fbpx
skip to Main Content

Keukenrenovatie Oss | Maasdonk | Bernheze | Druten | West Maas en Waal

Collin Stomps

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Oss, Maasdonk, Bernheze, West Maas en Waal en Druten en een paar plaatsen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Mijn naam is Collin Stomps en het is al meer dan vijftien jaar geleden dat ik mijn eerste keuken geplaatst heb. In die tijd is er veel veranderd in de ‘keukenwereld’. Er zijn nieuwe technieken, nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden, maar er is iets dat niet is veranderd: mensen blijven koken. Niet alleen om te eten, maar ook om het plezier dat je kunt hebben als je iets lekkers maakt voor jezelf of familie en vrienden. Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen. Dat is wel zo handig als je met een klant een aanpassing aan de keuken doorneemt!

Ik kook zelf ook graag dus ik ben zeker bekend met de ‘andere kant’ van het keukenwezen.

Oog voor detail

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u aan om met mij contact op te nemen. Ik vind het leuk om andere mensen blij te maken met een mooie keuken waar ze elke dag weer van kunnen genieten. Ik werk nauwkeurig – ik ben nu eenmaal ‘precies’ ingesteld. Ik ben een fervent motorrijder, maak graag lange reizen en ook daar komt mijn ‘oog voor detail’ bij het noodzakelijke onderhoud ook goed van pas.

Kijk goed naar de mogelijkheden!

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, is het van belang eerst goed om u heen te kijken. Er is veel mogelijk tegenwoordig. Het zou zonde zijn als u iets essentieels over het hoofd ziet. En wie weet, als ik bij u kom voor een eerste gesprek, kan ik met mijn inbreng ook nog iets toevoegen. Twee weten meer dan één!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak met mij en er komt een enthousiaste Keukenvernieuwer bij u aan de deur. Bel me op 06 – 20 55 36 84 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep je bestanden hier of

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Oss, Keukenrenovatie Berghem, Keukenrenovatie Deursen-Dennenburg, Keukenrenovatie Dieden, Keukenrenovatie Demen, Keukenrenovatie Neerlangel, Keukenrenovatie Neerloon, Keukenrenovatie Overlangel, Keukenrenovatie Huisseling, Keukenrenovatie Keent, Keukenrenovatie Megen, Keukenrenovatie Macharen, Keukenrenovatie Haren NB, Keukenrenovatie Ravenstein, Keukenrenovatie Herpen, Keukenrenovatie Vinkel, Keukenrenovatie Heesch, Keukenrenovatie Geffen, Keukenrenovatie Nistelrode, Keukenrenovatie Nuland, Keukenrenovatie Oijen, Keukenrenovatie Teeffelen, Keukenrenovatie Lithoijen, Keukenrenovatie Lith, Keukenrenovatie Maren-Kessel, Keukenrenovatie Loosbroek, Keukenrenovatie Heeswijk-Dinther, Keukenrenovatie Vorstenbosch, Keukenrenovatie Dreumel, Keukenrenovatie Alphen (NB), Keukenrenovatie Maasbommel, Keukenrenovatie Altforst, Keukenrenovatie Appeltern, Keukenrenovatie Horssen, Keukenrenovatie Druten, Keukenrenovatie Deest, Keukenrenovatie Afferden, Keukenrenovatie Puiflijk, Keukenrenovatie Boven-Leeuwen, Keukenrenovatie Beneden-Leeuwen.

  MIJN REFERENTIES

  Zeer nette manier van werken

  Een 9 voor Collin Stomps. Dit betreft dan vooral de monteur, omdat hij in mogelijkheden dacht ipv beperkingen en zijn zeer nette manier van werken.

  Geen gedoe met verbouwingen

  Een 10 voor Collin Stomps. Geen gedoe met verbouwingen.

  Mooie oplossingen voor het renoveren

  Collin Stomps levert een professionele en vakkundige service. Mooie oplossingen voor het renoveren van een bestaande keuken. Een 9 voor Collin.

  Collin deed wat hij beloofde

  Collin Stomps was duidelijk in zijn communicatie, deed wat hij beloofde en wat we afspraken, was transparant en leverde goed werk. Een 9 voor Collin.

