skip to Main Content

Keukenrenovatie Oss, Maasdonk, Bernheze, Druten, West Maas en Waal

Collin Stomps

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Oss, Maasdonk, Bernheze, West Maas en Waal en Druten en een paar plaatsen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Mijn naam is Collin Stomps en het is al meer dan vijftien jaar geleden dat ik mijn eerste keuken geplaatst heb. In die tijd is er veel veranderd in de ‘keukenwereld’. Er zijn nieuwe technieken, nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden, maar er is iets dat niet is veranderd: mensen blijven koken. Niet alleen om te eten, maar ook om het plezier dat je kunt hebben als je iets lekkers maakt voor jezelf of familie en vrienden. Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen. Dat is wel zo handig als je met een klant een aanpassing aan de keuken doorneemt!

Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen.

Oog voor detail

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u aan om met mij contact op te nemen. Ik vind het leuk om andere mensen blij te maken met een mooie keuken waar ze elke dag weer van kunnen genieten. Ik werk nauwkeurig – ik ben nu eenmaal ‘precies’ ingesteld. Ik ben een fervent motorrijder, maak graag lange reizen en ook daar komt mijn ‘oog voor detail’ bij het noodzakelijke onderhoud ook goed van pas.

Kijk goed naar de mogelijkheden!

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, is het van belang eerst goed om u heen te kijken. Er is veel mogelijk tegenwoordig. Het zou zonde zijn als u iets essentieels over het hoofd ziet. En wie weet, als ik bij u kom voor een eerste gesprek, kan ik met mijn inbreng ook nog iets toevoegen. Twee weten meer dan één!

Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak met mij en er komt een enthousiaste Keukenvernieuwer bij u aan de deur. Bel me op 06 – 20 55 36 84 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep je bestanden hier of

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Oss, Keukenrenovatie Berghem, Keukenrenovatie Deursen-Dennenburg, Keukenrenovatie Dieden, Keukenrenovatie Demen, Keukenrenovatie Neerlangel, Keukenrenovatie Neerloon, Keukenrenovatie Overlangel, Keukenrenovatie Huisseling, Keukenrenovatie Keent, Keukenrenovatie Megen, Keukenrenovatie Macharen, Keukenrenovatie Haren NB, Keukenrenovatie Ravenstein, Keukenrenovatie Herpen, Keukenrenovatie Vinkel, Keukenrenovatie Heesch, Keukenrenovatie Geffen, Keukenrenovatie Nistelrode, Keukenrenovatie Nuland, Keukenrenovatie Oijen, Keukenrenovatie Teeffelen, Keukenrenovatie Lithoijen, Keukenrenovatie Lith, Keukenrenovatie Maren-Kessel, Keukenrenovatie Loosbroek, Keukenrenovatie Heeswijk-Dinther, Keukenrenovatie Vorstenbosch, Keukenrenovatie Dreumel, Keukenrenovatie Alphen (NB), Keukenrenovatie Maasbommel, Keukenrenovatie Altforst, Keukenrenovatie Appeltern, Keukenrenovatie Horssen, Keukenrenovatie Druten, Keukenrenovatie Deest, Keukenrenovatie Afferden, Keukenrenovatie Puiflijk, Keukenrenovatie Boven-Leeuwen, Keukenrenovatie Beneden-Leeuwen.

  MIJN REFERENTIES

  Goede service

  Duidelijke afspraken en een goede service! Een 9 voor Collin Stomps.

  Goed advies gekregen

  Een 10 voor Collin Stomps. Hij is vriendelijk, ik heb goed advies gekregen en het werk is keurig gedaan.

  Slim!

  Een slimme manier om je keuken op te knappen! Een 9 voor Collin Stomps.

  Collin werkt zeer hard

  Collin Stomps krijgt een 9 omdat hij zeer deskundig en vriendelijk is en goed meedenkt.

  Ga zo door!

  Prettige en zeer vakkundige Keukenvernieuwer

  Een 10 voor Collin Stomps. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Collin is een prettige en zeer vakkundige Keukenvernieuwer.

  Dank jullie wel voor het goede (perfecte) werk wat jullie hebben uitgevoerd

  Collin Stomps en Henk,

  Dank jullie wel voor het goede (perfecte) werk wat jullie hebben uitgevoerd.

  Samen hebben deze professionals een driedelig composiet aanrechtblad vervangen.
  Geen eenvoudige klus, maar top uitgevoerd.

  Vriendelijk, betrouwbaar en deskundig

  Een 9 voor Collin Stomps. Prima voor allerlei klussen in een bestaande keuken. Hij komt zijn afspraken goed na.

  Collin werkt netjes

  Collin Stomps krijgt een 9. Tevreden over de werkzaamheden en hij komt zijn afspraken na.

  Vakmanschap!

  Een 10 voor Collin Stomps. Vakmanschap, betrouwbaarheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Zeer goed werk geleverd.

  Een 10 voor Collin Stomps. Collin werkt hard en netjes.

  Collin is zeer deskundig, werkt ontzettend hard en is prettig in de omgang.

  Collin Stomps heeft zeer goed werk geleverd. Het hele proces van begin tot eind verliep prima. Collin is zeer deskundig, werkt ontzettend hard en is prettig in de omgang. Hij krijgt van ons een 10!

  Wij zijn heel erg blij…

  met de aanpassingen aan onze keuken. Collin is erg nauwkeurig en zoekt ter plekke naar de beste en mooiste oplossingen. Hij denkt echt mee en is zeer deskundig. Collin Stomps krijgt een 9.

  Een 8 voor Collin.

  Collin Stomps krijgt van mij een acht. Het ging in de planning niet helemaal goed, maar dat kan gebeuren. Kastje was niet besteld/gemaakt en toen met spoed e.d. wel, later geplaatst.

  Goede service van Collin.

  De heer Collin Stomps heeft goede service verleend en is klantvriendelijk. Hij denkt goed mee. Ik geef hem een tien!

  Voortreffelijk werk afgeleverd.

  De heer Collin Stomps heeft voortreffelijk werk afgeleverd. We geven hem een zeven, hij is zeer deskundig.

  Alles klopt wat hij heeft beloofd.

  Collin Stomps krijgt van ons een 10. Een fijne samenwerking. Alles klopt wat hij heeft beloofd.

  We zijn erg tevreden!

  Collin Stomps heeft goed resultaat geleverd, vooraf goede adviezen gegeven en netjes gewerkt. We zijn erg tevreden! Een 10.

  Prima zo.

  Collin Stomps krijgt een acht van mij. Prima zo.

  Collin komt zijn afspraken na.

  Collin Stomps werkt netjes en komt zijn afspraken keurig na. Ik geef hem een 10 voor de goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Goede prijs/service/kwaliteit verhouding

  Goede en service en kwaliteit. Een 10 voor Collin Stomps.

  Een 10 voor Collin!

  Ga zo door Collin Stomps. Snelle service. Klantgerichte en sympathieke opstelling door uw medewerker. Het gevoel dat ik tegen een redelijke prijs vakkundig geholpen ben.

  Back To Top