skip to Main Content

OVER HENK

Ik ben een all-round vakman

Ik ben Henk Bouwers. Ik herstel en vervang eigenlijk alles in uw keuken: van keukendeurtje tot koelkast, van magnetron tot aanrechtblad, van afzuigkap tot verlichting. Ik ben een all-round vakman, want als het nodig is kan ik stukadoren, elektrische leidingen aanleggen en bijvoorbeeld tegels zetten of reparaties aan apparatuur verrichten. Zo heeft u maar één aanspreekpunt en kan er vlot en efficiënt gewerkt worden. Mijn werkgebied is de hele Kop van Drenthe en momenteel ook de hele provincie Groningen. Bel me gerust als u twijfelt of ik ook bij u langs kan komen!

Niet zo maar alles klakkeloos weggooien

De aanschaf van een compleet nieuwe keuken is voor veel mensen geen optie: men deinst terug voor de rommel en rompslomp die zo’n grote verbouwing met zich mee brengt of het is eenvoudigweg financieel niet haalbaar. Toch wil men wel eens ‘iets anders’ of zijn er onderdelen die niet meer goed functioneren of gedateerd zijn. Keukenrenovatie is dan een superslimme oplossing. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de bestaande situatie en materialen en gooien niet zo maar alles klakkeloos weg. Dat is goed voor uw bankrekening, maar ook voor het milieu. ‘Denk aan uw ecologische voetafdruk’, zeg ik daarbij vol overtuiging. Het geeft juist veel voldoening om met relatief beperkte middelen een optimaal resultaat te behalen. U kunt van mij aannemen dat u uw ogen niet zult geloven als u uw opgeknapte keuken weerziet…

Vraag om vrijblijvend advies

Dus kort samengevat: als u niet meer tevreden bent met uw keuken of als er iets stuk of versleten is – vraag mij gerust om een vrijblijvend advies. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 21 71 62 66 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Henk Bouwers zeggen

Vertrouwd en afspraak is afspraak. We geven Henk Bouwers een 10. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden van renovatie en niet naar 'waar kan ik het meeste aan verdienen'. Henk Bouwers  luisterde goed naar mijn wensen.

Familie Rosmalen

Een kritische en perfectionistische consument ben ik, die ook nog eens graag afwijkt van de standaard norm. Het team van Henk Bouwers van De Keukenvernieuwers Assen heeft mij verrast. Naast de geleverde mooie materialen, zijn ook wijzigingen, tussentijdse aanvullingen en onverwacht defect geraakte apparatuur met meedenken en doen tot een mooi geheel samengesmeed. Mijn keuken heeft een compleet nieuw aanzien gekregen en precies zoals ik in mijn hoofd had. Een absolute aanrader voor iedereen die denkt aan renovatie van de keuken en daar ook nog eens zijn eigen draai aan wil geven. Ik wens Henk Bouwers en zijn medewerkers veel succes voor de toekomst.

Harriët Houtzager

Wij zijn zeer tevreden met de geplaatste keukenfronten, apparatuur en de contacten met Keukenvernieuwer Henk Bouwers. De plaatsing werd zeer nauwkeurig uitgevoerd en de gemaakte rommel opgeruimd en meegenomen, zelfs werd de keuken gestofzuigd en eventuele vlekken verwijderd. Ook het contact met de monteurs (Leo en Teun) was zeer prettig.

H. van der Heijden

Met nieuwe frontjes en verlichting en een nieuw aanrechtblad en een nieuwe kraan ziet mijn keuken er als nieuw uit. Er werd heel netjes gewerkt door Keukenvernieuwer Henk Bouwers en alle afspraken werden keurig nagekomen. Ik ben heel erg tevreden.

C. Rossing

Na veel puzzelen nog steeds geen idee wat te doen met de oude gedateerde keuken. De keuken functioneerde opzich nog goed maar zag er helaas niet meer uit en miste luxe zoals een vaatwasser.

Na wat speurwerk ben ik bij de Keukenvernieuwer Henk Bouwers uitgekomen. Na 3 uur meten/tekenen/ideeën uitwisselen kwam er een prachtig concept uit. Binnen erg korte tijd werd keurig het tijdstip van levering doorgegeven en was er ook al een planning wanneer de keuken werd aangepast.

Toen het zover was was ik positief verrast.
Alles werd vakkundig 'gesloopt' en weer opgebouwd.
Denk daarbij aan nieuwe frontjes, grepen, verplaatsen van de afzuigkap/kookplaat (zat niet op een logische plek) en jaaa...weer een vaatwasser.
Helaas was er bij de levering wel iets beschadigd maar dit had ik zelf niet gezien en werd proactief aangeven en direct opnieuw besteld. Hiervoor is een nieuwe afspraak gemaakt zonder enige discussie en inmiddels is de hele keuken tot in detail afgewerkt.

Ik kan hier nog wel veel woorden aan vuil maken maar om een lang verhaal kort te maken....vakwerk en ik zou jullie bij iedereen aanraden.
De foto's spreken voor zich.

Mocht er in de toekomst weer iets aan de keuken gedaan moeten worden dan zal ik zonder enige twijfel weer contact met jullie opnemen.

E. Kruize

Contactformulier van Henk Bouwers

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top