skip to Main Content

OVER MARCEL VAN DE SNEPSCHEUT

Laat je leiden door je gevoel

Mijn naam is Marcel van de Snepscheut en ik werk als keukenvernieuwer in het noorden van Noord-Holland. Mijn verzorgingsgebied is niet alleen in grote plaatsen zoals Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard. Ook in kleinere plaatsen kom ik graag naar u toe om uw keuken op te knappen.

Steeds de grens verleggen als het gaat om kwaliteit

In de meer dan 25 jaar die ik werkzaam ben in de interieur- en keukenbouw heb ik een hoop ervaring opgedaan in het opknappen, renoveren en vernieuwen van keukens. Naast mijn ervaring in het maken, tekenen en uitwerken van projecten heb ik ook als docent interieurbouw mijn passie met anderen kunnen delen.

Het leuke aan het vernieuwen van keukens in dat ik elke keer weer de kwaliteit van het project wil verleggen. Elke keuken is anders en ik streef ernaar om iedere keer weer een beter product af te leveren. Het materiaal dat we gebruiken bij De Keukenvernieuwers is altijd eersteklas. We werken samen met de beste leveranciers in Nederland. We leveren voordelig maatwerk. Het mooie van ons concept is dat uw keuken er na de renovatie echt als nieuw uitziet en aanvoelt – terwijl de basis vaak gelijk is gebleven.

Laat je leiden door je eigen gevoel

Als u uw keuken wilt veranderen, laat je dan leiden door wat u graag wilt en luister niet naar de verlanglijst van anderen. Het is tenslotte uw keuken. Wanneer u contact met me opneemt kom ik langs om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn en luister ik naar uw wensen, we bespreken de voor u ideale keuken en als we het eens zijn, zorg ik voor een oplossing. Zo gemakkelijk kan het zijn!

U wordt ten alle tijden geholpen

De reden voor mij om me bij De Keukenvernieuwers aan te sluiten zijn de goede recensies, de leuke en behulpzame club met mensen en de kennis waarbij ik terecht kan binnen De Keukenvernieuwers. Maar bovenal weet ik dat mensen ten alle tijden geholpen worden en garantie krijgen. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 53 26 26 16 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat klanten over Marcel van de Snepscheut zeggen

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut voor de uitstekende service en prestaties, gekoppeld aan vriendelijkheid. Marcel denkt goed mee.

De heer en mevrouw Giraud

Een negen voor Marcel van de Snepscheut omdat in deze tijd van verspilling en reclame bombardementen het principe ons zeer aanspreekt: gebruik wat nog bruikbaar is (ik ben geboren in de crisistijd). Marcel luisterde goed naar mijn wensen.

Mevrouw Demmendal

Wij hadden een afzuigkap met externe motor in de garage. De afzuigkap lekte vet via de lampjes en was niet goed schoon te maken. Ook maakte de afzuigkap steeds meer lawaai. Van een plaatselijke keukenzaak kregen wij het bericht dat de monteur “het niet zag zitten” om de afzuigkap te vervangen!

Toen zag ik de advertentie van Marcel van de Snepscheut en heb ik hem gebeld. Hij heeft onze afzuigkap en de externe motor in de garage verwijderd, een nieuwe afzuigkap geïnstalleerd die perfect op de plek van de oude past en de afvoerbuis naar buiten toe verlengd. Daarna ook nog de plint onder de vaatwasser bijgeschaafd zodat die ook weer zonder problemen open en dicht kan. Wij zijn erg blij met Marcel van de Snepscheut: hij reageerde snel, dacht goed met ons mee, communiceerde goed en werkte netjes. Ik kan Marcel van de Snepscheut zeker aanraden. We geven hem een 10.

J. Davies en M. Janssen

Een negen voor Marcel van de Snepscheut. Een prettige orderbespreking en afhandeling. Marcel luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Pronk

Wij zijn zeer tevreden over de heer Marcel van de Snepscheut. Hij heeft ons goed geadviseerd en alle drie apparaten vakkundig gemonteerd. Zijn advies vóór aanschaf én na montage was ook prima. Dhr. van de Snepscheut heeft de keuken netjes achtergelaten en alle rommel meegenomen. De Keukenvernieuwers was ons aangeraden door mijn zusje uit Haarlem. Zij was ook zeer tevreden met De Keukenvernieuwers. Dus kunnen wij De Keukenvernieuwers zeker adviseren aan derden. Een 9.

De heer en mevrouw Glandorf

Contactformulier van Marcel van de Snepscheut

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top