  Houd deze kwaliteit vast!

  Collin is een echte vakman

  Collin Stomps is een echte vakman. Van begin tot eind alles tip top geregeld. Bij het kennismakingsgesprek denkt hij mee zonder te verkopen. Bij de offerte legt hij alles goed uit Bij de vervolgprocedure alles goed . En het plaatsen ,alleen perfect is goed genoeg voor Collin. Prachtig resultaat. Lijkt of ik een nieuwe keuken heb. Een 10 voor Collin.

  Een 8 voor Collin

  Collin Stomps heeft de frontjes van onze keuken vervangen. Wij zijn zeer tevreden! De folie van de oude frontjes liet los. Met de nieuwe frontjes ziet de keuken er weer prima uit! Helaas werd één frontje in de verkeerde maat geleverd, maar deze wordt nog nageleverd. Colin werkt snel en netjes, bedankt Collin!

  Zeer vakbekwaam

  Collin Stomps is zeer vakbekwaam en geeft heel erg goed advies. Wij zijn zeer tevreden. Hartelijk dank! Collin krijgt een 9.

  Collin denkt goed met je mee

  Collin Stomps heeft goed werk geleverd, een 10!

  Prettig contact

  Snelle reactie, prettig contact, duidelijke uitleg, snelle levering, goed resultaat, goede prijs. Heel prettig om zaken mee te doen! Collin Stomps krijgt een 10.

  Een 10 voor Collin

  Collin Stomps is een deskundige en vriendelijke monteur. Hij doet wat is afgesproken. Prima service!

  Collin krijgt een 10

  Het was heel gemakkelijk om een afspraak te maken. Deze was met een goede reden wat later dan gehoopt, maar hier is duidelijk over gecommuniceerd. Collin Stomps is vriendelijk. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en nam hier ook ruim de tijd voor. Zijn adviezen waren duidelijk net als de gemaakte afspraken. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Het plaatsen van de nieuwe onderdelen is snel en heel netjes gedaan. We zijn heel erg tevreden en raden de Keukenvernieuwers zeker aan.

  Collin geeft goede adviezen

  Collin Stomps heeft kennis en is klantgericht. Hij geeft goede adviezen en komt afspraken na. Een 9 voor Collin.

  Mooi resultaat

  Vriendelijke en goede service door Collin Stomps. Betrouwbaar. Mooi resultaat. Eerlijk in wat wel en niet kan.Hij heeft snel gewerkt, een 10 voor Collin.

  Dikke pluim voor Collin

  Wij zijn zeer te spreken over Collin Stomps. Komt zijn afspraken na, werkt netjes, denkt mee. Een vakman met hart voor zijn werk. Eerlijk en betrouwbaar. Onze keukenrenovatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. We wachten nog op een klein onderdeel (foutje van de fabriek). Dikke pluim voor Collin. Houd deze man in ere !

  Monteur is zeer ervaren en vriendelijk

  Ben zeer tevreden met het resultaat. Alles is netjes afgewerkt en Collin Stomps is zeer ervaren en vriendelijk. Hij krijgt een 9.

  Goede prijs – kwaliteit verhouding

   Collin Stomps is goede vakman, die meedenkt! Hij krijgt een 9.

  Vakkundig en betaalbaar

  Correcte behandeling, vakkundigheid en betaalbaar. Een 10 voor Collin Stomps.

  Duidelijke offerte

  Betaalbaar en netjes werk. Collin Stomps krijgt een 9.

  Collin Stomps doet zijn werk met hart en ziel

  Collin Stomps is een keukenvernieuwer die met hart en ziel zijn werk doet. Een drietal apparaten in onze keuken moesten vervangen worden, een extra besteklade was een wens van ons en de kastdeurtjes moesten hoognodig gesteld worden. Zijn adviezen waren duidelijk en eerlijk, de werkzaamheden werden op professionele wijze uitgevoerd. Alle lof voor deze vakman! We geven hem een negen.

  Collin werkt netjes

  Goede service en vakmanschap. Een 10 voor Collin Stomps.

  Uitermate tevreden

  Een 10 voor Collin Stomps omdat we uitermate tevreden zijn over alles!

  Back To Top