Keukenrenovatie Zeist | Rhenen | Wijk bij Duurstede | Wageningen | Ede | Bunnik

Rien van den IJssel

Ik ben Rien van den IJssel, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van alle merken en soorten keukens. Ik vervang keukenbladen en keukendeurtjes. Normaal gaat dat met weinig breek- en sloopwerk gepaard, maar mocht het nodig zijn dan kan ik ook tegelen, stukadoren en leidingen omleggen. Ook vervang ik alle soorten keukenapparatuur. Ik verricht mijn werkzaamheden in een ruim gebied rond de plaatsen Ede, Wageningen, Zeist, Maarn, Doorn en bijvoorbeeld Wijk bij Duurstede.

Mensen zeggen vaak over mij: ‘Wat zijn ogen zien, maken zijn handen’.

Heel veel ervaring

Al meer dan 25 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan in zowel het installeren van complete keukens tot het volledig renoveren van een bestaande keuken. Het is een uitdaging om het geheel tot een mooi resultaat te brengen. Daarbij is het ook belangrijk om oog voor details te hebben. Bij het renoveren van keukens komt mijn creativiteit goed van pas. Mensen in mijn omgeving zeggen vaak over mij: “Wat zijn ogen zien, maken zijn handen’. Dat ervaar ik als een mooi compliment!

Hoor en wederhoor

Een keuken heeft een belangrijke functie in huis. Zie het als goed gereedschap en u weet: goed gereedschap is het halve werk! Een keuken moet geen doorn in het oog worden maar een plaats waar men zich prettig voelt. Een klant gaat met mij in zee omdat er iets mankeert aan de keuken. Mijn doel is dan te zorgen voor een (ook qua begroting) passende oplossing. Daarom is ‘hoor en wederhoor’ belangrijk. Ik luister altijd eerst naar wat de klant wil. Pas daarna zal ik een advies geven. Mijn jarenlange ervaring helpt me daarbij.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Zeist, Keukenrenovatie Austerlitz, Keukenrenovatie Huis ter Heide, Keukenrenovatie Den Dolder, Keukenrenovatie Bosch en Duin, Keukenrenovatie Rhenen, Keukenrenovatie Elst Ut, Keukenrenovatie Woudenberg, Keukenrenovatie Doorn, Keukenrenovatie Cothen, Keukenrenovatie Langbroek, Keukenrenovatie Maarn, Keukenrenovatie Maarsbergen, Keukenrenovatie Leersum, Keukenrenovatie Amerongen, Keukenrenovatie Overberg, Keukenrenovatie Wijk bij Duurstede, Keukenrenovatie Driebergen-Rijsenburg, Keukenrenovatie Bunnik, Keukenrenovatie Odijk, Keukenrenovatie Werkhoven, Keukenrenovatie Ossenwaard, Keukenrenovatie Maurik, Keukenrenovatie Eck en Wiel, Keukenrenovatie Ingen, Keukenrenovatie Ommeren, Keukenrenovatie Lienden, Keukenrenovatie Kesteren, Keukenrenovatie Opheusden, Keukenrenovatie Ochten, Keukenrenovatie IJzendoorn, Keukenrenovatie Echteld, Keukenrenovatie Dodewaard, Keukenrenovatie Wageningen, Keukenrenovatie Ede, Keukenrenovatie Bennekom.

    REFERENTIES VAN RIEN VAN DEN IJSSEL