skip to Main Content

OVER JOHAN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben keukenvernieuwer Johan Vos en mijn werkgebied ligt op de Duitse Grens tussen de A12 en NederRijn/IJssel (met de plaatsen Lobith, Tolkamer, Herwen, Pannerden, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Velp, Arnhem-Noord, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze en Renkum.) Ook ben ik actief in het gebied tussen de Neder-Rijn en Waal van Pannerdensekop tot voorbij de A50 richting de Betuwe. (Het betreft de plaatsen Arnhem-zuid, Huissen, Angeren, Doornenburg, Gendt, Bemmel, Oosterhout, Elst, Slijk-Ewijk, Herveld, Zetten, Randwijk, Heteren en Driel). Na 2 decennia te hebben gewerkt als weg- en waterbouwkundige heb ik tijdens mijn ‘sabbatical year’ besloten dat ik mensen wil helpen beter georganiseerd te zijn in hun hoofd: thuis en op hun werk. Sindsdien heb ik daar praktisch invulling aan gegeven door vele kleding- en schoenenkasten te maken om mensen meer overzicht te geven in hun garderobe. Als keukenvernieuwer wil ik nu mensen helpen zich beter georganiseerd en gelukkiger te voelen in hun vernieuwde keuken.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

In de keuken wordt het eten bereid en het is van oudsher de plek waar men gezellig en ontspannen tijd met elkaar kan doorbrengen. Hoe sfeervoller en overzichtelijker een keuken is ingericht, des te prettiger en gelukkiger de mensen zich erin zullen voelen. Een vernieuwde keuken kan dus leiden tot gelukkige mensen! Bij elke opdracht vind ik het leuk om de nadruk te leggen op een verfijnde afwerking. Daarnaast houd ik er van om simpele, maar vernuftige ruimtelijke oplossingen te bedenken die voor een klant onoplosbaar lijken. Ik heb bijvoorbeeld naar tevredenheid van vele klanten op maat gemaakte kasten gebouwd, om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in de keuken.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd op welke manier ik u kan helpen om gelukkiger worden met uw keuken? Bel mij dan voor een vrijblijvende afspraak. Ik neem dan ook het prachtige Keukenvernieuwers Magazine mee waarin onze werkwijze van alle kanten wordt belicht.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 11 12 28 94 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Johan Vos zeggen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos.

Wij zijn initieel bij de standaard keukenboeren geweest en schrokken best wel van de montage perikelen die we op internet lazen. Uiteindelijk wisten we dat onze tevredenheid voor wat betreft de aankoop van een keuken ook grotendeels bepaald zal worden door de montage en afwerking. Zodoende hebben we toch op basis van eerdere ervaringen met keukenvernieuwers ervoor gekozen om onze keuken te laten vernieuwen en uit te laten bouwen.

Onze keukenvernieuwer Johan Vos stond goed aangeschreven en in de praktijk hebben we dat ook gemerkt. Voor de klus van drie en een halve dag had hij extra ruimte gereserveerd in de planning. Zo was er ruimte om het geheel af te maken, ondanks enkele onvoorziene zaken. Met Johan krijg je een vakman, die alles netjes afwerkt zoals hij het voor zichzelf ook zou doen. Een echte topper en aanrader!

De heer en mevrouw Le

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Zeer goede informatie vooraf en duidelijke offerte op maat. Correcte en plezierige omgang. Alle afspraken stipt nagekomen. Deskundige en heel zorgvuldige uitvoering. Goede prijs-kwaliteit verhouding: zelfs nog geld teruggekregen door goedkoper uitgevallen offerte. Kortom: helemaal tevreden, top!

De heer en mevrouw Elfrink

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Goede service en ik ben zeer tevreden.

De heer Hoekjan

Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces en het uiteindelijke resultaat.
Complimenten voor het vakmanschap en de klantvriendelijkheid van Johan Vos! Johan Vos heeft zeer goed meegedacht en prima adviezen gegeven.
Hij was goed bereikbaar en afspraken werden uitstekend nagekomen.
We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken.
Met vriendelijke groet,

Malou & Henk

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Onlangs heeft Johan onze keuken vernieuwd. Wij zijn echt super blij met de vakkundigheid van Johan! Hij gaat geen uitdaging uit de weg. En doet wat hij belooft. En waar we vooral blij mee zijn is onze nieuwe vernieuwde keuken! Dikke pluim voor Johan!

De heer en mevrouw Jansen

Contactformulier van Johan Vos

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top