skip to Main Content

OVER MARCEL

Laat je leiden door je gevoel

Mijn naam is Marcel van de Snepscheut en ik werk als keukenvernieuwer in het noorden van Noord-Holland. Mijn verzorgingsgebied is niet alleen in grote plaatsen zoals Alkmaar, Schagen en Den Helder. Ook in kleinere plaatsen kom ik graag naar u toe om uw keuken op te knappen.

Steeds de grens verleggen als het gaat om kwaliteit

In de meer dan 25 jaar die ik werkzaam ben in de interieur- en keukenbouw heb ik een hoop ervaring opgedaan in het opknappen, renoveren en vernieuwen van keukens. Naast mijn ervaring in het maken, tekenen en uitwerken van projecten heb ik ook als docent interieurbouw mijn passie met anderen kunnen delen.

Het leuke aan het vernieuwen van keukens in dat ik elke keer weer de kwaliteit van het project wil verleggen. Elke keuken is anders en ik streef ernaar om iedere keer weer een beter product af te leveren. Het materiaal dat we gebruiken bij De Keukenvernieuwers is altijd eersteklas. We werken samen met de beste leveranciers in Nederland. We leveren voordelig maatwerk. Het mooie van ons concept is dat uw keuken er na de renovatie echt als nieuw uitziet en aanvoelt – terwijl de basis vaak gelijk is gebleven.

Laat je leiden door je eigen gevoel

Als u uw keuken wilt veranderen, laat je dan leiden door wat u graag wilt en luister niet naar de verlanglijst van anderen. Het is tenslotte uw keuken. Wanneer u contact met me opneemt kom ik langs om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn en luister ik naar uw wensen, we bespreken de voor u ideale keuken en als we het eens zijn, zorg ik voor een oplossing. Zo gemakkelijk kan het zijn!

U wordt ten alle tijden geholpen

De reden voor mij om me bij De Keukenvernieuwers aan te sluiten zijn de goede recensies, de leuke en behulpzame club met mensen en de kennis waarbij ik terecht kan binnen De Keukenvernieuwers. Maar bovenal weet ik dat mensen ten alle tijden geholpen worden en garantie krijgen. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 53 26 26 16 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marcel van de Snepscheut zeggen

Onze keuken is al 17 jaar. Nog in perfecte staat, alleen de deurtjes, het vinyl wat los liet, irriteerden ons al jaren. We kwamen op het spoor van De Keukenvernieuwers en kregen bezoek van Marcel van de Snepscheut. Hij luisterde heel goed naar onze wensen, droeg oplossingen aan. Zijn houding, manier van praten en uiteindelijk het werk zelf, zeer precies en netjes, een dikke 10 waard. Wij zijn erg tevreden en ontzettend blij dat hij ons geholpen heeft om onze keuken weer een mooie look te geven. Wij gaan zeker reclame voor je maken, Marcel! Heel erg bedankt.

Patrick en Yvonne Balvers

Netjes en correct contact tijdens de offerte, met een duidelijke uitleg. Vakbekwaam het werk uitgevoerd. Kortom, goed werk geleverd door Marcel van de Snepscheut bij de vervanging van mijn keukendeurtjes.

Marco Kruijer

Marcel van de Snepscheut van De Keukenvernieuwers opgebeld en kwam kijken bij ons. Keukenkastjes waren nog prima en dat vond Marcel ook. Hebben een aanrechtblad, spoelbak en hele mooie RVS kraan genomen (was ook nog in de reductie). Marcel heeft alles naar onze volle tevredenheid geinstalleerd en is ook een gezellige man en denkt echt met je mee wat je precies wilt.
Wij hebben weer een nieuwe keuken en zijn er heel blij mee. Marcel wij adviseren jouw van harte aan en je krijgt van ons een 10!

Mario en Clara Bakkeren

Wij geven een 10 omdat Marcel van de Snepscheut een vakman is en ook nog eens een heel prettig persoon is. Alles klopte, de bestelling en het fantastische werk wat afgeleverd is. Hulde voor De Keukenvernieuwers.

Familie Wijbrandts

Goede voorlichting, prettig in omgang en goede service. Daarom geven wij Marcel van de Snepscheut een 10!

Familie Masteling

Contactformulier van Marcel van de Snepscheut

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top