Keukenrenovatie Helmond | Deurne | Someren

Julio Saltos

Ik ben Julio Saltos – Keukenvernieuwer in de regio rond Helmond en Deurne. In mijn omgeving zeggen ze wel eens: ‘Julio is erg creatief, die weet van niets iets te maken’. Dat klopt eigenlijk wel – maar ik heb het niet van een vreemde. Mijn vader is ontwerpend meubelmaker en hij heeft veel keukens gemaakt. Ik ben van jongs af aan al veel met hem naar klussen gegaan om hem te helpen – ik leerde daardoor veel van mijn vader. Het is voor mij dan ook logisch dat ik enorm geïnspireerd en gemotiveerd ben om voor mijn klanten verrassende en mooie dingen te maken!

Renoveren is niet altijd denken aan een nieuw product maar aan een vernieuwde ruimte!

Ontwerpend meubelmaker

Ik kom oorspronkelijk uit Ecuador en ik woon sinds 2012 in Nederland, ben getrouwd met een Nederlandse vrouw en we hebben twee prachtige kinderen. In Nederland heb ik – in navolging van mijn vader – mijn diploma Ontwerpend Meubelmaker gehaald. Zo, nu weet u het een en ander over mij – nu kunnen we het over uw keuken hebben…. Want vermoedelijk komt u op deze website omdat u iets wilt laten doen aan uw keuken. Ik kan u daarbij helpen.

Vernieuwde ruimte

Het renoveren van een keuken is niet altijd denken aan een nieuw product maar aan een ‘vernieuwde ruimte’. De indeling kan subtiel anders gemaakt worden: we kunnen wat weghalen of verplaatsen waardoor er opeens nieuwe mogelijkheden ontstaan. Natuurlijk, als er iets stuk is, dan kan men beter tot vervanging overgaan maar bij De Keukenvernieuwers denken we met de klant – en zijn of haar portemonnee – mee. Renovatie is vrijwel altijd voordeliger dan compleet nieuw en u zult verrast zijn over de vele mogelijkheden.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maak met mij een vrijblijvende afspraak en dan kan ik u laten zien wat wij zoal te bieden hebben! Bel me of vul mijn contactformulier in en u krijgt een enthousiaste Keukenvernieuwer (mét zijn ‘rijdende showroom’) aan de deur.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    DEZE REGIO

    Keukenrenovatie Gemert-Bakel, Keukenrenovatie Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Keukenrenovatie Helmond, Keukenrenovatie Someren, Keukenrenovatie Asten, Keukenrenovatie Mierlo, Keukenrenovatie Laarbeek, Keukenrenovatie Deurne, Keukenrenovatie Gemert, Keukenrenovatie Handel, Keukenrenovatie Elsendorp, Keukenrenovatie De Mortel, Keukenrenovatie Nuenen, Keukenrenovatie Lierop, Keukenrenovatie Ommel, Keukenrenovatie Heusden, Keukenrenovatie Mierlo, Keukenrenovatie Aarle-Rixtel, Keukenrenovatie Lieshout, Keukenrenovatie Mariahout, Keukenrenovatie Beek en Donk, Keukenrenovatie Vlierden, Keukenrenovatie Liessel, Keukenrenovatie Neerkant, Keukenrenovatie Helenaveen, Keukenrenovatie Bakel, Keukenrenovatie Milheeze, Keukenrenovatie De Rips.

    MIJN REFERENTIES