skip to Main Content

OVER JOHAN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben keukenvernieuwer Johan Vos en mijn werkgebied ligt op de Duitse Grens tussen de A12 en NederRijn/IJssel (met de plaatsen Lobith, Tolkamer, Herwen, Pannerden, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Velp, Arnhem-Noord, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze en Renkum.) Ook ben ik actief in het gebied tussen de Neder-Rijn en Waal van Pannerdensekop tot voorbij de A50 richting de Betuwe. (Het betreft de plaatsen Arnhem-zuid, Huissen, Angeren, Doornenburg, Gendt, Bemmel, Oosterhout, Elst, Slijk-Ewijk, Herveld, Zetten, Randwijk, Heteren en Driel). Na 2 decennia te hebben gewerkt als weg- en waterbouwkundige heb ik tijdens mijn ‘sabbatical year’ besloten dat ik mensen wil helpen beter georganiseerd te zijn in hun hoofd: thuis en op hun werk. Sindsdien heb ik daar praktisch invulling aan gegeven door vele kleding- en schoenenkasten te maken om mensen meer overzicht te geven in hun garderobe. Als keukenvernieuwer wil ik nu mensen helpen zich beter georganiseerd en gelukkiger te voelen in hun vernieuwde keuken.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

In de keuken wordt het eten bereid en het is van oudsher de plek waar men gezellig en ontspannen tijd met elkaar kan doorbrengen. Hoe sfeervoller en overzichtelijker een keuken is ingericht, des te prettiger en gelukkiger de mensen zich erin zullen voelen. Een vernieuwde keuken kan dus leiden tot gelukkige mensen! Bij elke opdracht vind ik het leuk om de nadruk te leggen op een verfijnde afwerking. Daarnaast houd ik er van om simpele, maar vernuftige ruimtelijke oplossingen te bedenken die voor een klant onoplosbaar lijken. Ik heb bijvoorbeeld naar tevredenheid van vele klanten op maat gemaakte kasten gebouwd, om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in de keuken.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd op welke manier ik u kan helpen om gelukkiger worden met uw keuken? Bel mij dan voor een vrijblijvende afspraak. Ik neem dan ook het prachtige Keukenvernieuwers Magazine mee waarin onze werkwijze van alle kanten wordt belicht.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 11 12 28 94 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Johan Vos zeggen

Goede service door Johan Vos. Hij luisterde goed naar mijn wensen. Ik geef hem een negen.

Mevrouw Moelchand

Het gesprek vooraf met Johan Vos was heel erg aangenaam. En ook de dagen dat de "vernieuwer" in huis aanwezig was was plezierig. Heerlijk om je keuken zo op te zien knappen. Alles klopte precies en was binnen de gerekende tijd klaar. Het resultaat was geweldig. We geven Johan Vos een 10.

De heer en mevrouw Frijling

Vanaf het moment van het eerste bezoek tot en met de oplevering zijn wij super tevreden over Johan Vos. Vriendelijk, maar vooral vakkundig personeel. Onze keuken is met zorg aangepakt. Wij vinden Johan Vos zeer deskundig.

De heer en mevrouw Besselink

Ik weet niet of we de keukenvernieuwers aanbevelen, maar de man die ons geholpen heeft beslist wel. Johan Vos. Prettige man. Eerlijk. En daarnaast levert hij prima werk. Wij geven hem een 10.

De heer en mevrouw Jong en E. van Dam

Alles is keurig netjes afgewerkt door Johan Vos. Afspraken worden goed nagekomen, wij zijn zeer tevreden. Hij krijgt van ons een 10!

Mevrouw Essers

Contactformulier van Johan Vos

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top