skip to Main Content

OVER MARCEL

Laat je leiden door je gevoel

Mijn naam is Marcel van de Snepscheut en ik werk als keukenvernieuwer in het noorden van Noord-Holland. Mijn verzorgingsgebied is niet alleen in grote plaatsen zoals Alkmaar, Schagen en Den Helder. Ook in kleinere plaatsen kom ik graag naar u toe om uw keuken op te knappen.

Steeds de grens verleggen als het gaat om kwaliteit

In de meer dan 25 jaar die ik werkzaam ben in de interieur- en keukenbouw heb ik een hoop ervaring opgedaan in het opknappen, renoveren en vernieuwen van keukens. Naast mijn ervaring in het maken, tekenen en uitwerken van projecten heb ik ook als docent interieurbouw mijn passie met anderen kunnen delen.

Het leuke aan het vernieuwen van keukens in dat ik elke keer weer de kwaliteit van het project wil verleggen. Elke keuken is anders en ik streef ernaar om iedere keer weer een beter product af te leveren. Het materiaal dat we gebruiken bij De Keukenvernieuwers is altijd eersteklas. We werken samen met de beste leveranciers in Nederland. We leveren voordelig maatwerk. Het mooie van ons concept is dat uw keuken er na de renovatie echt als nieuw uitziet en aanvoelt – terwijl de basis vaak gelijk is gebleven.

Laat je leiden door je eigen gevoel

Als u uw keuken wilt veranderen, laat je dan leiden door wat u graag wilt en luister niet naar de verlanglijst van anderen. Het is tenslotte uw keuken. Wanneer u contact met me opneemt kom ik langs om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn en luister ik naar uw wensen, we bespreken de voor u ideale keuken en als we het eens zijn, zorg ik voor een oplossing. Zo gemakkelijk kan het zijn!

U wordt ten alle tijden geholpen

De reden voor mij om me bij De Keukenvernieuwers aan te sluiten zijn de goede recensies, de leuke en behulpzame club met mensen en de kennis waarbij ik terecht kan binnen De Keukenvernieuwers. Maar bovenal weet ik dat mensen ten alle tijden geholpen worden en garantie krijgen. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 53 26 26 16 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marcel van de Snepscheut zeggen

Ik geef een 9 aan Marcel van de Snepscheut. Heldere afspraken en vakmanschap zijn doorslaggevend. Hij luisterde goed naar mijn wensen.

Doorgaan op de ingeslagen weg!

De heer Rijn

Wij willen ons huis verkopen maar onze keuken was oud en versleten. Via de website van De Keukenvernieuwers in contact gekomen met Marcel van de Snepscheut.
Vanaf het eerste moment klikte het met Marcel.
Wij konden precies aangeven wat onze wensen waren wij wilde namelijk niet de gehele keuken vernieuwd hebben maar slechts verkoopklaar gerenoveerd hebben, ook dit was geen probleem.
Marcel gaf een duidelijke uitleg van het proces, de gebruikte materialen, de financiële afhandeling. Afspraken werden keurig (op tijd) nagekomen: tijdstip intake gesprek, tijdstip aflevering materialen en tijdstip aanvang renovatie. Chapeau!!
De gebruikte materialen zijn boven verwachting want het is toch afwachten wat het uiteindelijke resultaat zou zijn. Als echte nederlanders betalen we het liefst "geen cent teveel hoor" en wij vinden de prijs/kwaliteitverhouding zeker in evenwicht. Marcel van de Snepscheut werkt keurig netjes en het eindresultaat is verbluffend te noemen.
Wij raden Marcel (en Keukenvernieuwers) dan ook aan een ieder aan.

De heer en mevrouw Verpoort

Een 10 voor Benno Sprangers vanwege de uitstekende service en een prima resultaat. Hij werkt netjes.

De heer Bos

Afspraken worden nagekomen door Marcel van de Snepscheut. De montage van de renovatie van de keuken is tot tevredenheid verlopen. Marcel krijgt van ons een 9.

De heer en mevrouw Brandwijk

Je hoeft niet je hele keuken eruit te slopen. Marcel van de Snepscheut  is stipt en nauwkeurig. De nazorg is goed. Hij krijgt van ons een negen.

De heer en mevrouw Bartels

Contactformulier van Marcel van de Snepscheut

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top