hello

Regelt alles proffesioneel

Marcel Uleman krijgt een 10. Regelt alles proffesioneel maar staat nu stil vanwege niet geleverde onderdelen en apparaten.

Handige oplossingen

Marcel Uleman krijgt een 10. Vanwege handige oplossingen.

Lof over het vakmanschap

Beter communiceren, omdat de koel/vriescombinatie pas in januari 2022 geleverd kan worden hebben wij de heer Uleman verzocht om daarop niet te wachten en de resterende werkzaamheden voor zover mogelijk alvast uit te voeren. Op 13 november deelde hij ons per mail mee dat hij in de planning zou kijken wanneer dat mogelijk is. Ondanks diverse herinneringen per mail hebben wij niets meer van de heer Uleman vernomen. In enige reviews hebben wij gelezen dat het moeilijk is om met hem te communiceren. Hij heeft daarvoor wel excuses aangeboden, maar het zou beter zijn als hij zich op dat gebied sterk zou verbeteren. Over zijn vakmanschap overigens niets dan lof. Marcel Uleman krijgt een 8.

Een 10 voor Marcel

Marcel Uleman krijgt een 10 omdat het bij ons naar wens is gegaan!!

Keurig werk

Marcel Uleman krijgt een 10. Alles ging keuring, niets op aan te merken. Hij weet goed waar hij mee bezig is.

Heldere communicatie

Marcel Uleman krijgt een 8. Heldere communicatie!

Een 10 voor Marcel

Marcel Uleman krijgt een 10. Het verliep steeds heel correct.

Een 9 voor Marcel

Marcel Uleman is deskundig en betrouwbaar. Ook de minpuntjes heeft hij helemaal in orde gemaakt. Echt super.

Marcel werkt netjes

Marcel Uleman werkt netjes, is pietje precies en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden.

Deurtje niet helemaal perfect

Marcel Uleman krijgt een 5. Bij installatie op 3/4 mei bleek een deurtje niet helemaal perfect, dus een ander moest besteld worden. Op 04-06 vraagt u om onze ervaring met De Keukenvernieuwers en op 26-06 krijg ik hierover een herinnering. Nu op 26-07 is dat deurtje is er nog steeds niet. Enige communicatie hierover is er in het geheel niet. Op 16-06 heb ik hier navraag over gedaan en op 18-06 krijg ik de mededeling dat deze nog niet binnen is, ik krijg bericht zodra deze binnen is. Geen planning of enig inzicht wanneer, ik moet dus maar rustig afwachten. Het zou mooi zijn als net zo snel wordt geleverd als wordt gevraagd om de ervaring. Wellicht kunt u mij wat meer informatie geven over wanneer eea wordt afgemaakt. Kortom je wordt op geen enkele manier op de hoogte gehouden en dat is naar mijn mening een slecht zaak en toont een gebrek aan commutatieve vaardigheden.