fbpx
skip to Main Content

Keukenrenovatie Oss | Maasdonk | Bernheze | Druten | West Maas en Waal

Collin Stomps

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Oss, Maasdonk, Bernheze, West Maas en Waal en Druten en een paar plaatsen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Mijn naam is Collin Stomps en het is al meer dan vijftien jaar geleden dat ik mijn eerste keuken geplaatst heb. In die tijd is er veel veranderd in de ‘keukenwereld’. Er zijn nieuwe technieken, nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden, maar er is iets dat niet is veranderd: mensen blijven koken. Niet alleen om te eten, maar ook om het plezier dat je kunt hebben als je iets lekkers maakt voor jezelf of familie en vrienden. Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen. Dat is wel zo handig als je met een klant een aanpassing aan de keuken doorneemt!

T 06 – 20 55 36 84

Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen.

Oog voor detail

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u aan om met mij contact op te nemen. Ik vind het leuk om andere mensen blij te maken met een mooie keuken waar ze elke dag weer van kunnen genieten. Ik werk nauwkeurig – ik ben nu eenmaal ‘precies’ ingesteld. Ik ben een fervent motorrijder, maak graag lange reizen en ook daar komt mijn ‘oog voor detail’ bij het noodzakelijke onderhoud ook goed van pas.

Kijk goed naar de mogelijkheden!

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, is het van belang eerst goed om u heen te kijken. Er is veel mogelijk tegenwoordig. Het zou zonde zijn als u iets essentieels over het hoofd ziet. En wie weet, als ik bij u kom voor een eerste gesprek, kan ik met mijn inbreng ook nog iets toevoegen. Twee weten meer dan één!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak met mij en er komt een enthousiaste Keukenvernieuwer bij u aan de deur. Bel me op 06 – 20 55 36 84 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Oss, Keukenrenovatie Berghem, Keukenrenovatie Deursen-Dennenburg, Keukenrenovatie Dieden, Keukenrenovatie Demen, Keukenrenovatie Neerlangel, Keukenrenovatie Neerloon, Keukenrenovatie Overlangel, Keukenrenovatie Huisseling, Keukenrenovatie Keent, Keukenrenovatie Megen, Keukenrenovatie Macharen, Keukenrenovatie Haren NB, Keukenrenovatie Ravenstein, Keukenrenovatie Herpen, Keukenrenovatie Vinkel, Keukenrenovatie Heesch, Keukenrenovatie Geffen, Keukenrenovatie Nistelrode, Keukenrenovatie Nuland, Keukenrenovatie Oijen, Keukenrenovatie Teeffelen, Keukenrenovatie Lithoijen, Keukenrenovatie Lith, Keukenrenovatie Maren-Kessel, Keukenrenovatie Loosbroek, Keukenrenovatie Heeswijk-Dinther, Keukenrenovatie Vorstenbosch, Keukenrenovatie Dreumel, Keukenrenovatie Alphen (NB), Keukenrenovatie Maasbommel, Keukenrenovatie Altforst, Keukenrenovatie Appeltern, Keukenrenovatie Horssen, Keukenrenovatie Druten, Keukenrenovatie Deest, Keukenrenovatie Afferden, Keukenrenovatie Puiflijk, Keukenrenovatie Boven-Leeuwen, Keukenrenovatie Beneden-Leeuwen.

  MIJN REFERENTIES

  We zullen de Keukenvernieuwers zeker aanbevelen

  Wij zijn heel erg tevreden over de klus die bij ons gedaan is. Heel prettig en vakkundig werk. We zijn super enthousiast. En zullen ieder die er om vraagt of een klus heeft zeker de keukenvernieuwers aanbevelen. En tot slot vielen de kosten ons ontzettend mee. Collin Stomps krijgt een 10.

  Denken goed mee

  Werken netjes, zijn meedenkend en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Collin Stomps krijgt een 9.

  Prettige benadering

  Collin Stomps krijgt een 10. Prettige benadering, deskundig en goede service.

  Collin krijgt een 9

  Prima werk geleverd door Collin Stomps! De afspraken worden nagekomen en tijdens het traject voldoende afstemming en communcatie. Zeer tevreden over het eindresultaat van de keukenrenovatie :).

