skip to Main Content

Keukenrenovatie is mijn specialiteit

Ik ben Rien van den IJssel, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van alle merken en soorten keukens. Ik vervang keukenbladen en keukendeurtjes. Normaal gaat dat met weinig breek- en sloopwerk gepaard, maar mocht het nodig zijn dan kan ik ook tegelen, stucadoren en leidingen omleggen. Ook vervang ik alle soorten keukeninbouwapparatuur. Ik verricht mijn werkzaamheden in een ruim gebied rond de plaatsen Ede, Wageningen, Zeist, Maarn, Doorn, Wijk bij Duurstede en bijvoorbeeld Houten.

Al meer dan 25 jaar ervaring in ‘de keukens’

Al meer dan 25 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan in zowel het installeren van complete keukens tot het volledig renoveren van een bestaande keuken. Het is een uitdaging om het geheel tot een mooi resultaat te brengen. Daarbij is het ook belangrijk om oog voor details te hebben. Bij het renoveren van keukens komt mijn creativiteit goed van pas. Mensen in mijn omgeving zeggen vaak over mij: “Wat zijn ogen zien, maken zijn handen’. Dat ervaar ik als een mooi compliment!

Hoor en wederhoor

Een keuken heeft een belangrijke functie in huis. Zie het als goed gereedschap en u weet: goed gereedschap is het halve werk! Een keuken moet geen doorn in het oog worden maar een plaats waar men zich prettig voelt. Een klant gaat met mij in zee omdat er iets mankeert aan de keuken. Mijn doel is dan te zorgen voor een (ook qua begroting) passende oplossing. Daarom is ‘hoor en wederhoor’ belangrijk. Ik luister altijd eerst naar wat de klant wil. Pas daarna zal ik een advies geven. Mijn jarenlange ervaring helpt me daarbij.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 46 02 64 22 of ga naar mijn contactformulier.

Ik geef Rien van den IJssel een 7. Ik ben heel tevreden. Kan niet beter. Maar het is natuurlijk gewoon een kostbare zaak. Dat wil ik mijn kennissen niet 'opdringen'.

Mevrouw Elderson

Ik geef Rien van den IJssel een 10. Hij komt afspraken goed na. Tevreden over uitgevoerd werk. Prettig in de omgang.

De heer Stumpel

Keukenvernieuwer Rien van den IJssel krijgt van ons een 10. Wij hebben tegen lage kosten de keuken in ons nieuwe huis weer voor een hele tijd kunnen opknappen. Het werk is netjes en snel uitgevoerd en we werden goed geadviseerd. Al met al een hele prettige ervaring zonder overdreven verspilling van geld en materialen!

Mevrouw Gaillard

Een negen voor Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. Goed alternatief voor de keuken geheel vervangen. Betrouwbare organisatie met website waarop reviews te lezen zijn.

De heer Brink

Goed werk en goede afspraken. Ik geef Rien van den IJssel een 10, hij is zeer deskundig.

De heer Beentjes

Contactformulier van Rien van den IJssel

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top