skip to Main Content

OVER JURGEN

Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen en u woont in Den Haag, Wassenaar of Scheveningen – dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van verschillende objecten. Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant, omdat je in een beperkte ruimte zo veel mogelijk werkcomfort en dienstbaarheid aan de kok des huizes moet creëren. Dat vereist vaak ‘out-of-the-box’ denken en dat vind ik leuk: iets realiseren wat in eerste instantie niet echt mogelijk lijkt…. Ik heb bijna 10 jaar in de olie- en gaswereld gewerkt als LWD Engineer waardoor ik veel van Europa heb gezien en veel heb moeten improviseren en bedenken. Op veel plekken waar ik ben geweest was nu eenmaal niet  alles binnen handbereik.

Geef de klant wat hij of zij wil

Ik heb binnen de keukenrenovatie niet echt een specialisme, maar het basisidee van De Keukenvernieuwers is: geef de klant wat zij of hij wil. Luister goed naar de wensen van de klant, kom met goede, aanvullende ideeën en dring de klant zeker niet iets op. Alleen dan krijg je een bedrijf dat uitblinkt in goede klantenreacties! Ik kan het daar volmondig mee eens zijn – maar ik voeg daar vanuit mijzelf nog iets aan toe: Als u met mij ‘in zee’ gaat, krijgt u een net werkend persoon in huis die graag stofarm werkt en er slecht tegen kan als dingen ongestructureerd of zonder plan van aanpak gedaan worden.

Afspraak

Samenvattend: als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen – dat kan het vervangen van een apparaat of een keukendeurtje zijn of het renoveren van een werkblad of een kast, neem contact met mij op en maak een afspraak. Ik heb er zin in om bij u aan de slag te gaan!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 18 84 90 74 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Jurgen Roos zeggen

Onze 20 jaar oude keuken was toe aan vernieuwing. Dankzij dhr. Jurgen Roos van De Keukenvernieuwers hebben we nu een prachtige woonkeuken. Uitgaande van onze wensen, gaf hij aan wat technisch mogelijk was, welke opties er waren en wat de kosten waren. De levering van de materialen verliep keurig volgens afspraak. Het plaatsen van de frontjes, laden, plinten en afwerking in ons oud en scheef huis was binnen een dag geklaard. Chapeau, 100% een aanbeveling als je de keuken een 'makeover' wilt geven!

Familie Spitz

Ik voelde me goed begeleid door Jurgen Roos. in het nemen van de beslissing welk product ik wilde hebben. Hij krijgt van mij een 10 omdat de service goed was. Ik kreeg een snelle reactie op mijn aanvraag en vervolgvragen, een snelle levering op precies de gewenste datum. Een keurige uitvoering.

De heer Holm

Professioneel, punctueel en klantvriendelijk. Dat is de omschrijving voor Jurgen Roos. Hij levert een goede en eerlijke service voor een betaalbare prijs.

De heer Kwaaitaal

Ik heb een prima ervaring met Jurgen Roos. Hij is een eersteklas vakman - én hij is vriendelijk én geduldig én hij denkt mee!!

Met vriendelijke groet,

J. Roeleveld

Prima werk geleverd door Jurgen Roos, een echte vakman!

Youss Berrich

Contactformulier van Jurgen Roos

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top