skip to Main Content

OVER HENK HOEKSTRA

Er is vrijwel geen keuken die ik niet ken.

Ik ben Henk Hoekstra, ik renoveer keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor mij verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Ik heb jarenlange ervaring in dit vak en ik weet dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Ik zie de oplossing achter het probleem… En als ik zelf iets niet kan (maar dat gebeurt niet vaak…) dan heb ik een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit ik kan putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durf ik gerust te stellen. Want elke keer weer ben ik blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Ik herstel van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op mijn orderlijstje voor. Ook geef ik koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bied ik u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Ik kijk uw keuken van top tot teen na en voer waar mogelijk kleine reparaties uit. Van mijn bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over mijn aanpak weten? Lees mijn referenties!

Wilt u meer weten? Bel me op T 0255 – 52 76 66 of ga naar mijn contactformulier.

Project Hoekstra - nieuwe situatie

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra

Project Hoekstra

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra "De oude keuken was te klein".

Lees meer
vervangen werkblad

Vervangen van werkblad, keukendeurtjes en apparatuur

Project Hoekstra

Klant: Familie Sallehart Plaats: Castricum

Lees meer

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Piet en Henk Hoekstra zeggen

Een 9 voor Henk Hoekstra. Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak en het prettige contact. Extra werkzaamheden die nodig bleken, werden niet gerekend. De Keukenvernieuwers zijn echt een aanrader voor een upgrading van je keuken.

Mevrouw Doyer

Een 10 voor Henk Hoekstra. Vaklui. Keurig aan de afspraken gehouden en vakwerk geleverd. Zeer deskundig.

De heer en mevrouw Plokker

Over Henk Hoekstra: Hartstikke blij met onze vernieuwde keuken. Prima voorlichting, goede afspraken gemaakt en daar ook aan gehouden. Keurig en vakkundig gewerkt. Wij bevelen De Keukenvernieuwers van harte aan.

Leo en Carla

Henk Hoekstra was alleen in de weer om bij ons de keuken om te toveren met zijn toverdoos naar een toppertje van een keuken. Hij is hierbij behoorlijk vakkundig te werk gegaan en het resultaat mag er zijn.
Kortom wij zijn HEEL gelukkig met de keuken zoals Henk dit heeft afgeleverd en voor ons naar Henk toe een DIKKE 10!

Aad en Ans

Henk Hoekstra krijgt van mij een 9. Keurig gewerkt. Binnen de afgesproken tijd. Goede communicatie.

De heer Boerhorst

Contactformulier van Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top