skip to Main Content

OVER MARCEL

Ik kan bij u langskomen voor een afspraak!

Ik ben Marcel Uleman, ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Ik werk samen met de landelijke organisatie De Keukenvernieuwers. Ik ben gevestigd in Barneveld, maar mijn werkgebied is veel groter: van Apeldoorn, Lunteren, Hoenderloo, Beekbergen tot bijvoorbeeld Veenendaal en Otterlo. Ik kan bij u langskomen voor een afspraak!

Keukenrenovatie

Het is voor mij zo klaar als een klontje: veel mensen hebben een keuken waaraan ze op een of andere manier gehecht zijn. De indeling is goed, maar er hangen een paar deurtjes scheef of de lades schuiven niet meer helemaal zoals het hoort. Het werkblad kan versleten zijn of een beetje ouderwets. Dat maakt het werken in een keuken vaak minder prettig, maar om daarvoor een groot deel van de spaarrekening op te offeren, dat gaat de meeste mensen veel te ver. Door de moderne technieken van keukenrenovatie is dat ook helemaal niet nodig. Wij kunnen vaak zonder al te veel hak- en breekwerk een keuken in no time een volledig nieuw gezicht geven. En, niet onbelangrijk, voor een fractie van de prijs die een nieuwe keuken u zou kosten.

Afspraak

Bel me voor een gratis advies. Ik kan u uitleggen hoe aantrekkelijk het renoveren van uw keuken kan zijn!

Wilt u meer weten? Bel me op T 0342 – 49 22 33 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marcel Uleman zeggen

Een negen geven wij aan Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Hij werkt zeer netjes en precies. Wij zijn zeer tevreden.

De heer en mevrouw Nieuw Amerongen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Alles werd keurig netjes afgeleverd en gemonteerd. Ook een aardige man in de omgang. Zeer deskundig.

De heer en mevrouw Plaatje

We kregen een goed advies en goede service van Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Hij krijgt van ons een 9. Hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Beek

Een negen geven wij aan Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Goede behandeling. Duidelijk uitleg. Vriendelijk. Kwam eerlijk over. Er was een duidelijk offerte.

De heer en mevrouw Duijvenbode

Een 10 voor Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Ik ben zeer tevreden en heb al veel positieve reacties gekregen. Marcel luisterde goed naar mijn wensen.

Zo door gaan, alles naar wens!

De heer en mevrouw Middendorp

Contactformulier van Marcel Uleman

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top