skip to Main Content

OVER FRED OLISLAGERS

Maatwerk is voor mij geen enkel probleem

Ik ben de Keukenvernieuwer in Westland, Midden-Delfland, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Mijn naam is Fred Olislagers en ik heb als timmerman/meubelmaker al zo’n 35 jaar ervaring met ‘keukens’. Mijn ‘roots’ liggen eigenlijk in de scheepsinterieurbouw en daar heb ik nu aan de ‘vaste wal’ erg veel profijt van. Op schepen en jachten hebben keuken of kombuis vaak afwijkende maten en daardoor word je gedwongen om heel scherp naar alle mogelijkheden en onmogelijheden te kijken. Maatwerk is daarom voor mij geen enkel probleem. Integendeel, ik vind het leuk en interessant om alles passend te krijgen.

Wees niet bang

Als tip geef ik u het volgende mee. Als u wat in/aan uw keuken wilt laten doen, wees dan niet bang om van het geijkte pad af te gaan. Geef uw fantasie de vrije ruimte. U brengt heel veel tijd door in de keuken en als u daar uw eigen interieur draai aan kunt geven, zult u, maar ook uw huisgenoten veel plezier in de keuken beleven. Wij, De Keukenvernieuwers, kunnen uw keukenidee in veel gevallen gewoon waarmaken!

Belangrijk daarbij is natuurlijk dat het hele traject – van aanvraag tot aflevering – open en duidelijk verloopt. Niets is zo vervelend als onuitgesproken wensen en verwachtingen die (dus) niet worden waargemaakt. Het ‘gezamenlijke’ plan van aanpak van klant en Keukenvernieuwer moet helemaal kloppen.

Maak een afspraak

Tot slot: als u in mijn regio iets aan uw keuken wilt laten doen, maak dan een vrijblijvende afspraak. Dat kan via de telefoon of via het contactformulier. Ik kom graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn. Het is mogelijk dat u mij niet direct aan de lijn krijgt – ik ben dan waarschijnlijk druk bezig een gewaardeerde opdracht uit te voeren. Maar geen nood: u krijgt dan mijn vrouw aan de lijn. Samen runnen we al vele jaren ons bedrijf, dus zij kan u ook prima te woord staan!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 53 41 32 69 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Fred Olislagers zeggen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Fred Olislagers: goed advies en alles liep volgens afspraak. En alles netjes en schoon afgeleverd.

De heer en mevrouw Vries

Keukenvernieuwer Fred Olislagers krijgt van ons een 10. Goed advies gekregen. Zeer vakkundig en netjes gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.Iedereen die het ziet zegt wauw!

De heer en mevrouw Vuurens

Keukenvernieuwer Fred Olislagers krijgt van ons een 9. Kwaliteit. Eerlijk. Vakmanschap.

De heer en mevrouw Ruijgt

Keukenvernieuwer Fred Olislagers krijgt van ons een 9. Fred Olislagers is een zeer kundig man met goede ideeën. Hij heeft onze keuken ge-upgrade en het is zeer naar onze zin geworden.Wij hebben in ieder geval zeer goede ervaringen met hem.

De heer en mevrouw Venderbos

Keukenvernieuwer Fred Olislagers krijgt van ons een 10. Fred Olislagers is een zeer vriendelijke, maar ook zeer deskundige persoon, die op een rustige maar toch duidelijke manier het idee van de klant omzet in een goed resultaat. Is bereid het stapje extra te zetten voor een goed resultaat en wil daar ook best een stukje extra inzet voor plegen. De vernieuwing van de keuken is volgens afspraak uitgevoerd en ook de medewerkers die door hem zijn ingehuurd, waren op tijd en ook uitermate kundig.

De heer en mevrouw Mul

Contactformulier van Fred Olislagers

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top