skip to Main Content

OVER JOHAN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben keukenvernieuwer Johan Vos en mijn werkgebied ligt op de Duitse Grens tussen de A12 en NederRijn/IJssel (met de plaatsen Lobith, Tolkamer, Herwen, Pannerden, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Velp, Arnhem-Noord, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze en Renkum.) Ook ben ik actief in het gebied tussen de Neder-Rijn en Waal van Pannerdensekop tot voorbij de A50 richting de Betuwe. (Het betreft de plaatsen Arnhem-zuid, Huissen, Angeren, Doornenburg, Gendt, Bemmel, Oosterhout, Elst, Slijk-Ewijk, Herveld, Zetten, Randwijk, Heteren en Driel). Na 2 decennia te hebben gewerkt als weg- en waterbouwkundige heb ik tijdens mijn ‘sabbatical year’ besloten dat ik mensen wil helpen beter georganiseerd te zijn in hun hoofd: thuis en op hun werk. Sindsdien heb ik daar praktisch invulling aan gegeven door vele kleding- en schoenenkasten te maken om mensen meer overzicht te geven in hun garderobe. Als keukenvernieuwer wil ik nu mensen helpen zich beter georganiseerd en gelukkiger te voelen in hun vernieuwde keuken.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

In de keuken wordt het eten bereid en het is van oudsher de plek waar men gezellig en ontspannen tijd met elkaar kan doorbrengen. Hoe sfeervoller en overzichtelijker een keuken is ingericht, des te prettiger en gelukkiger de mensen zich erin zullen voelen. Een vernieuwde keuken kan dus leiden tot gelukkige mensen! Bij elke opdracht vind ik het leuk om de nadruk te leggen op een verfijnde afwerking. Daarnaast houd ik er van om simpele, maar vernuftige ruimtelijke oplossingen te bedenken die voor een klant onoplosbaar lijken. Ik heb bijvoorbeeld naar tevredenheid van vele klanten op maat gemaakte kasten gebouwd, om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in de keuken.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd op welke manier ik u kan helpen om gelukkiger worden met uw keuken? Bel mij dan voor een vrijblijvende afspraak. Ik neem dan ook het prachtige Keukenvernieuwers Magazine mee waarin onze werkwijze van alle kanten wordt belicht.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 11 12 28 94 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Johan Vos zeggen

Een 9 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Johan heeft netjes werk afgeleverd, werkte secuur en dacht mee. Heeft veel extra tijd gestoken in onverwachte problemen. Alleen jammer dat niet alle werkzaamheden door Johan zijn afgerond, maar we zelf het plafond moeten repareren.

De heer en mevrouw Verwijmeren

Een 9 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Prima vakman. Goed werk geleverd.

De heer en mevrouw Wensing

Een 9 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Perfecte service. Hij komt zijn afspraken na. Iets extra is niet te veel werk.... Goede prijs/kwaliteitverhouding.

De heer en mevrouw Steens

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Alles keurig geregeld en netjes afgeleverd. Hij komt zijn afspraken na.

De heer en mevrouw Selman

Een 9 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Johan Vos en zijn vrouw zijn professioneel, flexibel, denken mee, reageren als het even kan gisteren en zo kan ik nog wel even doorgaan. Na het eerste gesprek en het ontvangen voorstel heb ik niet meer de moeite genomen nog een ander aanbod bij partij X aan te vragen. Nog even voor de goede orde: mijn keuken is nog niet klaar. Gezien een defecte koelkast heeft Johan Vos dat element uit de offerte gelicht en de koelkast alvast laten leveren en geïnstalleerd.

De heer Hennepe

Contactformulier van Johan Vos

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top