een groot deel van de spaarrekening op te offeren, dat gaat de meeste mensen veel te ver. Door de moderne technieken van keukenrenovatie is dat ook helemaal niet nodig. Wij kunnen vaak zonder al te veel hak- en breekwerk een keuken in no time een volledig nieuw gezicht geven. En, niet onbelangrijk, voor een fractie van de prijs die een nieuwe keuken u zou kosten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bel of mail mij voor een vrijblijvende afspraak. Ik neem dan mijn monstercollectie mee zodat ik u het een en ander kan laten zien. Ik hoop u gauw te zien!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Barneveld, Keukenrenovatie Kootwijkerbroek, Keukenrenovatie Kootwijk, Keukenrenovatie Stroe, Keukenrenovatie Voorthuizen, Keukenrenovatie De Glind, Keukenrenovatie Veenendaal, Keukenrenovatie Scherpenzeel, Keukenrenovatie Renswoude, Keukenrenovatie Otterlo, Keukenrenovatie Harskamp, Keukenrenovatie Wekerom, Keukenrenovatie Lunteren, Keukenrenovatie Ederveen, Keukenrenovatie De Klomp, Keukenrenovatie Deelen, Keukenrenovatie Apeldoorn, Keukenrenovatie Ugchelen, Keukenrenovatie Radio Kootwijk, Keukenrenovatie Hoenderloo, Keukenrenovatie Beekbergen, Keukenrenovatie Lieren, Keukenrenovatie Loenen, Keukenrenovatie Klarenbeek.

    REFERENTIES VAN MARCEL ULEMAN