Keukenrenovatie Nijmegen | Berg en Dal | Mook en Middelaar | Heumen | Beuningen

Collin Stomps

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Nijmegen, Berg en Dal, Mook en Middelaar, Heumen en Beuningen. Mijn naam is Collin Stomps en het is al meer dan vijftien jaar geleden dat ik mijn eerste keuken geplaatst heb. In die tijd is er veel veranderd in de ‘keukenwereld’. Er zijn nieuwe technieken, nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden, maar er is iets dat niet is veranderd: mensen blijven koken. Niet alleen om te eten, maar ook om het plezier dat je kunt hebben als je iets lekkers maakt voor jezelf of familie en vrienden. Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen. Dat is wel zo handig als je met een klant een aanpassing aan de keuken doorneemt!

Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen.

Oog voor detail

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u aan om met mij contact op te nemen. Ik vind het leuk om andere mensen blij te maken met een mooie keuken waar ze elke dag weer van kunnen genieten. Ik werk nauwkeurig – ik ben nu eenmaal ‘precies’ ingesteld. Ik ben een fervent motorrijder, maak graag lange reizen en ook daar komt mijn ‘oog voor detail’ bij het noodzakelijke onderhoud ook goed van pas.

Kijk goed naar de mogelijkheden!

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, is het van belang eerst goed om u heen te kijken. Er is veel mogelijk tegenwoordig. Het zou zonde zijn als u iets essentieels over het hoofd ziet. En wie weet, als ik bij u kom voor een eerste gesprek, kan ik met mijn inbreng ook nog iets toevoegen. Twee weten meer dan één!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak met mij en er komt een enthousiaste Keukenvernieuwer bij u aan de deur. Bel me op 06 – 20 55 36 84 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Nijmegen, Keukenrenovatie Weurt, Keukenrenovatie Groesbeek, Keukenrenovatie Heilig Landstichting, Keukenrenovatie Millingen aan de Rijn, Keukenrenovatie Berg en Dal, Keukenrenovatie Beek, Keukenrenovatie Ubbergen, Keukenrenovatie Persingen, Keukenrenovatie Ooij, Keukenrenovatie Erlecom, Keukenrenovatie Leuth, Keukenrenovatie Kekerdom, Keukenrenovatie Malden, Keukenrenovatie Heumen, Keukenrenovatie Molenhoek, Keukenrenovatie Mook, Keukenrenovatie Plasmolen, Keukenrenovatie Middelaar, Keukenrenovatie Overasselt, Keukenrenovatie Nederasselt, Keukenrenovatie Beuningen Gld, Beuningen Gld, Keukenrenovatie Ewijk, Keukenrenovatie Winssen, Keukenrenovatie Lent.

    REFERENTIES COLLIN STOMPS