skip to Main Content

OVER JOHAN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben keukenvernieuwer Johan Vos en mijn werkgebied ligt op de Duitse Grens tussen de A12 en NederRijn/IJssel (met de plaatsen Lobith, Tolkamer, Herwen, Pannerden, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Velp, Arnhem-Noord, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze en Renkum.) Ook ben ik actief in het gebied tussen de Neder-Rijn en Waal van Pannerdensekop tot voorbij de A50 richting de Betuwe. (Het betreft de plaatsen Arnhem-zuid, Huissen, Angeren, Doornenburg, Gendt, Bemmel, Oosterhout, Elst, Slijk-Ewijk, Herveld, Zetten, Randwijk, Heteren en Driel). Na 2 decennia te hebben gewerkt als weg- en waterbouwkundige heb ik tijdens mijn ‘sabbatical year’ besloten dat ik mensen wil helpen beter georganiseerd te zijn in hun hoofd: thuis en op hun werk. Sindsdien heb ik daar praktisch invulling aan gegeven door vele kleding- en schoenenkasten te maken om mensen meer overzicht te geven in hun garderobe. Als keukenvernieuwer wil ik nu mensen helpen zich beter georganiseerd en gelukkiger te voelen in hun vernieuwde keuken.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

In de keuken wordt het eten bereid en het is van oudsher de plek waar men gezellig en ontspannen tijd met elkaar kan doorbrengen. Hoe sfeervoller en overzichtelijker een keuken is ingericht, des te prettiger en gelukkiger de mensen zich erin zullen voelen. Een vernieuwde keuken kan dus leiden tot gelukkige mensen! Bij elke opdracht vind ik het leuk om de nadruk te leggen op een verfijnde afwerking. Daarnaast houd ik er van om simpele, maar vernuftige ruimtelijke oplossingen te bedenken die voor een klant onoplosbaar lijken. Ik heb bijvoorbeeld naar tevredenheid van vele klanten op maat gemaakte kasten gebouwd, om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in de keuken.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd op welke manier ik u kan helpen om gelukkiger worden met uw keuken? Bel mij dan voor een vrijblijvende afspraak. Ik neem dan ook het prachtige Keukenvernieuwers Magazine mee waarin onze werkwijze van alle kanten wordt belicht.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 11 12 28 94 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Johan Vos zeggen

Onze keuken dateert uit 1993 en ziet er nog piekfijn uit. Alleen... de inbouw koelkast is óók zo oud en dat is slecht voor het milieu én voor onze portemonnee! Keukenvernieuwer Johan Vos heeft in 1 dag voor ons op de plek van de oude een nieuwe koelkast én -met opoffering van 2 laden- een diepvriezer ingebouwd. Daarbij heeft hij met veel creativiteit de oude frontpanelen kunnen hergebruiken.
De keuken ziet er dankzij Johan nog steeds uit als één geheel, dwz. zonder lapwerk van verschillende frontjes! Minimale kosten, maximaal resultaat! Daarbij is hij ook een prettig iemand om over de vloer te hebben. Hij werkt rustig en precies en betrekt ons bij het werkproces! Van ons krijgt hij een 10!

L. Gribling

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Hij heeft topwerk geleverd. Naast het feit dat Johan verstand van zaken heeft en alles tot in perfectie heeft uitgevoerd, heeft hij ons ook geadviseerd wat mooi en niet mooi zou zijn voor onze keuken en in ons interieur. Johan is er niet op uit om je het duurste aan te "smeren" maar luistert, denkt mee en komt tot een mooie oplossing. Wij bevelen Johan dan ook ten eerste aan bij iedereen en zijn erg blij met het resultaat.

De heer en mevrouw Reusken

Een negen voor Keukenvernieuwer Johan Vos omdat het een prima ervaring was. Johan komt zijn afspraken na.

Mevrouw Roelofsen

Ik ben heel blij met mijn 'nieuwe' keuken. Dit heeft vooral ook te maken met degene (Johan Vos) , die deze geïnstalleerd heeft. Ik ben heel tevreden over zijn werkwijze! Hij is zeer deskundig, ik geef hem een 10.

Mevrouw Brugman

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Hij heeft bij ons de keuken vernieuwd. Wij zijn uitermate tevreden over zijn vakmanschap en klantgerichtheid. Hij levert hoge kwaliteit. Met hart en ziel zet hij zich in voor het beste resultaat.

De heer en mevrouw Berg

Contactformulier van Johan Vos

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top