Keukenrenovatie Westland | Rotterdam | Schiedam | Vlaardingen | Maassluis | Midden-Delfland

Fred Olislagers

Ik ben de Keukenvernieuwer in Westland, Midden-Delfland, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Mijn naam is Fred Olislagers en ik heb als timmerman/meubelmaker al zo’n 35 jaar ervaring met ‘keukens’. Mijn ‘roots’ liggen eigenlijk in de scheepsinterieurbouw en daar heb ik nu aan de ‘vaste wal’ erg veel profijt van. Op schepen en jachten hebben keuken of kombuis vaak afwijkende maten en daardoor word je gedwongen om heel scherp naar alle mogelijkheden en onmogelijkheden te kijken. Maatwerk is daarom voor mij geen enkel probleem. Integendeel, ik vind het leuk en interessant om alles passend te krijgen

Maatwerk is voor mij geen enkel probleem, integendeel…

Wees niet bang

Als tip geef ik u het volgende mee: als u wat in/aan uw keuken wilt laten doen, wees dan niet bang om van het geijkte pad af te gaan. Geef uw fantasie de vrije ruimte. U brengt heel veel tijd door in de keuken en als u daar uw eigen interieur draai aan kunt geven, zult u, maar ook uw huisgenoten veel plezier in de keuken beleven. Wij, De Keukenvernieuwers, kunnen uw keukenidee in veel gevallen gewoon waarmaken!

Belangrijk daarbij is natuurlijk dat het hele traject – van aanvraag tot aflevering – open en duidelijk verloopt. Niets is zo vervelend als onuitgesproken wensen en verwachtingen die (dus) niet worden waargemaakt. Het ‘gezamenlijke’ plan van aanpak van klant en Keukenvernieuwer moet helemaal kloppen.

Maak een afspraak

Tot slot: als u in mijn regio iets aan uw keuken wilt laten doen, maak dan een vrijblijvende afspraak. Dat kan via de telefoon of via het contactformulier. Ik kom graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn. Het is mogelijk dat u mij niet direct aan de lijn krijgt – ik ben dan waarschijnlijk druk bezig een gewaardeerde opdracht uit te voeren. Maar geen nood: u krijgt dan mijn vrouw aan de lijn. Samen runnen we al vele jaren ons bedrijf, dus zij kan u ook prima te woord staan!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Wateringen, Keukenrenovatie Kwintsheul, Keukenrenovatie Den Hoorn, Keukenrenovatie Schipluiden, Keukenrenovatie Naaldwijk, Keukenrenovatie Honselersdijk, Keukenrenovatie Maasdijk, Keukenrenovatie De Lier, Keukenrenovatie Monster, Keukenrenovatie Ter Heijde, Keukenrenovatie Poeldijk, Keukenrenovatie ‘s-Gravenzande, Keukenrenovatie Rotterdam, Keukenrenovatie Schiedam, Keukenrenovatie Vlaardingen, Keukenrenovatie Maassluis, Keukenrenovatie Hoek van Holland, Keukenrenovatie Maasland.

    REFERENTIES VAN FRED OLISLAGERS