skip to Main Content

OVER MARCEL

Laat je leiden door je gevoel

Mijn naam is Marcel van de Snepscheut en ik werk als keukenvernieuwer in het noorden van Noord-Holland. Mijn verzorgingsgebied is niet alleen in grote plaatsen zoals Alkmaar, Schagen en Den Helder. Ook in kleinere plaatsen kom ik graag naar u toe om uw keuken op te knappen.

Steeds de grens verleggen als het gaat om kwaliteit

In de meer dan 25 jaar die ik werkzaam ben in de interieur- en keukenbouw heb ik een hoop ervaring opgedaan in het opknappen, renoveren en vernieuwen van keukens. Naast mijn ervaring in het maken, tekenen en uitwerken van projecten heb ik ook als docent interieurbouw mijn passie met anderen kunnen delen.

Het leuke aan het vernieuwen van keukens in dat ik elke keer weer de kwaliteit van het project wil verleggen. Elke keuken is anders en ik streef ernaar om iedere keer weer een beter product af te leveren. Het materiaal dat we gebruiken bij De Keukenvernieuwers is altijd eersteklas. We werken samen met de beste leveranciers in Nederland. We leveren voordelig maatwerk. Het mooie van ons concept is dat uw keuken er na de renovatie echt als nieuw uitziet en aanvoelt – terwijl de basis vaak gelijk is gebleven.

Laat je leiden door je eigen gevoel

Als u uw keuken wilt veranderen, laat je dan leiden door wat u graag wilt en luister niet naar de verlanglijst van anderen. Het is tenslotte uw keuken. Wanneer u contact met me opneemt kom ik langs om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn en luister ik naar uw wensen, we bespreken de voor u ideale keuken en als we het eens zijn, zorg ik voor een oplossing. Zo gemakkelijk kan het zijn!

U wordt ten alle tijden geholpen

De reden voor mij om me bij De Keukenvernieuwers aan te sluiten zijn de goede recensies, de leuke en behulpzame club met mensen en de kennis waarbij ik terecht kan binnen De Keukenvernieuwers. Maar bovenal weet ik dat mensen ten alle tijden geholpen worden en garantie krijgen. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 53 26 26 16 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marcel van de Snepscheut zeggen

Vandaag heeft Marcel van de Snepscheut onze keuken gerenoveerd. Het resultaat is top. We zijn erg tevreden.
Na ca 17 jaar waren we dan toch echt aan de beurt... Onze keuken was aan vernieuwing toe vooral omdat de plastic folie op de frontjes losliet. Een nieuwe keuken was wat ons betreft niet nodig. We hebben een afspraak gehad met Marcel en hij dacht goed met ons mee over hoe we dit het beste konden aanpakken. Nu een aantal weken verder is de boel geplaatst en ik kan alleen maar zeggen dat we erg tevreden zijn. Marcel werkt heel secuur en netjes. Alle kastjes zien er weer uit als nieuw. Wat ons betreft dus een aanrader.

Familie Smit

Marcel van de Snepscheut kwam eerst langs om even te kennis te nemen van mijn wensen, te kijken, te meten, waarna er direct een offerte op tafel kwam. Na mijn goedvinden is er direct een afspraak gemaakt betreffende levering en de uiteindelijke montage. Ik werd volgens afspraak één dag van tevoren gebeld door de koerier wanneer hij langs zou komen voor levering van de materialen. Dit klopte allemaal perfect. Twee dagen later zou Marcel volgens afspraak de kastdeuren en laatjes komen monteren. Hij was er ook daadwerkelijk en heeft de hele handel keurig gemonteerd. Het ziet er weer keurig uit. Terugkijkend zijn het vooral de duidelijkheid, de keurige montage en het feit dat de afspraken worden na gekomen punten die opvallen. Voor iemand die nog moet kiezen qua keukenrenovatie, zeker aan te bevelen!

Familie Zeeman

Ik geef Marcel van de Snepscheut een 10 omdat alles op tijd was en keurige service. Ga zo door, dan is iedereen tevreden.

Truus Schoehuijs

Goed overleg, beloften worden waargemaakt, en (wij denken) goede prijs-kwaliteitverhouding. Marcel van de Snepscheut heeft een 10 verdiend!

Jaap Meester

Ik geef Marcel van de Snepscheut een 10 omdat het een nette man is en hij kwam z'n afspraken na. Zeer tevreden.

Mevrouw Van Dijken

Contactformulier van Marcel van de Snepscheut

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top