skip to Main Content

OVER MARCEL VAN DE SNEPSCHEUT

Laat je leiden door je gevoel

Mijn naam is Marcel van de Snepscheut en ik werk als keukenvernieuwer in het noorden van Noord-Holland. Mijn verzorgingsgebied is niet alleen in grote plaatsen zoals Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard. Ook in kleinere plaatsen kom ik graag naar u toe om uw keuken op te knappen.

Steeds de grens verleggen als het gaat om kwaliteit

In de meer dan 25 jaar die ik werkzaam ben in de interieur- en keukenbouw heb ik een hoop ervaring opgedaan in het opknappen, renoveren en vernieuwen van keukens. Naast mijn ervaring in het maken, tekenen en uitwerken van projecten heb ik ook als docent interieurbouw mijn passie met anderen kunnen delen.

Het leuke aan het vernieuwen van keukens in dat ik elke keer weer de kwaliteit van het project wil verleggen. Elke keuken is anders en ik streef ernaar om iedere keer weer een beter product af te leveren. Het materiaal dat we gebruiken bij De Keukenvernieuwers is altijd eersteklas. We werken samen met de beste leveranciers in Nederland. We leveren voordelig maatwerk. Het mooie van ons concept is dat uw keuken er na de renovatie echt als nieuw uitziet en aanvoelt – terwijl de basis vaak gelijk is gebleven.

Laat je leiden door je eigen gevoel

Als u uw keuken wilt veranderen, laat je dan leiden door wat u graag wilt en luister niet naar de verlanglijst van anderen. Het is tenslotte uw keuken. Wanneer u contact met me opneemt kom ik langs om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn en luister ik naar uw wensen, we bespreken de voor u ideale keuken en als we het eens zijn, zorg ik voor een oplossing. Zo gemakkelijk kan het zijn!

U wordt ten alle tijden geholpen

De reden voor mij om me bij De Keukenvernieuwers aan te sluiten zijn de goede recensies, de leuke en behulpzame club met mensen en de kennis waarbij ik terecht kan binnen De Keukenvernieuwers. Maar bovenal weet ik dat mensen ten alle tijden geholpen worden en garantie krijgen. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 53 26 26 16 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat klanten over Marcel van de Snepscheut zeggen

Afgelopen woensdag is Marcel van de Snepscheut bij ons aan de slag gegaan om een wat rommelige, gedateerde, onhandige keuken onder handen te nemen. Het resultaat is verbluffend! In één dag een totaal andere uitstraling, door andere aanrechtbladen, een nieuwe strakke spoelbak en een inbouwgasstel. Marcel is een absolute vakman die gaat voor 100% tevreden klanten. Hij maakt waar wat hij belooft en blijft zoeken naar de mooiste oplossingen.

Het was een genoegen met hem te werken, verhalen te delen en jaloers te worden op zijn twee rechterhanden. Een goeie gozer, een prettig mens en een verdomd handige keukenvernieuwer. Van harte aanbevolen. Gegarandeerd tevreden, dík tevreden!

Klaas Wits

Marcel van de Snepscheut krijgt van mij een acht. Opmerking: Misschien iets meer flexibiliteit met dag en tijdstip van aflevering van de bestelde materialen.

De heer Keulen

Marcel van de Snepscheut krijgt van ons een tien. Onze ervaring was perfect. We hadden een echte vakman aan het werk. Zeer deskundig.

De heer en mevrouw Zorge

Marcel van de Snepscheut is een sympathieke en kundige man. Zoekt naar oplossingen en komt zijn afspraken keurig na. We geven hem een negen.

De heer en mevrouw Meer

Marcel van de Snepscheut heeft netjes gewerkt. Geen klachten. Resultaat is goed. Uiterst tevreden.

Familie Jense

Contactformulier van Marcel van de Snepscheut

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top