skip to Main Content

OVER MARCEL

Ik kan bij u langskomen voor een afspraak!

Ik ben Marcel Uleman, ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Ik werk samen met de landelijke organisatie De Keukenvernieuwers. Ik ben gevestigd in Barneveld, maar mijn werkgebied is veel groter: van Apeldoorn, Lunteren, Hoenderloo, Beekbergen tot bijvoorbeeld Veenendaal en Otterlo. Ik kan bij u langskomen voor een afspraak!

Keukenrenovatie

Het is voor mij zo klaar als een klontje: veel mensen hebben een keuken waaraan ze op een of andere manier gehecht zijn. De indeling is goed, maar er hangen een paar deurtjes scheef of de lades schuiven niet meer helemaal zoals het hoort. Het werkblad kan versleten zijn of een beetje ouderwets. Dat maakt het werken in een keuken vaak minder prettig, maar om daarvoor een groot deel van de spaarrekening op te offeren, dat gaat de meeste mensen veel te ver. Door de moderne technieken van keukenrenovatie is dat ook helemaal niet nodig. Wij kunnen vaak zonder al te veel hak- en breekwerk een keuken in no time een volledig nieuw gezicht geven. En, niet onbelangrijk, voor een fractie van de prijs die een nieuwe keuken u zou kosten.

Afspraak

Bel me voor een gratis advies. Ik kan u uitleggen hoe aantrekkelijk het renoveren van uw keuken kan zijn!

Wilt u meer weten? Bel me op T 0342 – 49 22 33 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marcel Uleman zeggen

Na goed advies door Marcel Ulemanl de keuken laten renoveren. De uitvoering verliep prima en het eindresultaat is naar volle tevredenheid.

De heer Kuijt

Er wordt netjes gewerkt en er wordt heel goed meegedacht over eventuele vernieuwingen. Marcel Uleman heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

Al Janse

Marcel Uleman heeft kennis van zaken. Snel en doeltreffend.

Ton Sandig

Ik geef Marcel Uleman een 10 voor de volgende punten: Keuken wordt ter plaatse bekeken. Houdt prima rekening met de wensen van de klant, zonder dat er iets wordt opgedrongen. Houdt ook rekening met het beschikbare budget.

De heer Bouwmeester

Goede service, Marcel Uleman is een prettige vernieuwer en deskundig. Ik kon met vragen bij hem terecht. Zal ook zeker weer bellen als ik een nieuwe kookplaat nodig heb.

Mevrouw Wassenaar

Contactformulier van Marcel Uleman

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top