skip to Main Content

Keukenrenovatie Oss, Maasdonk, Bernheze, Druten, West Maas en Waal

Collin Stomps

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Oss, ‘s-Hertogenbosch, Maasdonk, Bernheze, West Maas en Waal en Druten. Mijn naam is Collin Stomps en het is al meer dan vijftien jaar geleden dat ik mijn eerste keuken geplaatst heb. In die tijd is er veel veranderd in de ‘keukenwereld’. Er zijn nieuwe technieken, nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden, maar er is iets dat niet is veranderd: mensen blijven koken. Niet alleen om te eten, maar ook om het plezier dat je kunt hebben als je iets lekkers maakt voor jezelf of familie en vrienden. Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen. Dat is wel zo handig als je met een klant een aanpassing aan de keuken doorneemt!

T 06 – 20 55 36 84

Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen.

Oog voor detail

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u aan om met mij contact op te nemen. Ik vind het leuk om andere mensen blij te maken met een mooie keuken waar ze elke dag weer van kunnen genieten. Ik werk nauwkeurig – ik ben nu eenmaal ‘precies’ ingesteld. Ik ben een fervent motorrijder, maak graag lange reizen en ook daar komt mijn ‘oog voor detail’ bij het noodzakelijke onderhoud ook goed van pas.

Kijk goed naar de mogelijkheden!

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, is het van belang eerst goed om u heen te kijken. Er is veel mogelijk tegenwoordig. Het zou zonde zijn als u iets essentieels over het hoofd ziet. En wie weet, als ik bij u kom voor een eerste gesprek, kan ik met mijn inbreng ook nog iets toevoegen. Twee weten meer dan één!

Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak met mij en er komt een enthousiaste Keukenvernieuwer bij u aan de deur. Bel me op 06 – 20 55 36 84 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

MIJN REGIO

Keukenrenovatie Oss, Keukenrenovatie Berghem, Keukenrenovatie Deursen-Dennenburg, Keukenrenovatie Dieden, Keukenrenovatie Demen, Keukenrenovatie Neerlangel, Keukenrenovatie Neerloon, Keukenrenovatie Overlangel, Keukenrenovatie Huisseling, Keukenrenovatie Keent, Keukenrenovatie Megen, Keukenrenovatie Macharen, Keukenrenovatie Haren NB, Keukenrenovatie Ravenstein, Keukenrenovatie Herpen, Keukenrenovatie Vinkel, Keukenrenovatie Heesch, Keukenrenovatie Geffen, Keukenrenovatie Nistelrode, Keukenrenovatie Nuland, Keukenrenovatie Oijen, Keukenrenovatie Teeffelen, Keukenrenovatie Lithoijen, Keukenrenovatie Lith, Keukenrenovatie Maren-Kessel, Keukenrenovatie Loosbroek, Keukenrenovatie Heeswijk-Dinther, Keukenrenovatie Vorstenbosch, Keukenrenovatie Dreumel, Keukenrenovatie Alphen (NB), Keukenrenovatie Maasbommel, Keukenrenovatie Altforst, Keukenrenovatie Appeltern, Keukenrenovatie Horssen, Keukenrenovatie Druten, Keukenrenovatie Deest, Keukenrenovatie Afferden, Keukenrenovatie Puiflijk, Keukenrenovatie Boven-Leeuwen, Keukenrenovatie Beneden-Leeuwen.

MIJN REFERENTIES

Een 7 voor Collin.

Een 7 voor Collin Stomps. Zou iets beter de maten van diverse deurtjes en panelen meten.

Een 10 voor Collin Stomps.

Wij geven een 10 aan Collin Stomps. Voor renovatie een goed advies gekregen. Meedenkend, hij luistewrde goed naar onze wensen. Er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wat een geweldenaar!

