skip to Main Content

OVER JURGEN

Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen en u woont in Den Haag, Wassenaar of Scheveningen – dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van verschillende objecten. Vooral het ‘sleutelen’ aan keukens vind ik interessant, omdat je in een beperkte ruimte zo veel mogelijk werkcomfort en dienstbaarheid aan de kok des huizes moet creëren. Dat vereist vaak ‘out-of-the-box’ denken en dat vind ik leuk: iets realiseren wat in eerste instantie niet echt mogelijk lijkt…. Ik heb bijna 10 jaar in de olie- en gaswereld gewerkt als LWD Engineer waardoor ik veel van Europa heb gezien en veel heb moeten improviseren en bedenken. Op veel plekken waar ik ben geweest was nu eenmaal niet  alles binnen handbereik.

Geef de klant wat hij of zij wil

Ik heb binnen de keukenrenovatie niet echt een specialisme, maar het basisidee van De Keukenvernieuwers is: geef de klant wat zij of hij wil. Luister goed naar de wensen van de klant, kom met goede, aanvullende ideeën en dring de klant zeker niet iets op. Alleen dan krijg je een bedrijf dat uitblinkt in goede klantenreacties! Ik kan het daar volmondig mee eens zijn – maar ik voeg daar vanuit mijzelf nog iets aan toe: Als u met mij ‘in zee’ gaat, krijgt u een net werkend persoon in huis die graag stofarm werkt en er slecht tegen kan als dingen ongestructureerd of zonder plan van aanpak gedaan worden.

Afspraak

Samenvattend: als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen – dat kan het vervangen van een apparaat of een keukendeurtje zijn of het renoveren van een werkblad of een kast, neem contact met mij op en maak een afspraak. Ik heb er zin in om bij u aan de slag te gaan!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 18 84 90 74 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Jurgen Roos zeggen

Keukenvernieuwer Jurgen Roos krijgt een negen van mij. Goede afspraken, snelle levering, de monteur keurig op tijd en kwam snel terug toen een deur niet goed ingesteld was. Goede communicatie.

Mevrouw Chapallaz

Een 10 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos omdat ik zeer tevreden ben met de nieuwe keukenbladen. Vooral de donkere tinten staan chique bij de witte kastjes. Ik kan dus alleen maar positief zijn en ben blij dat dat ik dit heb laten doen. Mijn keuken is er echt van opgeknapt. (De rommel werd ook opgeruimd). Ik wens u verder nog veel nieuwe klanten toe! Met vriendelijke groet,

Mevrouw Groen

Wij geven Keukenvernieuwer Jurgen Roos een negen: hij is deskundig en betrouwbaar, komt zijn afspraken na.

De heer en mevrouw Reijnen

We zijn goed en vriendelijk geholpen door Keukenvernieuwer Jurgen Roos en het resultaat mag er wezen! Jurgen werkt netjes en hij krijgt van ons een 10.

De heer en mevrouw Schimpf

100% tevreden! Heel vakkundig en ook duidelijk over prijs en wat mogelijkheden zijn. Van harte wens ik iedereen die 'iets' in de keuken wil veranderen/vernieuwen een afspraak met KeukenvernieuwerJurgen Roos. Hij krijgt van mij een 10.

Reuze bedankt. Ga zo door!

Mevrouw Zijsling

Contactformulier van Jurgen Roos

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top