skip to Main Content

Keukenrenovatie is mijn specialiteit

Ik ben Rien van den IJssel, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van alle merken en soorten keukens. Ik vervang keukenbladen en keukendeurtjes. Normaal gaat dat met weinig breek- en sloopwerk gepaard, maar mocht het nodig zijn dan kan ik ook tegelen, stucadoren en leidingen omleggen. Ook vervang ik alle soorten keukeninbouwapparatuur. Ik verricht mijn werkzaamheden in een ruim gebied rond de plaatsen Ede, Wageningen, Zeist, Maarn, Doorn, Wijk bij Duurstede en bijvoorbeeld Houten.

Al meer dan 25 jaar ervaring in ‘de keukens’

Al meer dan 25 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan in zowel het installeren van complete keukens tot het volledig renoveren van een bestaande keuken. Het is een uitdaging om het geheel tot een mooi resultaat te brengen. Daarbij is het ook belangrijk om oog voor details te hebben. Bij het renoveren van keukens komt mijn creativiteit goed van pas. Mensen in mijn omgeving zeggen vaak over mij: “Wat zijn ogen zien, maken zijn handen’. Dat ervaar ik als een mooi compliment!

Hoor en wederhoor

Een keuken heeft een belangrijke functie in huis. Zie het als goed gereedschap en u weet: goed gereedschap is het halve werk! Een keuken moet geen doorn in het oog worden maar een plaats waar men zich prettig voelt. Een klant gaat met mij in zee omdat er iets mankeert aan de keuken. Mijn doel is dan te zorgen voor een (ook qua begroting) passende oplossing. Daarom is ‘hoor en wederhoor’ belangrijk. Ik luister altijd eerst naar wat de klant wil. Pas daarna zal ik een advies geven. Mijn jarenlange ervaring helpt me daarbij.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 46 02 64 22 of ga naar mijn contactformulier.

Wij hebben onze keuken laten renoveren door Rien van den IJssel, met volle tevredenheid. Je kunt goede afspraken maken met hem, geeft leuke en bruikbare adviezen, werkt erg netjes. Dit is een echte vakman, zeker aan te bevelen.

Trudy de Jong

Rien van den IJssel is behalve een vakman, zeer betrouwbaar en werkt heel netjes. Ik ben blij met zijn werk.

M. van der Zande

Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik geef Rien van den IJssel een 10 want je krijgt waar voor je geld. Hij is zeer deskundig.

Mevrouw Edinga

Vakwerk, Rien van den IJssel is een deskundige en innemende keukenvernieuwer.

De heer Wernars

Rien van den IJssel  presenteerde zich als zeer klantgericht. Hij drong niets op, maar dacht mee. Hij werkte zeer netjes en nauwkeurig. Wij zijn echt heel tevreden!!! Met vriendelijke groeten,

Remmelt en Géke Groenwolt

Contactformulier van Rien van den IJssel

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top