skip to Main Content

OVER MARCEL VAN DE SNEPSCHEUT

Laat je leiden door je gevoel

Mijn naam is Marcel van de Snepscheut en ik werk als keukenvernieuwer in het noorden van Noord-Holland. Mijn verzorgingsgebied is niet alleen in grote plaatsen zoals Alkmaar, Schagen en Den Helder. Ook in kleinere plaatsen kom ik graag naar u toe om uw keuken op te knappen.

Steeds de grens verleggen als het gaat om kwaliteit

In de meer dan 25 jaar die ik werkzaam ben in de interieur- en keukenbouw heb ik een hoop ervaring opgedaan in het opknappen, renoveren en vernieuwen van keukens. Naast mijn ervaring in het maken, tekenen en uitwerken van projecten heb ik ook als docent interieurbouw mijn passie met anderen kunnen delen.

Het leuke aan het vernieuwen van keukens in dat ik elke keer weer de kwaliteit van het project wil verleggen. Elke keuken is anders en ik streef ernaar om iedere keer weer een beter product af te leveren. Het materiaal dat we gebruiken bij De Keukenvernieuwers is altijd eersteklas. We werken samen met de beste leveranciers in Nederland. We leveren voordelig maatwerk. Het mooie van ons concept is dat uw keuken er na de renovatie echt als nieuw uitziet en aanvoelt – terwijl de basis vaak gelijk is gebleven.

Laat je leiden door je eigen gevoel

Als u uw keuken wilt veranderen, laat je dan leiden door wat u graag wilt en luister niet naar de verlanglijst van anderen. Het is tenslotte uw keuken. Wanneer u contact met me opneemt kom ik langs om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn en luister ik naar uw wensen, we bespreken de voor u ideale keuken en als we het eens zijn, zorg ik voor een oplossing. Zo gemakkelijk kan het zijn!

U wordt ten alle tijden geholpen

De reden voor mij om me bij De Keukenvernieuwers aan te sluiten zijn de goede recensies, de leuke en behulpzame club met mensen en de kennis waarbij ik terecht kan binnen De Keukenvernieuwers. Maar bovenal weet ik dat mensen ten alle tijden geholpen worden en garantie krijgen. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 53 26 26 16 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat klanten over Marcel van de Snepscheut zeggen

Wij zijn afgegaan op advertenties in de gratis huis-aan-huisbladen. Daarbij hadden we de keuze uit 3 aanbieders. Zonder kennis vooraf zijn we bij Marcel van de Snepscheut terechtgekomen. Bij het bezoek aan huis hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. Marcel heeft meegedacht, gepast en gemeten. Bij dat eerste bezoek zijn we ook tot een overeenkomst gekomen. De datum van levering van de keukenonderdelen klopte, het tijdstip klopte. Alles werd keurig naar binnen gedragen en gereden. Marcel volgde om de keuken te restylen. Alle maatwerk klopte precies. Hij was in één keer klaar en wij zijn meer dan tevreden. Misschien hebben we nazorg nodig. We kunnen altijd contact opnemen. Een 10 voor Marcel!

Ger Augustus

Ik geef een acht aan Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut. Er is een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Zo doorgaan!

Mevrouw Fluit

Wij hebben Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut als zeer kundig ervaren, zowel advies / gesprekken vooraf, en later met de plaatsing. Secuur en zeer vriendelijk. Ook goed bereikbaar bij vragen of opmerkingen. Top! We geven hem een 10.

De heer en mevrouw Ploeger

Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut levert vakwerk. Hij is zeer vakkundig, werkt erg netjes en hij is heel vriendelijk.

Jolien van der Veldt

Een tien voor Marcel van de Snepscheut. Hij is zeer deskundig. SUPER!

De heer en mevrouw Schrijver

Contactformulier van Marcel van de Snepscheut

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top