Keukenrenovatie Breda | Roosendaal | Zundert | Goirle

Marcel Stoop

Mijn naam is Marcel Stoop. Ik ben de Keukenvernieuwer in de regio Breda, Roosendaal en Rucphen. Als het gaat om Keukenrenovatie vind ik het belangrijk dat er voor elke uitdaging een praktische oplossing komt, daar ligt mijn specialiteit. Het realiseren van een mooi eindresultaat voor de klant is voor mij het belangrijkste uitgangspunt! Als u in mijn regio woont en u wilt iets laten doen aan uw keuken, neem dan vrijblijvend contact met me op: Ik maak uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

Ik weet waar ik op moet letten.

Maatwerk

Ik heb veel ervaring opgedaan in renovaties van woningen waarbij ik ook keukens heb geplaatst. Bij deze renovaties kwam het wel eens voor dat er meubels op maat gemaakt moesten worden, ook dat behoort tot mijn vaardigheden en is daarnaast een grote hobby van me. De combinatie van ruimtelijk inzicht, maatwerk, renovaties en klantgerichtheid komt uitstekend van pas bij mijn rol als Keukenvernieuwer.

Een goed begin is het halve werk

Zo is het maar net! Als u denkt aan keukenrenovatie is het belangrijk om van te voren goed na te denken over uw wensen. Maak bijvoorbeeld een moodboard waarin u uw droomkeuken samenstelt door kleuren en materialen samen te brengen. Schrijf daarnaast alle wensen op en punten waar u in uw huidige keuken tegen aanloopt. Ik denk graag mee over deze wensen en samen komen we tot een concreet plan en vind ik oplossingen om uw nieuwe keuken te realiseren.

Vraag mij om een vrijblijvend advies

Dus: als u niet meer blij bent met uw keuken of als er iets gedateerd, stuk of versleten is – vraag mij om een vrijblijvend advies. Ik denk echt met u mee en als het tussen ons ‘klikt’ dan kunnen we samen een plan van handelen afspreken.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Breda, Keukenrenovatie Roosendaal, Keukenrenovatie Rucphen, Keukenrenovatie Alphen-Chaam, Keukenrenovatie Zundert, Keukenrenovatie Goirle, Keukenrenovatie St. Willebrord, Keukenrenovatie Sprundel, Keukenrenovatie Schijf, Keukenrenovatie Zegge, Keukenrenovatie Galder, Keukenrenovatie Strijbeek, Keukenrenovatie Ulvenhout AC, Keukenrenovatie Bavel AC, Keukenrenovatie Chaam, Keukenrenovatie Alphen, Keukenrenovatie Baarle-Nassau, Keukenrenovatie Ulicoten, Keukenrenovatie Castelre, Keukenrenovatie Klein Zundert, Keukenrenovatie Wernhout, Keukenrenovatie Achtmaal, Keukenrenovatie Rijsbergen, Keukenrenovatie Riel

    REFERENTIES VAN MARCEL STOOP