skip to Main Content

OVER HENK BOUWERS

Ik ben een all-round vakman

Ik ben Henk Bouwers. Ik herstel en vervang eigenlijk alles in uw keuken: van keukendeurtje tot koelkast, van magnetron tot aanrechtblad, van afzuigkap tot verlichting. Ik ben een all-round vakman, want als het nodig is kan ik stukadoren, elektrische leidingen aanleggen en bijvoorbeeld tegels zetten of reparaties aan apparatuur verrichten. Zo heeft u maar één aanspreekpunt en kan er vlot en efficiënt gewerkt worden. Mijn werkgebied is de hele Kop van Drenthe en momenteel ook de hele provincie Groningen. Bel me gerust als u twijfelt of ik ook bij u langs kan komen!

Niet zo maar alles klakkeloos weggooien

De aanschaf van een compleet nieuwe keuken is voor veel mensen geen optie: men deinst terug voor de rommel en rompslomp die zo’n grote verbouwing met zich mee brengt of het is eenvoudigweg financieel niet haalbaar. Toch wil men wel eens ‘iets anders’ of zijn er onderdelen die niet meer goed functioneren of gedateerd zijn. Keukenrenovatie is dan een superslimme oplossing. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de bestaande situatie en materialen en gooien niet zo maar alles klakkeloos weg. Dat is goed voor uw bankrekening, maar ook voor het milieu. ‘Denk aan uw ecologische voetafdruk’, zeg ik daarbij vol overtuiging. Het geeft juist veel voldoening om met relatief beperkte middelen een optimaal resultaat te behalen. U kunt van mij aannemen dat u uw ogen niet zult geloven als u uw opgeknapte keuken weerziet…

Vraag om vrijblijvend advies

Dus kort samengevat: als u niet meer tevreden bent met uw keuken of als er iets stuk of versleten is – vraag mij gerust om een vrijblijvend advies. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 21 71 62 66 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat klanten over Henk Bouwers zeggen

Keukenvernieuwer Henk Bouwers heeft alles naar tevredenheid gemonteerd.

R. J. Jongman

Onze ervaring met Keukenvernieuwer Henk Bouwers is in een woord helemaal goed (oké twee woorden). Donderdag 12 en vrijdag 13 en maandag 16 april zijn ze bij ons aan het werk geweest. Wat ons opviel dat ze rustig en heel netjes te werk gingen. De keuken heeft nu een nieuwe jas waar wij heel blij mee zijn.

Aad en Marian

Over Keukenvernieuwer Henk Bouwers: prima service, netjes afgewerkt. Zeer tevreden.

Rikkert Bos

Over Keukenvernieuwer Henk Bouwers: Bij het eerste contact werd er goed meegedacht, service is prima en de renovatie zelf is ook goed verlopen. We zijn heel tevreden met het resultaat! Een 10.

Mevrouw M.

Vorige week (4 en 5 april) is onze keuken vernieuwd door Keukenvernieuwer Henk Bouwers en naar volle tevredenheid. Alles netjes volgens afspraak en vakkundig geplaatst / gemonteerd door zijn medewerkers Teun en Leo en waar nodig alles in overleg. De mannen zijn prettig in de omgang en eindresultaat nog beter dan verwacht.

Familie Blaak

Contactformulier van Henk Bouwers

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top