skip to Main Content

OVER FRED OLISLAGERS

Maatwerk is voor mij geen enkel probleem

Ik ben de Keukenvernieuwer in Westland, Midden-Delfland, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Mijn naam is Fred Olislagers en ik heb als timmerman/meubelmaker al zo’n 35 jaar ervaring met ‘keukens’. Mijn ‘roots’ liggen eigenlijk in de scheepsinterieurbouw en daar heb ik nu aan de ‘vaste wal’ erg veel profijt van. Op schepen en jachten hebben keuken of kombuis vaak afwijkende maten en daardoor word je gedwongen om heel scherp naar alle mogelijkheden en onmogelijheden te kijken. Maatwerk is daarom voor mij geen enkel probleem. Integendeel, ik vind het leuk en interessant om alles passend te krijgen.

Wees niet bang

Als tip geef ik u het volgende mee. Als u wat in/aan uw keuken wilt laten doen, wees dan niet bang om van het geijkte pad af te gaan. Geef uw fantasie de vrije ruimte. U brengt heel veel tijd door in de keuken en als u daar uw eigen interieur draai aan kunt geven, zult u, maar ook uw huisgenoten veel plezier in de keuken beleven. Wij, De Keukenvernieuwers, kunnen uw keukenidee in veel gevallen gewoon waarmaken!

Belangrijk daarbij is natuurlijk dat het hele traject – van aanvraag tot aflevering – open en duidelijk verloopt. Niets is zo vervelend als onuitgesproken wensen en verwachtingen die (dus) niet worden waargemaakt. Het ‘gezamenlijke’ plan van aanpak van klant en Keukenvernieuwer moet helemaal kloppen.

Maak een afspraak

Tot slot: als u in mijn regio iets aan uw keuken wilt laten doen, maak dan een vrijblijvende afspraak. Dat kan via de telefoon of via het contactformulier. Ik kom graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn. Het is mogelijk dat u mij niet direct aan de lijn krijgt – ik ben dan waarschijnlijk druk bezig een gewaardeerde opdracht uit te voeren. Maar geen nood: u krijgt dan mijn vrouw aan de lijn. Samen runnen we al vele jaren ons bedrijf, dus zij kan u ook prima te woord staan!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 53 41 32 69 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Fred Olislagers zeggen

Een 10 voor de manier van toenadering, uitleg en uitvoering van de werkzaamheden door Keukenvernieuwer Fred Olislagers. Hij luisterde goed naar mijn wensen.

Ga zo door. Geweldig!

De heer en mevrouw Wellis

Een 9 voor een vakkundig advies door Keukenvernieuwer Fred Olislagers. Bovendien een keurige afwerking, Fred is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Hillebrand

Een 10 voor Keukenvernieuwer Fred Olislagers. Duidelijkheid vooraf en goed werk voor een redelijke prijs.

De heer Groen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Fred Olislagers. Je wordt netjes te woord gestaan. Er wordt naar je wensen geluisterd, eventuele oplossingen bespreek je samen. En vooral dat er mooi afgewerkt product geleverd wordt. Wij zijn erg blij met het resultaat!

De heer en mevrouw Giessen

Wij geven een negen aan Keukenvernieuwer Fred Olislagers. Omdat hij snel reageerde, prettig in het contact is en zijn werk goed heeft gedaan. Hij komt zijn afspraken na.

De heer en mevrouw Vreugdenhil

Contactformulier van Fred Olislagers

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top