skip to Main Content

OVER ANDRÉ VAN DER LEEK

Specialist in keukenrenovatie.

Ik ben André van der Leek, keukenvernieuwer gevestigd in Edam. Mijn werkgebied beslaat de gemeentes Waterland, Edam-Volendam, Purmerend, Landsmeer, Wormerland, Zaanstad en Amsterdam Noord boven het IJ. Het leuke van mijn vak is samen met u, de klant, bedenken hoe de keuken een volledig nieuwe uitstraling kan krijgen met gebruik van de bestaande basis. Het hele traject van advisering en uitvoering word door mijzelf uitgevoerd waardoor u met één aanspreekpunt te maken heeft. Ook voor het onderhoud, reparatie en vervanging van apparatuur bent u bij mij aan het juiste adres.

Maximale klanttevredenheid

Mijn doel is maximale kwaliteit te leveren en de keuken afstemmen op uw wensen en behoeften. De (woon) keuken is een zeer belangrijke ruimte in een woning waarin de bewoners veel tijd doorbrengen. Omdat u de keuken weer jaren gaat gebruiken is het ontzettend leuk om samen nieuwe creatieve maatwerk oplossingen te bedenken voor een fraaie keuken met maximaal gebruikersgemak. Naast een eigentijdse sfeervolle uitstraling moet uw keuken ook praktische en functioneel zijn met de juiste apparatuur. Keukens worden intensief gebruikt en daarom is een goede ergonomische indeling belangrijk. Een gerenoveerde keuken met de uitstraling van een nieuwe keuken maar dan voordeliger. Een volledig nieuwe keuken is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor streef ik altijd naar maximale kwaliteit en klanttevredenheid en afspraak is afspraak.

Kwaliteit betaalt zich uit.

Vanuit een technische achtergrond en 28 jaar ervaring in (interieur) bouw en installatietechniek heb ik al veel mooie projecten mogen bedenken en uitvoeren. Van een eenvoudige verbouwing, renovatie/restauratie van bestaande woningen tot het bouwen van nieuwe woningen: het is allemaal voorbij gekomen. Ik heb mij inmiddels gespecialiseerd in keukenbouw, renovatie en onderhoud. Afkomstig uit een meubelmaker familie die al 4 generaties teruggaat past dit vak als een ‘oude’ jas. Keukenrenovatie en bouw is een echt ambacht waar ik veel energie van krijg. De Keukenvernieuwers is een landelijk werkende organisatie die met de beste leveranciers samenwerkt, eersteklas materialen gebruikt en erkend is door het CBW. Wanneer maak ik kennis met uw keuken?

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 20 40 51 31 of ga naar mijn contactformulier.

Contactformulier van André van der Leek

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top