skip to Main Content

OVER JOHAN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben keukenvernieuwer Johan Vos en mijn werkgebied ligt op de Duitse Grens tussen de A12 en NederRijn/IJssel (met de plaatsen Lobith, Tolkamer, Herwen, Pannerden, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Velp, Arnhem-Noord, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze en Renkum.) Ook ben ik actief in het gebied tussen de Neder-Rijn en Waal van Pannerdensekop tot voorbij de A50 richting de Betuwe. (Het betreft de plaatsen Arnhem-zuid, Huissen, Angeren, Doornenburg, Gendt, Bemmel, Oosterhout, Elst, Slijk-Ewijk, Herveld, Zetten, Randwijk, Heteren en Driel). Na 2 decennia te hebben gewerkt als weg- en waterbouwkundige heb ik tijdens mijn ‘sabbatical year’ besloten dat ik mensen wil helpen beter georganiseerd te zijn in hun hoofd: thuis en op hun werk. Sindsdien heb ik daar praktisch invulling aan gegeven door vele kleding- en schoenenkasten te maken om mensen meer overzicht te geven in hun garderobe. Als keukenvernieuwer wil ik nu mensen helpen zich beter georganiseerd en gelukkiger te voelen in hun vernieuwde keuken.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

In de keuken wordt het eten bereid en het is van oudsher de plek waar men gezellig en ontspannen tijd met elkaar kan doorbrengen. Hoe sfeervoller en overzichtelijker een keuken is ingericht, des te prettiger en gelukkiger de mensen zich erin zullen voelen. Een vernieuwde keuken kan dus leiden tot gelukkige mensen! Bij elke opdracht vind ik het leuk om de nadruk te leggen op een verfijnde afwerking. Daarnaast houd ik er van om simpele, maar vernuftige ruimtelijke oplossingen te bedenken die voor een klant onoplosbaar lijken. Ik heb bijvoorbeeld naar tevredenheid van vele klanten op maat gemaakte kasten gebouwd, om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in de keuken.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd op welke manier ik u kan helpen om gelukkiger worden met uw keuken? Bel mij dan voor een vrijblijvende afspraak. Ik neem dan ook het prachtige Keukenvernieuwers Magazine mee waarin onze werkwijze van alle kanten wordt belicht.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 11 12 28 94 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Johan Vos zeggen

Ik geef Johan Vos een 10 omdat ze heel goed werk geleverd hebben in een heel relaxte sfeer, meedenkend over oplossingen.

Jos Hendriksen

Wij geven Johan Vos een 10 voor de rustige vakkundige dienstverlening.

Familie Kerkhof

Johan Vos is een vriendelijke, rustige en betrouwbare man die onze keuken heeft opgeknapt door de deurtjes te vervangen (en 3 open kasten alsnog van deurtjes te voorzien). Hij werk heel secuur, alle deurtjes zijn heel precies gesteld zodat ze allemaal precies recht hangen en ruimt de rommel achteraf goed op.

Susanne Assen

Met De Keukenvernieuwers en Johan Vos kom je op een heel prettige en relaxte manier aan een keuken die als nieuw lijkt. Het fijne is dat al het hak- en breekwerk vrijwel niet nodig is, het werk is in een paar dagen klaar en je kunt gewoon je keuken blijven gebruiken. Sterker nog, de meeste kasten hoefden niet eens leeg. Super relaxed, terwijl het resultaat oogt als een nieuwe keuken. Daarnaast denken ze heel goed met je mee. Het is 100% maatwerk, voor een veel lagere prijs. Er blijkt ook veel meer mogelijk dan we vooraf dachten. Bijvoorbeeld gewone onderkasten vervangen door grote diepe lades, dat kan gewoon in een bestaande keuken.

Familie Voorburg

Johan Vos is een deskundige, meedenkende, klantvriendelijke en servicegerichte vakman. Een aanrader!

Familie De Vries

Contactformulier van Johan Vos

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top