Keukenrenovatie IJmuiden | Haarlem | Beverwijk | Heemstede | Zandvoort | Velsen | Heemskerk

Henk Hoekstra

Ik ben Henk Hoekstra, ik renoveer keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor mij verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Ik heb jarenlange ervaring in dit vak en ik weet dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Ik zie de oplossing achter het probleem… En als ik zelf iets niet kan (maar dat gebeurt niet vaak…) dan heb ik een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit ik kan putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Er is vrijwel geen keuken die ik niet ken.

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durf ik gerust te stellen. Want elke keer weer ben ik blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Ik herstel van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op mijn orderlijstje voor. Ook geef ik koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties

Maak een afspraak met mij en ik zal u uitleggen wat De Keukenvernieuwers voor u kunnen betekenen. Ik heb mijn ‘showroom’ bij me – vol met materialen en documentatie. En wilt u vooraf meer over mijn aanpak (en de resultaten daarvan….) weten? Lees dan mijn referenties!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie de Woude, Keukenrenovatie Castricum, Keukenrenovatie Limmen, Keukenrenovatie Uitgeest, Keukenrenovatie Akersloot, Keukenrenovatie Beverwijk, Keukenrenovatie Wijk aan Zee, Keukenrenovatie Velsen-Noord, Keukenrenovatie Heemskerk, Keukenrenovatie IJmuiden, Keukenrenovatie Velsen-Zuid, Keukenrenovatie Driehuis NH, Keukenrenovatie Velserbroek, Keukenrenovatie Haarlem, Keukenrenovatie Zandvoort, Keukenrenovatie Overveen, Keukenrenovatie Bloemendaal, Keukenrenovatie Spaarndam gem. Haarlem,
  Keukenrenovatie Santpoort-Noord, Keukenrenovatie Santpoort-Zuid, Keukenrenovatie Heemstede, Keukenrenovatie Aerdenhout, Keukenrenovatie Vogelenzang, Keukenrenovatie Bentveld, Keukenrenovatie Bennebroek, Keukenrenovatie Zwaanshoek, Keukenrenovatie Vijfhuizen, Keukenrenovatie Cruquius, Keukenrenovatie Boesingheliede.

  REFERENTIES VAN HENK HOEKSTRA