skip to Main Content

OVER FRED

Maatwerk is voor mij geen enkel probleem

Ik ben de Keukenvernieuwer in Westland, Midden-Delfland, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Mijn naam is Fred Olislagers en ik heb als timmerman/meubelmaker al zo’n 35 jaar ervaring met ‘keukens’. Mijn ‘roots’ liggen eigenlijk in de scheepsinterieurbouw en daar heb ik nu aan de ‘vaste wal’ erg veel profijt van. Op schepen en jachten hebben keuken of kombuis vaak afwijkende maten en daardoor word je gedwongen om heel scherp naar alle mogelijkheden en onmogelijheden te kijken. Maatwerk is daarom voor mij geen enkel probleem. Integendeel, ik vind het leuk en interessant om alles passend te krijgen.

Wees niet bang

Als tip geef ik u het volgende mee. Als u wat in/aan uw keuken wilt laten doen, wees dan niet bang om van het geijkte pad af te gaan. Geef uw fantasie de vrije ruimte. U brengt heel veel tijd door in de keuken en als u daar uw eigen interieur draai aan kunt geven, zult u, maar ook uw huisgenoten veel plezier in de keuken beleven. Wij, De Keukenvernieuwers, kunnen uw keukenidee in veel gevallen gewoon waarmaken!

Belangrijk daarbij is natuurlijk dat het hele traject – van aanvraag tot aflevering – open en duidelijk verloopt. Niets is zo vervelend als onuitgesproken wensen en verwachtingen die (dus) niet worden waargemaakt. Het ‘gezamenlijke’ plan van aanpak van klant en Keukenvernieuwer moet helemaal kloppen.

Maak een afspraak

Tot slot: als u in mijn regio iets aan uw keuken wilt laten doen, maak dan een vrijblijvende afspraak. Dat kan via de telefoon of via het contactformulier. Ik kom graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn. Het is mogelijk dat u mij niet direct aan de lijn krijgt – ik ben dan waarschijnlijk druk bezig een gewaardeerde opdracht uit te voeren. Maar geen nood: u krijgt dan mijn vrouw aan de lijn. Samen runnen we al vele jaren ons bedrijf, dus zij kan u ook prima te woord staan!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 53 41 32 69 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Fred Olislagers zeggen

Wij geven een acht aan Keukenvernieuwer Fred Olislagers.

Een tip: misschien wat grotere stalen voor aanrechtbladen.

De heer en mevrouw Dubbeld

Over Keukenvernieuwer Fred Olislagers: alles was goed.

De heer Aarts

Ik heb een goede ervaring opgedaan met het vernieuwen van mijn keuken door Keukenvernieuwer Fred Olislagers. Hij krijgt van mij een negen. Hij komt zijn afspraken na.

De heer Klep

Keukenvernieuwer Fred Olislagers krijgt van ons een negen. Hij levert prima werk voor een goede prijs.

Familie Ram

Keukenvernieuwer Fred Olislagers is een echte vakman. Wij hebben onze 20 jaar oude keuken laten renoveren en het resultaat is echt fantastisch, hij weer als nieuw en kan gerust weer vele jaren mee.
Het contact met Fred liep allemaal erg vlot en betrouwbaar, alle afspraken zijn, zoals persoonlijk met Fred besproken ook nagekomen.
Onze keuken is binnen 1 1/2 werkdag helemaal gerenoveerd en dit gebeurt bijna geruisloos en zonder veel rommel te maken, tevens wordt volgens afspraak al het oude materiaal door Fred afgevoerd.

Chapeau Fred!

A. Reijnders

Contactformulier van Fred Olislagers

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top