Een 10 voor Collin Stomps. Onze ervaring was 100 % geweldig. Al de gemaakte afspraken zijn correct en tijdig uitgevoerd. Mede dankzij de heer Collin Stomps. Wat een geweldenaar. De vakbekwaamheid, inzet, vriendelijkheid, klantbetrokkenheid etc. maak je zelden dan wel nooit zo mee. Ook als het even niet meezat of een beetje niet logisch was, de heer Stomps had altijd een oplossing en dan ook de goede. Een plezier om zo een vakbekwame man een paar dagen over de vloer te hebben. U begrijpt het al wij zijn uitermate tevreden over de gehele gang van zaken van oud naar nieuwe t..a.v. onze keuken. En de heer Stomps is hier volledig debet aan.

Een 10 voor Collin Stomps.

Een 10 voor Collin Stomps. Keurig, netjes, eerlijk. Meedenkend.

Goed werk.

Een 9 voor Collin Stomps. Goed werk. Collin denkt goed mee.

Ideale oplossing als je keuken opgeknapt moet worden….

Een 10 voor Collin Stomps. Een ideale oplossing als je keuken opgeknapt moet worden. In mijn geval veel beter dan een hele nieuwe keuken. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Collin is bijzonder bekwaam.

Een 10 voor Collin Stomps. Zeer goede service en Collin Stomps is bijzonder bekwaam.

Bepaald niet te beroerd om iets extra’s te doen….

Een 9 voor Collin Stomps. Denkt mee met de klant. Geeft reële adviezen en is bepaald niet te beroerd om iets extra's te doen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Fijne samenwerking.

Een 10 voor Collin Stomps. Fijne samenwerking, goed meedenken en overal met aandacht naar gekeken en behandeld. Collin is zeer deskundig.

Betrouwbaar.

Een 10 voor Collin Stomps. Snelle service, betrouwbaar. Komt zijn afspraken na.

Klantvriendelijk, klantgericht, meedenkend…

Een 10 voor Collin Stomps. Klantvriendelijk, klantgericht, meedenkend en oplossingsgericht. Juiste planning, nette afwerking. Volledig tevreden!

Goede oplossing om je keuken weer mooi te krijgen.

Wij geven een 9 aan Collin Stomps. Het is een goede oplossing om je keuken weer mooi te krijgen. Het verliep soepel. Collin luisterde goede naar onze wensen.

Deskundig en servicegericht.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Collin Stomps. Goede afspraken, goede communicatie, deskundig en servicegericht. Hij denkt goed mee.

Prettig overleg en advies.

Keukenvernieuwer Collin Stomps krijgt een acht. Prettig overleg en advies. Collin denkt goed mee.

Goed werk volgens afspraak geleverd.

Keukenvernieuwer Collin Stomps leverde goed werk volgens afspraak. Hij luisterde goed naar onze wensen. Een negen voor Collin.

Een aardige, deskundige vakman….

Keukenvernieuwer Collin Stomps is een aardige, deskundige vakman. Hij praat duidelijke taal die ik in een keer snap. Hij denkt mee. Hij krijgt een negen.

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden. Keukenvernieuwer Collin Stomps krijgt een acht. Mondeling was er een goede communicatie, de reactie per mail duurde wat langer.

De nieuwe handgrepen werden vakkundig gemonteerd.

Keukenvernieuwer Collin Stomps krijgt van ons een negen. Hij heeft prima werk geleverd. De reparatie was goed en degelijk. De nieuwe handgrepen werden vakkundig gemonteerd.

Ga zo door!

Doet zelfs iets extra’s…

Keukenvernieuwer Collin Stomps krijgt van mij een negen. Prima service, hij komt afspraken na, doet zelfs iets extra's.

Snel en accuraat.

Keukenvernieuwer Collin Stomps krijgt van mij een negen. Hij is snel en accuraat en denkt goed mee.

Een 10 voor Collin Stomps.

Keukenvernieuwer Collin Stomps krijgt van ons een tien. Hij is zeer deskundig, gaf goed advies en denkt met de klant mee.

Back To Top