Keukenrenovatie Edam-Volendam | Waterland | Purmerend | Beemster | West-Friesland

André van der Leek

Ik ben André van der Leek, keukenvernieuwer gevestigd in Edam. Mijn werkgebied beslaat de gemeentes Edam-Volendam, Waterland, Purmerend, Beemster en West-Friesland. Het leuke van mijn vak is samen met u, de klant, bedenken hoe de keuken een volledig nieuwe uitstraling kan krijgen met gebruik van de bestaande basis. Het hele traject van advisering en uitvoering word door mijzelf uitgevoerd waardoor u met één aanspreekpunt te maken heeft. Ook voor het onderhoud, reparatie en vervanging van apparatuur bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik streef naar maximale kwaliteit en afspraak is afspraak.

Maximale kwaliteit leveren

Mijn doel is maximale kwaliteit te leveren en de keuken afstemmen op uw wensen en behoeften. De (woon) keuken is een zeer belangrijke ruimte in een woning waarin de bewoners veel tijd doorbrengen. Omdat u de keuken weer jaren gaat gebruiken is het ontzettend leuk om samen nieuwe creatieve maatwerk oplossingen te bedenken voor een fraaie keuken met maximaal gebruikersgemak. Naast een eigentijdse sfeervolle uitstraling moet uw keuken ook praktische en functioneel zijn met de juiste apparatuur. Keukens worden intensief gebruikt en daarom is een goede ergonomische indeling belangrijk. Een gerenoveerde keuken met de uitstraling van een nieuwe keuken maar dan voordeliger. Een volledig nieuwe keuken is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor streef ik altijd naar maximale kwaliteit en klanttevredenheid en afspraak is afspraak.

Wanneer maak ik kennis met uw keuken?

Vanuit een technische achtergrond en 30 jaar ervaring in (interieur) bouw en installatietechniek heb ik al veel mooie projecten mogen realiseren. Van een eenvoudige verbouwing, renovatie/restauratie van bestaande woningen tot het bouwen van nieuwe woningen: het is allemaal voorbij gekomen. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in keukenbouw, renovatie en onderhoud. Afkomstig uit een meubelmaker familie die al 4 generaties teruggaat past dit vak als een ‘oude’ jas. Keukenrenovatie en bouw is een echt ambacht waar ik veel energie van krijg. Wanneer maak ik kennis met uw keuken?

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Amsterdam, Keukenrenovatie Den Ilp, Keukenrenovatie Volendam, Keukenrenovatie Edam, Keukenrenovatie Monnickendam, Keukenrenovatie Katwoude, Keukenrenovatie Broek in Waterland, Keukenrenovatie Zuiderwoude, Keukenrenovatie Uitdam, Keukenrenovatie Marken, Keukenrenovatie Purmerend, Keukenrenovatie Purmerland, Keukenrenovatie Ilpendam, Keukenrenovatie Watergang, Keukenrenovatie Wijdewormer, Keukenrenovatie Spijkerboor, Keukenrenovatie Zuidoostbeemster, Keukenrenovatie Middenbeemster, Keukenrenovatie Noordbeemster, Keukenrenovatie Westbeemster, Keukenrenovatie Kwadijk, Keukenrenovatie Middelie, Keukenrenovatie Warder, Keukenrenovatie Oosthuizen, Keukenrenovatie Beets, Keukenrenovatie Schardam, Keukenrenovatie Hobrede, Keukenrenovatie Purmer, Keukenrenovatie Westknollendam, Keukenrenovatie Wormer, Keukenrenovatie Oostknollendam, Keukenrenovatie Koog aan de Zaan, Keukenrenovatie Zaandijk, Keukenrenovatie Jisp, Keukenrenovatie Westzaan, Keukenrenovatie Krommenie, Keukenrenovatie Assendelft.

    REFERENTIES VAN ANDRÉ VAN DER LEEK