Keukenrenovatie Amsterdam | Amsterdam Zuidoost | Diemen | Abcoude

Lambert Avis

Ik ben Lambert Avis, keukenvernieuwer in de regio’s Amsterdam-Zuidoost en Diemen.

Indien uw keuken versleten is of u erop bent uitgekeken, dan is een keukenrenovatie een goede oplossing. De gehele renovatie kan binnen enkele dagen geklaard zijn en meestal zonder breek- of sloopwerk. Naast tijd bespaart u ook geld. Een renovatie kost immers minder dan een hele nieuwe keuken.

Ik help u graag om uw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Verfijnde precisie

Als voormalig meubelmaker, hecht ik veel waarde aan kwaliteit, precisie en netjes werken. U kunt rekenen op mijn expertise en ervaring om een functionele én mooie keuken te realiseren.

U als klant staat altijd centraal

U kunt contact met me opnemen voor een geheel vrijblijvende afspraak. Ik ben er om samen met u op zoek te gaan naar mogelijkheden binnen uw budget. Of het nu gaat om het vervangen van kastdeurtjes, het plaatsen van een nieuw werkblad of het installeren van nieuwe apparatuur, ik help u graag om uw droomkeuken werkelijkheid te maken. Ik ga pas weg als u helemaal tevreden bent. Mocht er onverhoopt toch iets zijn waarmee u niet tevreden bent, dan sta ik altijd klaar om het op te lossen. Uw tevredenheid is belangrijk voor mij.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek de mogelijkheden voor uw keukenvernieuwing in Amsterdam Zuidoost en Diemen. Samen maken we van uw keuken een plek waar u elke dag met plezier kunt koken en genieten. Bel me op 06-29 47 91 91 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Amsterdam, Keukenrenovatie Amsterdam Zuidoost, Keukenrenovatie Diemen, Keukenrenovatie Duivendrecht, Keukenrenovatie Abcoude, Keukenrenovatie Braambrugge

    REFERENTIES