skip to Main Content

OVER COLLIN STOMPS

Plezier in het koken.

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Oss, Maasdonk, Bernheze, West Maas en Waal en Druten. Mijn naam is Collin Stomps en het is al weer vijftien jaar geleden dat ik mijn eerste keuken geplaatst heb. In die vijftien jaar is er veel veranderd in de ‘keukenwereld’. Er zijn nieuwe technieken, nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden, maar er is iets dat niet is veranderd: mensen blijven koken. Niet alleen om te eten, maar ook om het plezier dat je kunt hebben als je iets lekkers maakt voor jezelf of familie en vrienden. Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen. Dat is wel zo handig als je met een klant een aanpassing aan de keuken doorneemt!

Oog voor detail

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u aan om met mij contact op te nemen. Ik vind het leuk om andere mensen blij te maken met een mooie keuken waar ze elke dag weer van kunnen genieten. Ik werk nauwkeurig – ik ben nu eenmaal ‘precies’ ingesteld. Ik ben een fervent motorrijder, maak graag lange reizen en ook daar komt mijn ‘oog voor detail’ bij het noodzakelijke onderhoud ook goed van pas.

Kijk goed naar de mogelijkheden!

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, is het van belang eerst goed om u heen te kijken. Er is veel mogelijk tegenwoordig. Het zou zonde zijn als u iets essentieels over het hoofd ziet. En wie weet, als ik bij u kom voor een eerste gesprek, kan ik met mijn inbreng ook nog iets toevoegen. Twee weten meer dan één! Maak een afspraak met mij en er komt een enthousiaste Keukenvernieuwer bij u aan de deur.

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 20 55 36 84 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Collin Stomps zeggen

Een 10 voor Collin Stomps. Fijne samenwerking, goed meedenken en overal met aandacht naar gekeken en behandeld. Collin is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Mulder

Een 10 voor Collin Stomps. Snelle service, betrouwbaar. Komt zijn afspraken na.

Mevrouw Sierenberg

Een 10 voor Collin Stomps. Klantvriendelijk, klantgericht, meedenkend en oplossingsgericht. Juiste planning, nette afwerking. Volledig tevreden!

Mevrouw Maters

Wij geven een 9 aan Collin Stomps. Het is een goede oplossing om je keuken weer mooi te krijgen. Het verliep soepel. Collin luisterde goede naar onze wensen.

De heer en mevrouw Yperen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Collin Stomps. Goede afspraken, goede communicatie, deskundig en servicegericht. Hij denkt goed mee.

De heer Ballast

Contactformulier van Collin Stomps

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top