skip to Main Content

OVER JURGEN

Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen en u woont in Den Haag, Wassenaar of Scheveningen – dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van verschillende objecten. Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant, omdat je in een beperkte ruimte zo veel mogelijk werkcomfort en dienstbaarheid aan de kok des huizes moet creëren. Dat vereist vaak ‘out-of-the-box’ denken en dat vind ik leuk: iets realiseren wat in eerste instantie niet echt mogelijk lijkt…. Ik heb bijna 10 jaar in de olie- en gaswereld gewerkt als LWD Engineer waardoor ik veel van Europa heb gezien en veel heb moeten improviseren en bedenken. Op veel plekken waar ik ben geweest was nu eenmaal niet  alles binnen handbereik.

Geef de klant wat hij of zij wil

Ik heb binnen de keukenrenovatie niet echt een specialisme, maar het basisidee van De Keukenvernieuwers is: geef de klant wat zij of hij wil. Luister goed naar de wensen van de klant, kom met goede, aanvullende ideeën en dring de klant zeker niet iets op. Alleen dan krijg je een bedrijf dat uitblinkt in goede klantenreacties! Ik kan het daar volmondig mee eens zijn – maar ik voeg daar vanuit mijzelf nog iets aan toe: Als u met mij ‘in zee’ gaat, krijgt u een net werkend persoon in huis die graag stofarm werkt en er slecht tegen kan als dingen ongestructureerd of zonder plan van aanpak gedaan worden.

Afspraak

Samenvattend: als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen – dat kan het vervangen van een apparaat of een keukendeurtje zijn of het renoveren van een werkblad of een kast, neem contact met mij op en maak een afspraak. Ik heb er zin in om bij u aan de slag te gaan!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 18 84 90 74 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Jurgen Roos zeggen

100% tevreden! Heel vakkundig en ook duidelijk over prijs en wat mogelijkheden zijn.
Van harte wens ik iedereen die 'iets' in keuken wil veranderen/vernieuwen een afspraak met Keukenvernieuwer Jurgen Roos.

Reuze bedankt,

Els Zijsling

Keukenvernieuwer Jurgen Roos krijgt van ons een negen. De klus is goed gedaan. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Blijf zo werken!

De heer en mevrouw Sallevelt

Keukenvernieuwer Jurgen Roos heeft heel netjes en professioneel gewerkt. Er was een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarom krijgt hij van mij een 10.

De heer Chopra

De service van Keukenvernieuwer Jurgen Roos was vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar. De uitvoering was netjes en op tijd klaar. Ik geef Jurgen een negen.

Mevrouw Jansenius

Keukenvernieuwer Jurgen Roos krijgt een 10 van ons....

Jurgen Roos was onze keukenvernieuwer. Hij heeft ons vooraf goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden. We hadden zeker niet het idee dat hij steeds voor de 'duurste optie' ging. De afspraken omtrent levering van goederen en de klus zelf werden stipt nagekomen! We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk (nieuw L-vormig aanrechtblad, inclusief nieuwe spoelbak; nieuwe afzuigkap; nieuwe oven/magnetroncombinatie; aanbrengen nieuwe stopcontacten). Precies zoals we hadden verwacht.

Jurgen werkt graag in zijn eentje, is zeer vriendelijk en wil geen koffie of iets anders! 🙂

Door Jurgen Roos en de Keukenvernieuwers heeft onze ruim 20 jaar oude keuken weer een mooie face-lift gekregen. Jurgen heeft ook, voordat hij bij ons kwam werken, bij onze (schoon)zus een keukenvernieuwing gedaan. Ook dáár alleen maar lof!

De heer en mevrouw Poel

Contactformulier van Jurgen Roos

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top