skip to Main Content

OVER JURGEN

Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen en u woont in Den Haag, Wassenaar, Scheveningen, Voorschoten, Voorburg of Leidschendam – dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van verschillende objecten. Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant, omdat je in een beperkte ruimte zo veel mogelijk werkcomfort en dienstbaarheid aan de kok des huizes moet creëren. Dat vereist vaak ‘out-of-the-box’ denken en dat vind ik leuk: iets realiseren wat in eerste instantie niet echt mogelijk lijkt…. Ik heb bijna 10 jaar in de olie- en gaswereld gewerkt als LWD Engineer waardoor ik veel van Europa heb gezien en veel heb moeten improviseren en bedenken. Op veel plekken waar ik ben geweest was nu eenmaal niet  alles binnen handbereik.

Geef de klant wat hij of zij wil

Ik heb binnen de keukenrenovatie niet echt een specialisme, maar het basisidee van De Keukenvernieuwers is: geef de klant wat zij of hij wil. Luister goed naar de wensen van de klant, kom met goede, aanvullende ideeën en dring de klant zeker niet iets op. Alleen dan krijg je een bedrijf dat uitblinkt in goede klantenreacties! Ik kan het daar volmondig mee eens zijn – maar ik voeg daar vanuit mijzelf nog iets aan toe: Als u met mij ‘in zee’ gaat, krijgt u een net werkend persoon in huis die graag stofarm werkt en er slecht tegen kan als dingen ongestructureerd of zonder plan van aanpak gedaan worden.

Afspraak

Samenvattend: als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen – dat kan het vervangen van een apparaat of een keukendeurtje zijn of het renoveren van een werkblad of een kast, neem contact met mij op en maak een afspraak. Ik heb er zin in om bij u aan de slag te gaan!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 18 84 90 74 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Jurgen Roos zeggen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. Goede voorlichting, vriendelijk, professioneel en prima werk!

Mevrouw Langelaan

Een 9 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. Uitgevoerd werk werk heel goed gedaan. Jurgen is zeer deskundig.

Zo doorgaan!

De heer en mevrouw Rooyen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. De werkwijze is prettig. Geen harde verkoop, maar via een prettig gesprek werden onze wensen omgezet in een nieuwe keuken.

De heer en mevrouw Wernars

Er wordt geluisterd naar wat de klant wil en (bijna) alles is mogelijk. Ook de communicatie is goed, zowel via de mail als via Whatsapp. Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Jurgen Roos.

De heer en mevrouw Batist-Duijvestein

Een 9 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. De heer Roos heeft heel goed werk geleverd. De communicatie was prettig en de afspraken duidelijk.

Een mooi resultaat!

De heer Groot

Contactformulier van Jurgen Roos

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top