skip to Main Content

Keukenrenovatie is mijn specialiteit

Ik ben Rien van den IJssel, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van alle merken en soorten keukens. Ik vervang keukenbladen en keukendeurtjes. Normaal gaat dat met weinig breek- en sloopwerk gepaard, maar mocht het nodig zijn dan kan ik ook tegelen, stucadoren en leidingen omleggen. Ook vervang ik alle soorten keukeninbouwapparatuur. Ik verricht mijn werkzaamheden in een ruim gebied rond de plaatsen Ede, Wageningen, Zeist, Maarn, Doorn, Wijk bij Duurstede en bijvoorbeeld Houten.

Al meer dan 25 jaar ervaring in ‘de keukens’

Al meer dan 25 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan in zowel het installeren van complete keukens tot het volledig renoveren van een bestaande keuken. Het is een uitdaging om het geheel tot een mooi resultaat te brengen. Daarbij is het ook belangrijk om oog voor details te hebben. Bij het renoveren van keukens komt mijn creativiteit goed van pas. Mensen in mijn omgeving zeggen vaak over mij: “Wat zijn ogen zien, maken zijn handen’. Dat ervaar ik als een mooi compliment!

Hoor en wederhoor

Een keuken heeft een belangrijke functie in huis. Zie het als goed gereedschap en u weet: goed gereedschap is het halve werk! Een keuken moet geen doorn in het oog worden maar een plaats waar men zich prettig voelt. Een klant gaat met mij in zee omdat er iets mankeert aan de keuken. Mijn doel is dan te zorgen voor een (ook qua begroting) passende oplossing. Daarom is ‘hoor en wederhoor’ belangrijk. Ik luister altijd eerst naar wat de klant wil. Pas daarna zal ik een advies geven. Mijn jarenlange ervaring helpt me daarbij.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 46 02 64 22 of ga naar mijn contactformulier.

Rien van den IJssel krijgt van mij een 10. Snelle afspraak voor offerte. Goede contacten. Prima afwerking. Afspraken nagekomen. Nette werker. Zeer deskundig.

In ieder geval doorgaan met Van den IJssel!

De heer Aalbers

Rien van den IJssel krijgt van ons een negen. Snelle reactie op mijn vraag, afspraak maken verliep voorspoedig en zeer correct, gelijk een "plan van aanpak" en een duidelijke offerte met de verschillende opties. Snelle en nette plaatsing van de nieuwe vaatwasser en verwijdering van het oude apparaat. Rien is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Ravenhorst

Rien van den IJssel is een prima peer. Hij levert goed werk af. Hij krijgt een negen.

De heer Kleyweg

Wij hebben een buitengewoon goede ervaring met Rien van den IJssel. Snel, accuraat, vakkundig. Hem kan ik in elk geval in mijn vrienden- en kennissenkring aanbevelen. Een 10 voor Rien.

De heer Lambooy

Ik geef Rien van den IJssel een 9. Voorzieningen uitstekend uitgevoerd en uitvoerder kwam over als een plezierig persoon. Rien is zeer deskundig.

De heer Bos

Contactformulier van Rien van den IJssel

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top