Keukenrenovatie Alkmaar | Heerhugowaard | Bergen | Heiloo

Marcel van de Snepscheut

Mijn naam is Marcel van de Snepscheut en ik werk als keukenvernieuwer in het noorden van Noord-Holland. Mijn verzorgingsgebied is niet alleen in grote plaatsen zoals Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard. Ook in kleinere plaatsen kom ik graag naar u toe om uw keuken op te knappen.

Laat je leiden door je eigen gevoel.

Het materiaal dat we gebruiken bij De Keukenvernieuwers is altijd eersteklas

In de meer dan 25 jaar die ik werkzaam ben in de interieur- en keukenbouw heb ik een hoop ervaring opgedaan in het opknappen, renoveren en vernieuwen van keukens. Naast mijn ervaring in het maken, tekenen en uitwerken van projecten heb ik ook als docent interieurbouw mijn passie met anderen kunnen delen.

Het leuke aan het vernieuwen van keukens in dat ik elke keer weer de kwaliteit van het project wil verleggen. Elke keuken is anders en ik streef ernaar om iedere keer weer een beter product af te leveren. Het materiaal dat we gebruiken bij De Keukenvernieuwers is altijd eersteklas. We werken samen met de beste leveranciers in Nederland. We leveren voordelig maatwerk. Het mooie van ons concept is dat uw keuken er na de renovatie echt als nieuw uitziet en aanvoelt – terwijl de basis vaak gelijk is gebleven.

Maak een afspraak

Als u uw keuken wilt veranderen, laat je dan leiden door wat u graag wilt en luister niet naar de verlanglijst van anderen. Het is tenslotte uw keuken. Wanneer u contact met me opneemt kom ik langs om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn en luister ik naar uw wensen, we bespreken de voor u ideale keuken en als we het eens zijn, zorg ik voor een oplossing. Zo gemakkelijk kan het zijn!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie De Rijp, Keukenrenovatie Graft, Keukenrenovatie Noordeinde, Keukenrenovatie West-Graftdijk, Keukenrenovatie Oost-Graftdijk, Keukenrenovatie Starnmeer, Keukenrenovatie Markenbinnen, Keukenrenovatie Schermerhorn, Keukenrenovatie Ursem, Keukenrenovatie Heerhugowaard, Keukenrenovatie Broek op Langedijk, Keukenrenovatie Zuid Scharwoude, Keukenrenovatie Noord Scharwoude, Keukenrenovatie Oudkarspel, Keukenrenovatie Winkel, Keukenrenovatie Lutjewinkel, Keukenrenovatie Nieuwe Niedorp, Keukenrenovatie Oude Niedorp, Keukenrenovatie ’t Veld, Keukenrenovatie Zijdewind, Keukenrenovatie Sint Maarten, Keukenrenovatie Dirkshorn, Keukenrenovatie Tuitjenhorn, Keukenrenovatie Warmenhuizen, Keukenrenovatie Schagerbrug, Keukenrenovatie Sint Maartensbrug, Keukenrenovatie Sint Maartensvlotbrug, Keukenrenovatie Burgerbrug, Keukenrenovatie Petten, Keukenrenovatie Callantsoog, Keukenrenovatie Wieringerwaard, Keukenrenovatie Kolhorn, Keukenrenovatie Barsingerhorn, Keukenrenovatie Haringhuizen, Keukenrenovatie Alkmaar, Keukenrenovatie Oudorp, Keukenrenovatie Koedijk, Keukenrenovatie Sint Pancras, Keukenrenovatie Stompetoren, Keukenrenovatie Oterleek, Keukenrenovatie Grootschermer, Keukenrenovatie Driehuizen, Keukenrenovatie Zuidschermer, Keukenrenovatie Heiloo, Keukenrenovatie Bergen (NH), Keukenrenovatie Bergen aan Zee, Keukenrenovatie Schoorl, Keukenrenovatie Groet, Keukenrenovatie Egmond aan Zee, Keukenrenovatie Egmond aan den Hoef, Keukenrenovatie Egmond-Binnen, Keukenrenovatie Hollands Kroon, Keukenrenovatie Langedijk.

    REFERENTIES VAN MARCEL VAN DE SNEPSCHEUT