skip to Main Content

Keukenrenovatie Oss, Maasdonk, Bernheze, Druten, West Maas en Waal

Collin Stomps

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Oss, Maasdonk, Bernheze, West Maas en Waal en Druten en een paar plaatsen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Mijn naam is Collin Stomps en het is al meer dan vijftien jaar geleden dat ik mijn eerste keuken geplaatst heb. In die tijd is er veel veranderd in de ‘keukenwereld’. Er zijn nieuwe technieken, nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden, maar er is iets dat niet is veranderd: mensen blijven koken. Niet alleen om te eten, maar ook om het plezier dat je kunt hebben als je iets lekkers maakt voor jezelf of familie en vrienden. Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen. Dat is wel zo handig als je met een klant een aanpassing aan de keuken doorneemt!

Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen.

Oog voor detail

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u aan om met mij contact op te nemen. Ik vind het leuk om andere mensen blij te maken met een mooie keuken waar ze elke dag weer van kunnen genieten. Ik werk nauwkeurig – ik ben nu eenmaal ‘precies’ ingesteld. Ik ben een fervent motorrijder, maak graag lange reizen en ook daar komt mijn ‘oog voor detail’ bij het noodzakelijke onderhoud ook goed van pas.

Kijk goed naar de mogelijkheden!

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, is het van belang eerst goed om u heen te kijken. Er is veel mogelijk tegenwoordig. Het zou zonde zijn als u iets essentieels over het hoofd ziet. En wie weet, als ik bij u kom voor een eerste gesprek, kan ik met mijn inbreng ook nog iets toevoegen. Twee weten meer dan één!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak met mij en er komt een enthousiaste Keukenvernieuwer bij u aan de deur. Bel me op 06 – 20 55 36 84 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep je bestanden hier of

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Oss, Keukenrenovatie Berghem, Keukenrenovatie Deursen-Dennenburg, Keukenrenovatie Dieden, Keukenrenovatie Demen, Keukenrenovatie Neerlangel, Keukenrenovatie Neerloon, Keukenrenovatie Overlangel, Keukenrenovatie Huisseling, Keukenrenovatie Keent, Keukenrenovatie Megen, Keukenrenovatie Macharen, Keukenrenovatie Haren NB, Keukenrenovatie Ravenstein, Keukenrenovatie Herpen, Keukenrenovatie Vinkel, Keukenrenovatie Heesch, Keukenrenovatie Geffen, Keukenrenovatie Nistelrode, Keukenrenovatie Nuland, Keukenrenovatie Oijen, Keukenrenovatie Teeffelen, Keukenrenovatie Lithoijen, Keukenrenovatie Lith, Keukenrenovatie Maren-Kessel, Keukenrenovatie Loosbroek, Keukenrenovatie Heeswijk-Dinther, Keukenrenovatie Vorstenbosch, Keukenrenovatie Dreumel, Keukenrenovatie Alphen (NB), Keukenrenovatie Maasbommel, Keukenrenovatie Altforst, Keukenrenovatie Appeltern, Keukenrenovatie Horssen, Keukenrenovatie Druten, Keukenrenovatie Deest, Keukenrenovatie Afferden, Keukenrenovatie Puiflijk, Keukenrenovatie Boven-Leeuwen, Keukenrenovatie Beneden-Leeuwen.

  MIJN REFERENTIES

  Mooi resultaat

  Vriendelijke en goede service door Collin Stomps. Betrouwbaar. Mooi resultaat. Eerlijk in wat wel en niet kan.Hij heeft snel gewerkt, een 10 voor Collin.

  Dikke pluim voor Collin

  Wij zijn zeer te spreken over Collin Stomps. Komt zijn afspraken na, werkt netjes, denkt mee. Een vakman met hart voor zijn werk. Eerlijk en betrouwbaar. Onze keukenrenovatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. We wachten nog op een klein onderdeel (foutje van de fabriek). Dikke pluim voor Collin. Houd deze man in ere !

  Monteur is zeer ervaren en vriendelijk

  Ben zeer tevreden met het resultaat. Alles is netjes afgewerkt en Collin Stomps is zeer ervaren en vriendelijk. Hij krijgt een 9.

  Goede prijs – kwaliteit verhouding

   Collin Stomps is goede vakman, die meedenkt! Hij krijgt een 9.

  Vakkundig en betaalbaar

  Correcte behandeling, vakkundigheid en betaalbaar. Een 10 voor Collin Stomps.

  Duidelijke offerte

  Betaalbaar en netjes werk. Collin Stomps krijgt een 9.

  Collin Stomps doet zijn werk met hart en ziel

  Collin Stomps is een keukenvernieuwer die met hart en ziel zijn werk doet. Een drietal apparaten in onze keuken moesten vervangen worden, een extra besteklade was een wens van ons en de kastdeurtjes moesten hoognodig gesteld worden. Zijn adviezen waren duidelijk en eerlijk, de werkzaamheden werden op professionele wijze uitgevoerd. Alle lof voor deze vakman! We geven hem een negen.

  Collin werkt netjes

  Goede service en vakmanschap. Een 10 voor Collin Stomps.

  Uitermate tevreden

  Een 10 voor Collin Stomps omdat we uitermate tevreden zijn over alles!

  Professioneel en snel

  Een 10 voor Collin Stomps. Hij is professioneel, snel, denkt met je mee en geeft goede adviezen.

  Heel klantvriendelijk

  Een 9 voor Collin Stomps. Klantvriendelijk, flexibel en het is niet te duur.

  Nauwkeurig, meedenkend, adviserend

  Wij zijn uitermate tevreden over Collin Stomps. Nauwkeurig, meedenkend, adviserend.
  In een woord uitstekend.

  Vakkundig en vriendelijk

  Perfect resultaat, goede communicatie en alles volgens afspraak. Een 10 voor Collin Stomps.

  Netjes gewerkt

  Collin Stomps krijgt van mij een 9. Hij heeft goed werk geleverd en netjes gewerkt!

  Een 9 voor Collin

  Collin luisterde goed naar onze wensen, daarom een 9 voor Collin Stomps. Er waren geen grote ingrijpende veranderingen nodig.

  Vakwerk

  Een 9 voor Collin Stomps. Goed afgeleverd vakwerk! Keurige afhandeling en hij komt zijn afspraken na!

  Collin is zeer deskundig

  Een 9 voor Collin Stomps. Gewoon goed werk geleverd!

  Goede service

  Duidelijke afspraken en een goede service! Een 9 voor Collin Stomps.

  Goed advies gekregen

  Een 10 voor Collin Stomps. Hij is vriendelijk, ik heb goed advies gekregen en het werk is keurig gedaan.

  Slim!

  Een slimme manier om je keuken op te knappen! Een 9 voor Collin Stomps.

  Collin werkt zeer hard

  Collin Stomps krijgt een 9 omdat hij zeer deskundig en vriendelijk is en goed meedenkt.

  Ga zo door!

  Back To Top