skip to Main Content

Keukenrenovatie is mijn specialiteit

Ik ben Rien van den IJssel, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van alle merken en soorten keukens. Ik vervang keukenbladen en keukendeurtjes. Normaal gaat dat met weinig breek- en sloopwerk gepaard, maar mocht het nodig zijn dan kan ik ook tegelen, stucadoren en leidingen omleggen. Ook vervang ik alle soorten keukeninbouwapparatuur. Ik verricht mijn werkzaamheden in een ruim gebied rond de plaatsen Ede, Wageningen, Zeist, Maarn, Doorn, Wijk bij Duurstede en bijvoorbeeld Houten.

Al meer dan 25 jaar ervaring in ‘de keukens’

Al meer dan 25 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan in zowel het installeren van complete keukens tot het volledig renoveren van een bestaande keuken. Het is een uitdaging om het geheel tot een mooi resultaat te brengen. Daarbij is het ook belangrijk om oog voor details te hebben. Bij het renoveren van keukens komt mijn creativiteit goed van pas. Mensen in mijn omgeving zeggen vaak over mij: “Wat zijn ogen zien, maken zijn handen’. Dat ervaar ik als een mooi compliment!

Hoor en wederhoor

Een keuken heeft een belangrijke functie in huis. Zie het als goed gereedschap en u weet: goed gereedschap is het halve werk! Een keuken moet geen doorn in het oog worden maar een plaats waar men zich prettig voelt. Een klant gaat met mij in zee omdat er iets mankeert aan de keuken. Mijn doel is dan te zorgen voor een (ook qua begroting) passende oplossing. Daarom is ‘hoor en wederhoor’ belangrijk. Ik luister altijd eerst naar wat de klant wil. Pas daarna zal ik een advies geven. Mijn jarenlange ervaring helpt me daarbij.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 46 02 64 22 of ga naar mijn contactformulier.

Rien van den IJssel krijgt van mij ons 10. Wij hebben natuurlijk alleen ervaring met Rien, maar die is ons goed bevallen. Hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer Smit

Rien van den IJssel krijgt van mij een 10. Goede communicatie met Rien. De apparaten zijn vakkundig geïnstalleerd. Er is netjes gewerkt. Levering volgens afspraak.

De heer Freijser

Rien van den IJssel krijgt van mij een 9.

  1. De planning is goed nagekomen
  2. Werken met goede vakkennis
  3. Nette afwerking.
De heer Potdevin

Rien van den IJssel krijgt van mij een 9. Hij heeft zijn werk heel goed gedaan, was precies op de afgesproken tijd bij ons, en we zijn zeer tevreden over de geleverde afvalemmer met deksel.

De heer Boon

Rien van den IJssel krijgt van mij een 10. De heer van den IJssel is een echte vakman, werkt zeer nauwkeurig, geeft goede adviezen, de keuken ziet er beter uit dan toen hij nieuw was. Heb nog meer plannen voor de keuken en zal daarvoor zeker de heer Van den IJssel vragen.

De heer Heuvel

Contactformulier van Rien van den IJssel

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top