hello

John en zijn zoon zijn prettige werkers

John van Dijk krijgt een 10. De keukenvernieuwer heeft mijn kijk op keukens vernieuwd. John van Dijk reageert snel en komt zijn afspraken na. Vandaag is de gerenoveerde keuken opgeleverd. Wij zijn tevreden. John en zijn zoon zijn prettige en vooral schone werkers. Alle oude spullen worden keurig afgevoerd. Mijn complimenten.

Vakkundig werk geleverd

John van Dijk krijgt een 10 omdat er goed en vakkundig werk geleverd is, John is geweldig en meedenkend. Alleen maar positief.

Werkt netjes

Vriendelijk, zorgvuldig. Werkt netjes. Spreekt alles goed met je door en komt met goede adviezen. John van Dijk krijgt een 10.

Alles bij één partij

John van Dijk krijgt een 9. Alles bij een partij. Dus geen discussies bij problemen. Denkt actief mee over mogelijkheden.

Betrouwbaar

John van Dijk krijgt een 10 vanwege de betrouwbaarheid. Als je hem iets vroeg dan wist je al van te voren dat het goed kwam.

Ga zo door!

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering, goed advies, betrouwbare en hele deskundige keukenaanpassing. Het is prachtig geworden. John van Dijk krijgt een 10.

Een 10 voor John

Het eindresultaat is super mooi. De service is super. John van Dijk is daarnaast een fijn persoon.

John krijgt een 10

John van Dijk heeft ons keurig geholpen en alles volgens afspraak.

Een 10 voor John

John van Dijk levert prima en netjes werk.

Rekening gehouden met mijn wensen

John van Dijk krijgt een 10 omdat er van te voren goed word overlegd, wat de mogelijkheden zijn en er rekening wordt gehouden met mijn wensen.