skip to Main Content

OVER JURGEN

Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen en u woont in Den Haag, Wassenaar of Scheveningen – dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van verschillende objecten. Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant, omdat je in een beperkte ruimte zo veel mogelijk werkcomfort en dienstbaarheid aan de kok des huizes moet creëren. Dat vereist vaak ‘out-of-the-box’ denken en dat vind ik leuk: iets realiseren wat in eerste instantie niet echt mogelijk lijkt…. Ik heb bijna 10 jaar in de olie- en gaswereld gewerkt als LWD Engineer waardoor ik veel van Europa heb gezien en veel heb moeten improviseren en bedenken. Op veel plekken waar ik ben geweest was nu eenmaal niet  alles binnen handbereik.

Geef de klant wat hij of zij wil

Ik heb binnen de keukenrenovatie niet echt een specialisme, maar het basisidee van De Keukenvernieuwers is: geef de klant wat zij of hij wil. Luister goed naar de wensen van de klant, kom met goede, aanvullende ideeën en dring de klant zeker niet iets op. Alleen dan krijg je een bedrijf dat uitblinkt in goede klantenreacties! Ik kan het daar volmondig mee eens zijn – maar ik voeg daar vanuit mijzelf nog iets aan toe: Als u met mij ‘in zee’ gaat, krijgt u een net werkend persoon in huis die graag stofarm werkt en er slecht tegen kan als dingen ongestructureerd of zonder plan van aanpak gedaan worden.

Afspraak

Samenvattend: als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen – dat kan het vervangen van een apparaat of een keukendeurtje zijn of het renoveren van een werkblad of een kast, neem contact met mij op en maak een afspraak. Ik heb er zin in om bij u aan de slag te gaan!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 18 84 90 74 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Jurgen Roos zeggen

Zeer efficiënte en relatief goedkope manier om een goede oudere keuken, die in grote lijnen nog prima voldoet maar hier en daar wat haperingen vertoont, een facelift te geven. Wij zijn er erg blij mee en kunnen weer jaren vooruit! Keukenvernieuwer Jurgen Roos krijgt daarom een 10.

Mevrouw Lelij

Het is een leuke manier om je keuken te veranderen. Als je geen behoefte hebt een hele nieuwe keuken te kopen kan je bij Keukenvernieuwer Jurgen Roos (en De Keukenvernieuwers) goed terecht om toch een nieuwe look te krijgen. We geven Jurgen een negen.

Vooral zo door blijven gaan!

De heer en mevrouw Langeveld

Keukenvernieuwer Jurgen Roos krijgt van ons een 9: praktisch, betaalbaar en snel. Ik vind hem zeer deskundig.

Mevrouw Dalhuijsen

Keukenvernieuwer Jurgen Roos krijgt van ons een 10: duidelijke afspraken, duidelijke communicatie. Snelle service. Zeer deskundig.

De heer en mevrouw Arts

Keukenvernieuwer Jurgen Roos heeft op voortreffelijke wijze onze keuken een facelift gegeven. Een rustige werker die een zeer goede kwaliteit aflevert en alle afspraken correct is nagekomen. We geven hem een 10. er was ook sprake van een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De heer Bije

Contactformulier van Jurgen Roos

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top