skip to Main Content

Keukenrenovatie Arnhem, Velp, Oosterbeek, Zevenaar, Zetten, Elst.

Johan Vos

Ik ben keukenvernieuwer Johan Vos en mijn werkgebied ligt op de Duitse Grens tussen de A12 en NederRijn/IJssel (met de plaatsen Lobith, Tolkamer, Herwen, Pannerden, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Velp, Arnhem-Noord, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze en Renkum.) Ook ben ik actief in het gebied tussen de Neder-Rijn en Waal van Pannerdensekop tot voorbij de A50 richting de Betuwe. (Het betreft de plaatsen Arnhem-zuid, Huissen, Angeren, Doornenburg, Gendt, Bemmel, Oosterhout, Elst, Slijk-Ewijk, Herveld, Zetten, Randwijk, Heteren en Driel). Na 2 decennia te hebben gewerkt als weg- en waterbouwkundige heb ik tijdens mijn ‘sabbatical year’ besloten dat ik mensen wil helpen beter georganiseerd te zijn in hun hoofd: thuis en op hun werk. Sindsdien heb ik daar praktisch invulling aan gegeven door vele kleding- en schoenenkasten te maken om mensen meer overzicht te geven in hun garderobe. Als keukenvernieuwer wil ik mensen helpen zich beter georganiseerd en gelukkiger te voelen in hun vernieuwde keuken.

T 06 – 11 12 28 94

Als Keukenvernieuwer wil ik mensen helpen zich beter georganiseerd en gelukkiger te voelen in hun vernieuwde keuken.

Verfijnde afwerking.

In de keuken wordt het eten bereid en het is van oudsher de plek waar men gezellig en ontspannen tijd met elkaar kan doorbrengen. Hoe sfeervoller en overzichtelijker een keuken is ingericht, des te prettiger en gelukkiger de mensen zich erin zullen voelen. Een vernieuwde keuken kan dus leiden tot gelukkige mensen! Bij elke opdracht vind ik het leuk om de nadruk te leggen op een verfijnde afwerking. Daarnaast houd ik er van om simpele, maar vernuftige ruimtelijke oplossingen te bedenken die voor een klant onoplosbaar lijken. Ik heb bijvoorbeeld naar tevredenheid van vele klanten op maat gemaakte kasten gebouwd, om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in de keuken.

Maak een afspraak.

Bent u benieuwd op welke manier ik u kan helpen om gelukkiger worden met uw keuken? Bel mij dan voor een vrijblijvende afspraak. Ik neem dan ook het prachtige Keukenvernieuwers Magazine mee waarin onze werkwijze van alle kanten wordt belicht.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Elst, Keukenrenovatie Driel, Keukenrenovatie Heteren, Keukenrenovatie Randwijk, Keukenrenovatie Zetten, Keukenrenovatie Hemmen, Keukenrenovatie Andelst, Keukenrenovatie Herveld, Keukenrenovatie Valburg, Keukenrenovatie Homoet, Keukenrenovatie Slijk-Ewijk, Keukenrenovatie Oosterhout, Keukenrenovatie Bemmel, Keukenrenovatie Ressen, Keukenrenovatie Haalderen, Keukenrenovatie Doornenburg, Keukenrenovatie Angeren, Keukenrenovatie Gendt, Keukenrenovatie Arnhem, Keukenrenovatie Huissen, Keukenrenovatie Oosterbeek, Keukenrenovatie Doorwerth, Keukenrenovatie Heelsum, Keukenrenovatie Heveadorp, Keukenrenovatie Renkum, Keukenrenovatie Wolfheze, Keukenrenovatie Velp, Keukenrenovatie Rozendaal, Keukenrenovatie Zevenaar, Keukenrenovatie Babberich, Keukenrenovatie Pannerden, Keukenrenovatie Aerdt, Keukenrenovatie Herwen, Keukenrenovatie Lobith, Keukenrenovatie Tolkamer, Keukenrenovatie Spijk, Keukenrenovatie Duiven, Keukenrenovatie Groessen, Keukenrenovatie Loo Gld, Keukenrenovatie Westervoort.

    Back To Top