  Een 9 voor Collin

  Collin Stomps levert goede service en is een aardige monteur.

  Blij met de ‘nieuwe’ keuken

  Omdat zowel het contact vooraf als de feitelijke plaatsing door Collin super fijn zijn verlopen en ik heel blij ben met de ‘nieuwe’ keuken! Collin Stomps heeft ook heel fijn en goed geadviseerd over onderdelen. Een 10 voor Collin.

  Zeer goed werk geleverd

   Collin Stomps krijgt een 10. Professionals die goed meedenken. Daarnaast zeer goed werk geleverd.

  Vakkundig en betrouwbaar

   Collin Stomps krijgt een 10. Vakkundig, realistisch, betrouwbaar en service nazorg.

  Gedegen vakkennis van Collin

  Een 10 voor Collin!
  1. vanwege het verkrijgen van een zeer aantrekkelijk keuken aanzien tegen een zeer redelijke prijs als het onnodig of ongewenst is de gehele keuken te vervangen
  2. het ervaren van gedegen vakkennis, inzet en meedenken van in ons geval Collin Stomps. Zijn communicatie via e-mail en anderszins liet niets te wensen over.

  Een 10 voor Collin

  Collin Stomps werkt netjes en correct.

  Collin is een super monteur

  Omdat wij zeer tevreden zijn over de snelle service van Collin Stomps. Hij reageerde heel snel op een vraag van ons en gaf goede adviezen. Ondanks de grote drukte heeft hij zo snel als mogelijk een inductiekookplaat en afzuigkap geïnstalleerd en een paar weken later op zijn advies een mooi spatscherm achter de kookplaat. Het is een super monteur! Hij is gezellig en werkt keihard. Als het nodig is zullen wij graag weer een beroep op hem doen. Een 9 voor Collin.

  Service en vakmanschap

  Collin Stomps krijgt een 10. Een nieuwe keuken voor weinig geld, service en vakmanschap.

  Weer als nieuw

  Collin Stomps krijgt een 9. Met een eenvoudige opknapbeurt is mijn keuken weer als nieuw! Goede uitleg en informatie vooraf. Montage en verkoop door dezelfde persoon. Top!

  Duurzaam bezig zijn

  Een 9 voor Collin Stomps. Het is een goede mogelijkheid om duurzaam bezig te zijn.

  Zeer nette manier van werken

  Een 9 voor Collin Stomps. Dit betreft dan vooral de monteur, omdat hij in mogelijkheden dacht ipv beperkingen en zijn zeer nette manier van werken.

  Geen gedoe met verbouwingen

  Een 10 voor Collin Stomps. Geen gedoe met verbouwingen.

  Mooie oplossingen voor het renoveren

  Collin Stomps levert een professionele en vakkundige service. Mooie oplossingen voor het renoveren van een bestaande keuken. Een 9 voor Collin.

  Collin deed wat hij beloofde

  Collin Stomps was duidelijk in zijn communicatie, deed wat hij beloofde en wat we afspraken, was transparant en leverde goed werk. Een 9 voor Collin.

  Houd deze kwaliteit vast!

  Collin is een echte vakman

  Collin Stomps is een echte vakman. Van begin tot eind alles tip top geregeld. Bij het kennismakingsgesprek denkt hij mee zonder te verkopen. Bij de offerte legt hij alles goed uit Bij de vervolgprocedure alles goed . En het plaatsen ,alleen perfect is goed genoeg voor Collin. Prachtig resultaat. Lijkt of ik een nieuwe keuken heb. Een 10 voor Collin.

  Een 8 voor Collin

  Collin Stomps heeft de frontjes van onze keuken vervangen. Wij zijn zeer tevreden! De folie van de oude frontjes liet los. Met de nieuwe frontjes ziet de keuken er weer prima uit! Helaas werd één frontje in de verkeerde maat geleverd, maar deze wordt nog nageleverd. Colin werkt snel en netjes, bedankt Collin!

  Zeer vakbekwaam

  Collin Stomps is zeer vakbekwaam en geeft heel erg goed advies. Wij zijn zeer tevreden. Hartelijk dank! Collin krijgt een 9.

  Back To Top