skip to Main Content

OVER JURGEN

Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen en u woont in Den Haag, Wassenaar, Scheveningen, Voorschoten, Voorburg of Leidschendam – dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van verschillende objecten. Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant, omdat je in een beperkte ruimte zo veel mogelijk werkcomfort en dienstbaarheid aan de kok des huizes moet creëren. Dat vereist vaak ‘out-of-the-box’ denken en dat vind ik leuk: iets realiseren wat in eerste instantie niet echt mogelijk lijkt…. Ik heb bijna 10 jaar in de olie- en gaswereld gewerkt als LWD Engineer waardoor ik veel van Europa heb gezien en veel heb moeten improviseren en bedenken. Op veel plekken waar ik ben geweest was nu eenmaal niet  alles binnen handbereik.

Geef de klant wat hij of zij wil

Ik heb binnen de keukenrenovatie niet echt een specialisme, maar het basisidee van De Keukenvernieuwers is: geef de klant wat zij of hij wil. Luister goed naar de wensen van de klant, kom met goede, aanvullende ideeën en dring de klant zeker niet iets op. Alleen dan krijg je een bedrijf dat uitblinkt in goede klantenreacties! Ik kan het daar volmondig mee eens zijn – maar ik voeg daar vanuit mijzelf nog iets aan toe: Als u met mij ‘in zee’ gaat, krijgt u een net werkend persoon in huis die graag stofarm werkt en er slecht tegen kan als dingen ongestructureerd of zonder plan van aanpak gedaan worden.

Afspraak

Samenvattend: als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen – dat kan het vervangen van een apparaat of een keukendeurtje zijn of het renoveren van een werkblad of een kast, neem contact met mij op en maak een afspraak. Ik heb er zin in om bij u aan de slag te gaan!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 18 84 90 74 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Jurgen Roos zeggen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. Het grootste voordeel van De Keukenvernieuwers is dat je vanaf het begin, oriënterend gesprek waarin de mogelijkheden, advies en begroting plaatsvinden, met één en dezelfde persoon hebt te maken. In ons geval was dat Jurgen Roos. Jurgen is (omdat er bij ons wat extra tijd overheen gegaan is) zelfs nog een keer extra de keuken wezen inmeten! Bovendien heeft hij de nieuwe fronten keurig geplaatst en gericht en zelfs waar nodig scharnieren vervangen. Al het oude materiaal en de verpakkingen van de nieuwe fronten worden keurig afgevoerd. In ons geval was er een specifieke oplossing nodig voor de carrousel-kast welke Jurgen keurig heeft opgelost! Wij zijn heel blij met het eindresultaat en de prettige en rustige manier van werken van Jurgen.

De heer en mevrouw Rieuwers

Een 10 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. We hebben goede ervaring met het afleveren en het installeren van de keuken. Jurgen Roos heeft alles goed opgeleverd.

De heer en mevrouw Heerden

Een 10 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. De keuken ziet er weer prachtig uit en is niet te onderscheiden van een nieuwe, ook de installateurs hebben prima werk geleverd.

De heer en mevrouw Heijer

Een 9 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. Goede formule, goede ervaring. Hij luisterde goed naar mijn wensen.

Mevrouw Houten

Een 9 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. Goede communicatie, goede service, hij denkt goed mee.

Mevrouw Zaanen

Contactformulier van Jurgen Roos

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Back To Top