skip to Main Content

Keukenrenovatie is mijn specialiteit

Ik ben Rien van den IJssel, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van alle merken en soorten keukens. Ik vervang keukenbladen en keukendeurtjes. Normaal gaat dat met weinig breek- en sloopwerk gepaard, maar mocht het nodig zijn dan kan ik ook tegelen, stucadoren en leidingen omleggen. Ook vervang ik alle soorten keukeninbouwapparatuur. Ik verricht mijn werkzaamheden in een ruim gebied rond de plaatsen Ede, Wageningen, Zeist, Maarn, Doorn, Wijk bij Duurstede en bijvoorbeeld Houten.

Al meer dan 25 jaar ervaring in ‘de keukens’

Al meer dan 25 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan in zowel het installeren van complete keukens tot het volledig renoveren van een bestaande keuken. Het is een uitdaging om het geheel tot een mooi resultaat te brengen. Daarbij is het ook belangrijk om oog voor details te hebben. Bij het renoveren van keukens komt mijn creativiteit goed van pas. Mensen in mijn omgeving zeggen vaak over mij: “Wat zijn ogen zien, maken zijn handen’. Dat ervaar ik als een mooi compliment!

Hoor en wederhoor

Een keuken heeft een belangrijke functie in huis. Zie het als goed gereedschap en u weet: goed gereedschap is het halve werk! Een keuken moet geen doorn in het oog worden maar een plaats waar men zich prettig voelt. Een klant gaat met mij in zee omdat er iets mankeert aan de keuken. Mijn doel is dan te zorgen voor een (ook qua begroting) passende oplossing. Daarom is ‘hoor en wederhoor’ belangrijk. Ik luister altijd eerst naar wat de klant wil. Pas daarna zal ik een advies geven. Mijn jarenlange ervaring helpt me daarbij.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 46 02 64 22 of ga naar mijn contactformulier.

Ik geef een tien aan Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. Omdat een keuken door deze vernieuwing er weer als nieuw en fantastisch uitziet. Het wordt op een zeer kundige manier gedaan, er wordt meegedacht en zonder op te dringen.

Ga zo door!

Mevrouw Hofstede

Ik ben goed en snel geholpen door Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. Hij komt zijn afspraken na, hij krijgt van mij een negen.

De heer Brussen

Mijn keuken ziet er na de renovatie geweldig uit. Ik ben zeer tevreden over de heer Rien van den IJssel welke dit deskundig, zorgvuldig en zeer accuraat heeft uitgevoerd. Een dikke 10.

J. Hofstede

Goede dienstverlening van Rien van den IJssel. Hij denkt praktisch mee in oplossingen en staat open voor de wensen van de klant. Zeer goede vakman en alles perfect opgeleverd. Rien werkt zeer efficiënt en komt zijn afspraken na. En wat ook nog is meegenomen is het feit dat hij een prettig en warm persoon is in de omgang. Zeer aanbevolen.

De heer Sterken

Rien van den IJssel heeft onze keuken een mooie opfrisbeurt gegeven. Hij heeft goed met ons meegedacht en onze wensen in praktijk gebracht. Er worden geen dingen opgedrongen en we hebben genoeg tijd gehad om na te denken over onze opties. Ook werkt hij erg netjes en houdt alles zo schoon mogelijk. Hij is betrouwbaar, houdt zich aan zijn afspraken en levert goed werk. Hij krijgt van ons een negen.

De heer en mevrouw Hondebrink

Contactformulier van Rien van den IJssel

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top