skip to Main Content

Keukenrenovatie is mijn specialiteit

Ik ben Rien van den IJssel, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van alle merken en soorten keukens. Ik vervang keukenbladen en keukendeurtjes. Normaal gaat dat met weinig breek- en sloopwerk gepaard, maar mocht het nodig zijn dan kan ik ook tegelen, stucadoren en leidingen omleggen. Ook vervang ik alle soorten keukeninbouwapparatuur. Ik verricht mijn werkzaamheden in een ruim gebied rond de plaatsen Ede, Wageningen, Zeist, Maarn, Doorn, Wijk bij Duurstede en bijvoorbeeld Houten.

Al meer dan 25 jaar ervaring in ‘de keukens’

Al meer dan 25 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan in zowel het installeren van complete keukens tot het volledig renoveren van een bestaande keuken. Het is een uitdaging om het geheel tot een mooi resultaat te brengen. Daarbij is het ook belangrijk om oog voor details te hebben. Bij het renoveren van keukens komt mijn creativiteit goed van pas. Mensen in mijn omgeving zeggen vaak over mij: “Wat zijn ogen zien, maken zijn handen’. Dat ervaar ik als een mooi compliment!

Hoor en wederhoor

Een keuken heeft een belangrijke functie in huis. Zie het als goed gereedschap en u weet: goed gereedschap is het halve werk! Een keuken moet geen doorn in het oog worden maar een plaats waar men zich prettig voelt. Een klant gaat met mij in zee omdat er iets mankeert aan de keuken. Mijn doel is dan te zorgen voor een (ook qua begroting) passende oplossing. Daarom is ‘hoor en wederhoor’ belangrijk. Ik luister altijd eerst naar wat de klant wil. Pas daarna zal ik een advies geven. Mijn jarenlange ervaring helpt me daarbij.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 46 02 64 22 of ga naar mijn contactformulier.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. Een zeer correcte expert die goede voorlichting heeft gegeven en vervolgens zijn werk vakkundig heeft uitgevoerd.

Mevrouw Vlegels-Bindinga

Een 8 voor Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. Hij denkt goed mee. Prima zo.

De heer Quarles van Ufford

Een 9 voor Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. De afspraken klopten perfect. Na contact maken kwam Rien van den IJssel kijken, besprak de voor- en nadelen van onze wensen, maakte ter plekke de offerte en afspraken over de uitvoering. Het klopte helemaal. De uitvoering verliep uitstekend. Uit alles bleek dat Rien van den IJssel een vakman is. Bovendien een harde en nauwkeurige werker. Chapeau!

De heer Oskam

Een 10 voor Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. Goed en snel contact. Alles in één dag erin. Netjes en hard gewerkt. Hij luisterde goed naar mijn wensen.

Mevrouw Nieuwenhuizen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. Dat heeft voornamelijk te maken met de ervaring die wij nu hebben gehad met  Rien van den IJssel. Een topper!! Hij werkt netjes.

De heer Veenhuizen

Contactformulier van Rien van den IJssel

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top