skip to Main Content

Keukenrenovatie is mijn specialiteit

Ik ben Rien van den IJssel, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van alle merken en soorten keukens. Ik vervang keukenbladen en keukendeurtjes. Normaal gaat dat met weinig breek- en sloopwerk gepaard, maar mocht het nodig zijn dan kan ik ook tegelen, stucadoren en leidingen omleggen. Ook vervang ik alle soorten keukeninbouwapparatuur. Ik verricht mijn werkzaamheden in een ruim gebied rond de plaatsen Ede, Wageningen, Zeist, Maarn, Doorn, Wijk bij Duurstede en bijvoorbeeld Houten.

Al meer dan 25 jaar ervaring in ‘de keukens’

Al meer dan 25 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan in zowel het installeren van complete keukens tot het volledig renoveren van een bestaande keuken. Het is een uitdaging om het geheel tot een mooi resultaat te brengen. Daarbij is het ook belangrijk om oog voor details te hebben. Bij het renoveren van keukens komt mijn creativiteit goed van pas. Mensen in mijn omgeving zeggen vaak over mij: “Wat zijn ogen zien, maken zijn handen’. Dat ervaar ik als een mooi compliment!

Hoor en wederhoor

Een keuken heeft een belangrijke functie in huis. Zie het als goed gereedschap en u weet: goed gereedschap is het halve werk! Een keuken moet geen doorn in het oog worden maar een plaats waar men zich prettig voelt. Een klant gaat met mij in zee omdat er iets mankeert aan de keuken. Mijn doel is dan te zorgen voor een (ook qua begroting) passende oplossing. Daarom is ‘hoor en wederhoor’ belangrijk. Ik luister altijd eerst naar wat de klant wil. Pas daarna zal ik een advies geven. Mijn jarenlange ervaring helpt me daarbij.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 46 02 64 22 of ga naar mijn contactformulier.

De heer Rien van den IJssel is een zeer goede vakman die alles precies zo heeft gedaan zoals gewenst. Zeer goed advies en zeer goede uitvoering. Ik geef Rien een 9.

De heer Candel

Wij geven Keukenvernieuwer Rien van den IJssel een 10. Betrouwbare uitstraling wordt waargemaakt door de correcte afhandeling. Rien is zeer deskundig.

De heer Blankers

Wij geven Keukenvernieuwer Rien van den IJssel een 10. Het is mooi geworden. Hij werkt netjes.

De heer en mevrouw Diem

Wij geven Keukenvernieuwer Rien van den IJssel een negen omdat wij heel professioneel en netjes geholpen zijn, eerst een duidelijke offerte en hij werkt zelf ook heel netjes! Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer en mevrouw Gaasbeek

Wij geven Keukenvernieuwer Rien van den IJssel een negen. Er is tegen een redelijke prijs goed vakwerk geleverd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer en mevrouw Stege

Contactformulier van Rien van den IJssel

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top