skip to Main Content

OVER HENK BOUWERS

Ik ben een all-round vakman

Ik ben Henk Bouwers. Ik herstel en vervang eigenlijk alles in uw keuken: van keukendeurtje tot koelkast, van magnetron tot aanrechtblad, van afzuigkap tot verlichting. Ik ben een all-round vakman, want als het nodig is kan ik stukadoren, elektrische leidingen aanleggen en bijvoorbeeld tegels zetten of reparaties aan apparatuur verrichten. Zo heeft u maar één aanspreekpunt en kan er vlot en efficiënt gewerkt worden. Mijn werkgebied is de hele Kop van Drenthe en momenteel ook de hele provincie Groningen. Bel me gerust als u twijfelt of ik ook bij u langs kan komen!

Niet zo maar alles klakkeloos weggooien

De aanschaf van een compleet nieuwe keuken is voor veel mensen geen optie: men deinst terug voor de rommel en rompslomp die zo’n grote verbouwing met zich mee brengt of het is eenvoudigweg financieel niet haalbaar. Toch wil men wel eens ‘iets anders’ of zijn er onderdelen die niet meer goed functioneren of gedateerd zijn. Keukenrenovatie is dan een superslimme oplossing. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de bestaande situatie en materialen en gooien niet zo maar alles klakkeloos weg. Dat is goed voor uw bankrekening, maar ook voor het milieu. ‘Denk aan uw ecologische voetafdruk’ zag ik daarbij vol overtuiging.

 

Het geeft juist veel voldoening om met relatief beperkte middelen een optimaal resultaat te behalen. U kunt van mij aannemen dat u uw ogen niet zult geloven als u uw opgeknapte keuken weerziet.

Vraag om vrijblijvend advies

Dus kort samengevat: als u niet meer tevreden bent met uw keuken of als er iets stuk of versleten is – vraag mij gerust om een vrijblijvend advies. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 21 71 62 66 of ga naar mijn contactformulier.

Contactformulier van Henk Bouwers

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top